"Whitmarsh Kendisini Kanıtlamıştır"

yazar:

kategori:

Söylentilere göre takımın bir ay içinde gelişmemesi halinde Whitmarsh’ın koltuğu artık güvende olmayacaktı.

McLaren İdari Sorumlusu Jonathan Neale, bu dedikoduları önemsemedi ve Whitmarsh’ın kendisini zaten kanıtlamış biri olduğunu belirtti.

Neale: “Martin, McLaren adına muhteşem bir iş çıkardı; bir yarış, bir şampiyona galibi olduğunu kanıtladı.”

“Yerine başkasının gelmesi açısından; bu bizim ortaya koyacağımız bir şey değil ve herhangi bir ani ayrılığa hazır da olmamız gerek. Martin’in, Lewis’in ve Jenson’un burada uzun süre olmalarını istiyoruz”

“Bunun biraz da basın şirkinin ve beklentilerinin bir parçası olduğunu düşünüyorum. Elbette evinizdeki yarışta sonuç alamazsanız ki biz alamadık, ardından bunun geri dönüşlerinin olmasını beklersiniz.”

“Buna başta sadece baktık, güldük ve geçtik”

Neale ayrıca Whitmarsh’ın FOTA Başkanı olarak görevlerinin McLaren patronuna engel olduğu yönündeki haberleri de kabul etmedi.

Neale: “FOTA’nın dikkati dağıttığını düşünmüyorum. Sporu ve işi idare etmede olmazsa olmaz bir parça bana göre. Ve Martin bunu çok iyi idare ediyor.”

“Motor kuralları konusunda birleşmeye bakın; kaynak kısıtlamasını getirme kabiliyeti, karbona duyarlı bir gündem geliştirme…. Önceden böyle şeyler olmazdı.”

“Bu işi iyi yaptığını düşünüyorum ve bu yüzden ondan bu görevi yapmasını istedim; hem bu sene hem de geçen sene”

“Benim açımdan herhangi bir endişe yok”


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bu dedikodular sadece bir yarışa bakılarak ortaya atılıyorsa o zaman griddeki tüm takım patronlarının koltuğu sallantıdadır.Bizim Domenicalli'nin koltuğu sallantıda değilse hiç kimsenin ki de değildir.
    Testlerde sürünen aracı şimdiki haline getiren bir adamın koltuğunun sallanması saçma.Ama işin içinde bize yansımayan bazı iç hesaplar varsa onu bilemem.

  2. tamer bursalı avatarı
    tamer bursalı

    bence dedikodu bulamayan f1 basınının saçmaladığüı son noktadır.evet f1 biraz futbola özenmeye başladı ama bu kadar da olmaz ki hacı.bir aya kadar gelişmezse koltuğu tehlikedeymiş, adam dediği 23 senedir burda, eğer 3-4 sene başarısızlık yaşarsa denilebilir bunca şeyler.ferrarinin üstün olduğu zamanları hatırlayın ferrari taktik anlamda da mclarenden üstündü, birçok yağmurlu yarışta ferrari öne çıkyrdu veya pitlerde.ama whitmarsh zamanından pit duvarı araç hızlı olmasa da elindekinden maksimumu çıkarıyor.tabii son yarışa bakarak demiyorum bunu.ama bu dedikodular yok artık dedirtiyor, whitmarshın yerine geçicek adam sınırlıdır öyle futboldaki gibi geniş bir yelpazeniz yok hiç.

  3. en sevdiğim takım patronudur keşke bizde olsaydı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir