İzle: Almanya GP – Araç Üstü Kameralardan Tüm Yarış

 

 

 

 


Yorumlar

  1. evet , nerden bulabiliriz bu on board görüntüleri ?

  2. Di mi 7 kere dünya şampiyonu olmuş dünyada kırılmadık rekor bırakmamış seneler boyunca tüm yarışları domine etmiş bir alman nedir ki kötü bir pilot.Sende haklısın arabası giden 2-3 çömez çok iyidir pilotaj anlamında.

    Not:Yanlış anlaşılmasın ben onlar kötü pilotlar demiyorum.Sadece yok şu en iyi pilot bu en iyi pilot dersek araçlar vs. faktörüyle kavga çıkar.Zaten Alonso da söyledi bunu herkese eşit araba verirsek Schumi den korkmak gerekir diye.

    Not 2: Evet schumi fanıyım.Evet onu tutuyorum istediginiz eleştiriyi yapabilirsiniz haklı da olabilirsiniz ancak fanboyluk yapmadan önce yazdıklarımı adam gibi okuyun.

  3. mehmet ceviz avatarı

    izledim izledim alonso gibi massada 6. vites dönüyor ama 5-6 km yavaş.zaten mgpnin performansı belli ondan mütevelli şumide 5-6 km yavaş dönüyor.kavga niyetim olsa başka türlü yorum yaparım.ne kadar mercedesçi olsamda şunu söyleyeyim pistin şu an için tartışmasız en iyi iki pilotu alonso ve hamiltondur.bunu belirtmek için üniversite bitirme,doktora yapma gibi tezlerede ihtiyaç yoktur.

  4. Site yönetimi
    Lütfen tüm yarışların araç üstü görüntülerini de yayınlayın
    Ya da nerden bulunabileceğine dair bir link verin
    tüm yarışların onboard full yarışlarını aramadığımız yer kalmadı
    lütfen…

  5. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    mehmet ceviz kardeşim sen videoyu baştan sona izledinmi acaba?
    sadece alonso'mu Schumacher virajını 6.cı viteste dönüyor,
    Massa'da 6.cı viteste dönüyor,
    demekki senin tezin çürümüş vaziyette,
    yani bu pilotlarla alakalı bir durum değil,
    arasçla alakalı bir durum (olabilir)
    alonso'yu göklere çıkarayım derken göz çıkarma lütfen.

  6. mehmet ceviz avatarı

    vurgulamak istediğim alonsonun ferrarinin üstünde bir performans sergilediğiydi(sezon başından beri).kuşkusuz yarışın 1. numaralı yıldızı hamiltondu.nasıl sılverstone da alonso,kanadada button,çin de yine hamiltonsa.zaten alonso ve hamiltonda olmasa f1 baya baya bir yapay hale geldi.şu an birtek ikisi var zorlayan deneyen.red bull malum en büyük yıldız nevey abimiz sayesinde ortalığı duman etti.inşallah sırası önemli değil bol bol alonso,hamilton çekişmesi izleriz.spartacus dizisini izledinmi bilmem ama son bölümde crıxus ile spartacus dost oup başkaldırmıştı.alonso ile hamiltonda aynı gibime gelmeye başladı.

  7. 0versteer, hemen alınmışsın. Arkadaş biraz dokundurma yapınca karşılık almaması imkansızdı, ki galiba aynı arkadaş bunu birkaç kezdir yapıyor. Yoksa kimsenin tavuğuna kışt diyecek halimiz yok.

  8. lewis hamilton avatarı
    lewis hamilton

    mehmet ceviz arkadaşım önemli olan ondan bundan hızlı dönmesi değil yarışın kazananına bakarsan kimin daha iyi olduğunu anlarsın.bu yarış ham. herkesten daha iyiydi.alonso ya kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın ben {bu] yarış performansının daha iyi olduğnu düşünüorum.

  9. mehmet ceviz avatarı

    şumi virajını alonso hemen hemen herkesten girişte 6-7 km çıkışta 6-7 hızla dönüyor.alonso 6.vites diğerleri 5.vites dönüyor.webberden-vettelden bile hızlı.yön değişiminde mclaren iyi aerodinami ve hızlı virajlarda redbull iyiydi. eğer bunlar doğruysa pilottada (yalnız bir tanesi,zaten tek pilotla yarışıyor gibiler,kollama anlamında değil sürüş anlamında)ferrari iyi.

  10. bu araçla mı hamiltonu alonso yu geçecek:) ayrıca petrovu geçti diye sevinmiyor insanlar petrov savunma yapmayı iyi bilen bir pilot o yarısta da dikkatle izlediysen kolay kolay kimseye gecit vermedi ama geçis de bir ustalıkdır schumi dede bu fazlasıyla mevcut buna isaret etmis arkadaslar bu da schumacher in halen fırsatını bulduğunda is yapabileceğini gösteriyor.farklı farklı amaçlarla insafsızca insanlar tarafından elestirilen bir pilotun bu kadarda hakkını verelim bunlar benim düsüncelerim bir ferrari taraftarı olarak saygılar.

  11. tepki çekeceği açık, çünkü düşünülmeden sadece laf sokma amaçlı bir yorum. Petrovu geçmek olay değil, petrovu 2010 abu dhabide Alonso'nun aracında olupta geçmek marifet. O koşulları tekrar sağlayamayacağınıza göre boş boş konuşmaktan öteye gidemezsiniz. ÖTe yandan içinde bulunduğumuz durum o duruma uzaktan yakından alakalı bir durum değil.

    Asıl üzücü olan olay, zamanında hakkinenle senna ile aynı pistte yarışmış ve bu pilotları mağlup etmiş bir pilotun taraftarlarının, schumi petrovu geçti diye bu kadar sevinmesi ve bunu bir olay haline getirmesi, hatta sevinirken "ah bir de spin atmasa" diyerek olayı başka bir boyuta taşıması. Bahsettiğiniz pilotu grosjean sanki. Schumacher'e bizim saygımız sonsuz ama içinde bulunduğu rezalet durumda bile petrovu geçmesini bir olay olarak görmemek gerek. Altında ki rezalet mercedesle hamilton'ı Alonso'yu geçsin pistte atak yaparak, işte o zaman hepimiz vay be, efsane geri döndü diyelim

  12. şimdi bu yorumu biraz inceleme gereği duydum. birilerinin 40 turda geçemediğini 1 turda geçti derken Alonso'nun kastedildiği açık, o zaman bu yorum yapılırken şunlar gözardı edilmiş;

    – Geçen sezona göre geçişler neredeyse 5 kat artmış durumda, yeni kurallarla geçişler daha kolay
    – Mercedes GP nurburgringte çoğu takımdan 10 km daha fazla düzlük hızına sahipti
    – Abu dhabi geçiş için rezalet bir pist, öte yandan nurburgring… öyle değil.
    – Abu dhabi de Renault'un düzlük hızı Ferrari'den daha iyiydi.
    – Hakarete maruz kalan pilot şuanda yaklaşık 80 puan civarı farkla lider olan ve altında gridin en hızlı aracına sahip olan pilotu, o pilot mekanik bir problem veya bir benzerini yaşamamasına rağmen, drs alanı dışında geçiyor.
    – Bu sene kerste mevcut.

    ben bu körün gördüğü, sağırın duyduğu şeyleri burada yazma gereksinimi duyuyorsam, altına yorum yazdığım yorumun ne kadar gereksiz ve boş bir yorum olduğu kendiliğinden ortaya çıkıyor. İlle de birilerini yüceltmek için başkalarını yerin dibine sokmak gerekmiyor. Şu yorumu cahillikten değil, bu yazdığım şeyleri bildiğiniz halde yazıyorsunuz ya, işte beni üzen bu, düşmanlığınız neye?

  13. button ın altında anadol motoru mu var dıda gecemedi drs demissin kimde yokki:)

  14. burak evmez avatarı

    thriller drs varken geçmek çok daha kolay ayrıca mercedes motorunun gücünü bilmeyen yok düzlükteki en hızlı otomobil neyin tartışmasını yapıyonuz

  15. burak evmez avatarı

    thriller drs varken geçmek çok daha kolay ayrıca mercedes motorunun gücünü bilmeyen yok düzlükteki en hızlı otomobil neyin tartışmasını yapıyonuz

  16. Ben orda Alonso'dan bahsetmedim ki eğer kastettiğin şey buysa. Sanki 40 tur Petrov'un arkasında takılan başka pilot mu yok ? Bahse girerim bir sürü pilot vardır. Pardon bir dakka acaba yoksa yok mu, bak şimdi tereddütte kaldım 🙂

  17. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    thrillercd thrillercd gelecek tepkilere kendini bir an önce hazır etmelisin (:
    gerçi ben yazacaktım senin dile getirdiğini ama sonradan düşündümki tepkiler falan diye yazmadım 🙂
    nasıl ama Schumimiz thrillercd thrillercd,
    43 yaşında olmasına rağmen alonso gibi hamilton gibi Vettel gibi sürüyor maşallah.

  18. Belli değil mi birilerinin 40 turda geçemediğini 1 turda geçti 🙂

  19. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    tmam schumi en iyisi.sakin ol.

  20. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    onun ismi Michael Schumacher,
    Petrov gibi savunma yönü sağlam birine karşı atak yapmak kolay değil,
    işte Schumi bu,
    Button'ı geçişi mükemmel,
    yetmedi aynı tur içinde ki (buna 2.ci tur başı diyelim) Petrov'u muazzam bir atakla geçiyor,
    ilk virajı dikkatle izlediyseniz birbirlerine temas ediyorlar,
    43 yaşında olmasına ben daha ölmedim diyor,
    spin olmasa Sutil''in önünde bitirme şansı yüksekti.

  21. petrov arkasındaki pilotları gayet iyi bir sekilde arkasında tutmayı basardı ancak schumacher e sökmedi:)

  22. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Keşke yarışların canlı yayınlarını böyle izleme imkanı olsa…

  23. lewis hamilton avatarı
    lewis hamilton

    button kaç tur boyunca petrrovun arkasına takılmış.button artık biraz agresif olmalı. ben bile buttonun sürüşünü izlerken sıkıldım…ama video çok üzel araç üstü örüntüler harika…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir