Mutlu Raikkonen Yakın Bir Mücadele Bekliyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen her iki cuma antrenman seansında da en hızlı turu atmasına rağmen hafta sonu yakın mücadele beklediğini söyledi.

Fin pilot sabah 1:20.649’luk derece elde etti ve  Massa dışında en yakın rakininin yaklaşık yarım sn önünde yer aldı. Öğleden sonra daha yavaş kalsa da yine en hızlı zamanın sahibiydi.

2005’te Barcelona’da kazanan Ferrari pilotu sıralamalarda ve yarışta yakın mücadele beklediğini söyledi.

Raikkonen "İlk gün testlerinden memnunum. İhtiyacımız olan işi yaptık ve bir sorun yaşamadık, bu muhtemelen en pozitif şey."

"Her zaman geliştirilecek alan olsada aracın dengesi iyi ve her iki lastikte de aracın kontrolü iyi. Her cuma olduğu gibi rakiplerimize oranla nerede olduğumuzu tahmin etmek zor ve yakın bir mücadele olabileceğini düşünüyorum." dedi.

Takım arkadaşı Felipe Massa trafik olmasaydı daha hızlı olabileceğini ifade etti.

Massa "İyi bir gündü. Görünenlere göre bu hafta sonu rekabetçi olacağız ve doğru yolda ilerliyoruz. Pist koşulları önümüzdeki günlerde gelişecek. Bugün limitlerdeydi ve hata yapmak kolaydı."

"Gerçekte sabah spin attığımda sol arka lastiğimde sorun oluştu ve bu yüzden ilk seansta fazla tur atmadım çünkü yeni set lastik kullanmanın bir değeri yoktu."

"Öğleden sonra daha hızlı tur atabilirdim ancak yumuşak lastikler ile ilk hızlı turumda biraz trafik vardı. Bugün benim doğum günüm pazar günü kendime iyi bir hediye vermek istiyorum." dedi.


Yorumlar

  1. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    umarın kii yarışı kazanır massanında doğum gününü kutlamak gerekli ama en iyi hediye onun için bence ikincilik daha iyisi zor

  2. gökay kara avatarı

    kimi tamam ama massa da hala şüphe var testte bile spinlerle boğuştu bi de beklenen yağış gelirse massa out

  3. bu mutluluğu ve "herşey yolunda" lığı önümüzdeki 2 güne de taşırsak herşey güsel olcak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir