Vettel Evinde Hayal Kırıklığı Yaşamıyor

yazar:

kategori:

Sabahki antrenmanda en hızlı isim olan Sebastian Vettel, sıralama sonucunda takım arkadaşı Mark Webber ve Lewis Hamilton’un gerisinde kaldı.

Vettel: “Gerçekten bir hayal kırıklığı yok. Açıkçası biraz daha önde olmak isterdim ama genel olarak zor bir seanstı. Dün durumu iyi düzelttiğimizi düşünüyorum. Gerçekten yolumu, aracın dengesini bulamamıştım”

“Sabah araç çok daha iyiydi. Sadece bir değişiklik yapmadık; serbest antrenmanda birçok şey denedik. Bu yüzden gittiğimiz yolda bir iki adım geri döndük ve burası için bazı küçük değişiklikler yaptık; böylece denge daha iyi oldu.”

“Bu öğleden sonra çok yakın geçti. Çok şey kaçmadı. Q3’te iki sağlam tur attım ve belki de son sektörde kaybetmişimdir. Ama her şeyi hesaba katarsak Mark çok hızlıydı ve bugün iyi bir tur attı. Çok yakın olabilirdi. 3. olduğum için mutluyum. O temiz tarafta. Bu yüzden avantajlı olur mu olmaz mı göreceğiz”

Alman pilot, yarınki hava tahminleri nedeniyle sıralama sonucunun anlamının azaldığını belirtti.

Vettel: “Yağmur yolda diye düşünüyorum. Soru, pisti ne zaman ve nerede vuracağıdır. Düne göre yarış temposu dâhil çok daha iyi durumdayız. Yarınki yarışı dört gözle bekliyorum. Havayı hiç tahmin edemeyeceğiniz burada uzun bir yarış olacak”

“Nihayetinde gerçekten sorun değil. Önemli olan sağlam bir yarış çıkarmak. Hedef kazanmak ki 3. sıradan bu imkânsız değil.”

“Pistin temiz tarafındayım. “

Vettel ayrıca kendi halkı önünde sadece puanlara değil, en üst sıra için mücadele etme yönünde kararlılığını ifade etti.

Vettel: “Sürekli olarak yarışıp şampiyonayı düşünmüyorum. Yarın yarışı tamamlamak önemli ama her şeyden önce bundan keyif alacağım. Bu kadar yoğun desteği her zaman göremezsiniz. Tribünde insanların sizin ulusal bayrağınızı salladığını görmek çok güzel. Çok hoştu. Sonuç yarın ne olursa olsun yarın beni bundan daha fazla keyiflendirecek şey yok”

Yarınki yarışta yerini koruması yönünde bir talimat alırsa buna uyup uymayacağı soruldu.

Vettel: “Bunun her zaman şartlara bağlı olduğunu düşünüyorum. Ama Silverstone’deki benzer bir durumsa ve kazanacak bir şey yoksa, lider çok uzaktaysa aptalca bir şey denemenin anlamı yok”


Yorumlar

  1. oldukça iyi pilotsun ve hala çoçuk ruhuyla yarışıyor evde abisiyle ps3 oynar gibi aslında bu hoş ,en azından bana o şekilde geliyor. fakat geliişmi için eksik bişeyler var sanki. bence bir yıl boyunca f1 deki prosttan sonra politik oyunları en iyi yapan alonsoyla ve bir yıl hamiltonla aynı takımda yarışması gelişimi için harika olur mağlup olsun ya da olmasın. ron denisin hamiltona gelişimi için yaptığı gibi açıkça hamiltonu çifte şampiyonla test etti ve sonucunu aldı . vettel hamilton bu adamlar proje bir rai gibi yeteneğini gördüm saf hız sende var gel yarış değil. horner fazla elbebek gül bebek bakıyor gibi bu çocuğu ron denise vereceksiniz 🙂 tabi kişişel görüş:)

  2. Vettel işini bilir yarın görürüz aynen dediğim gibi bitecek sezon Alonso Lewis Webber Bir birlerinden puan çalarken Vettel şampiyon olacak.

  3. Muammer UYAR avatarı

    Eğer startta web ve ham den 1ini yada ikisini geçemezsen alo da ensene yapışacak yada seni geçerse bu denli büyük baskı altında ne kadar yetenekli 1 pilot olduğunu görmek çok zewkli olacak..Ama içimden bi ses yağmur ve SC girecek dior o zaman kazanabilir..
    Not :Yarın redbul ipe ipe webber i destekleyecek çünkü ham we alo enselerinde olacak..

  4. Bunu bide surat ifadesine anlatsın.. Podyuma çıkamazsa ağlarken görebiliriz.

  5. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    yarina bahane kalmadi onde basliyor falan diye

  6. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Vettel şimdi böyleyse yarın podyum dışın da kalırsa ne olur acaba. Gerçekten çok yumuşak bir yapısı var. İleri de ona zarar verebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir