Button Gelecekte de McLaren'de Olmak İstediğini Yineledi

yazar:

kategori:

Nürburgring’de Takım Patronu Martin Whitmarsh, 31 yaşındaki pilotun 2012 opsiyonunun kullanılacağını kabul etmekten kaçındı ama McLaren’in mevcut iki pilotuyla devam etmek istediğini ifade etti.

2009 şampiyonu Button’un adı Ferrari ile de geçmişti ama Marca’ya konuşan İngiliz pilot, kariyerini McLaren’de tamamlamak istediğini söyledi.

Button: “Evet, sene başında Çin’de söylediğim gibi bunlar benim cümlelerim değil. Ama istediğim şey, birçok şampiyonluk kazanabileceğim bir takım”

“Şampiyonluk kazandıktan sonra her zaman bu mücadele fırsatını bana verecek bir takımla olmak isterim. (McLAren de) bunlardan birisi.”

McLaren pilotu ayrıca yakın zamanda emekli olmak istemediğini de belirtti.

Button: “Düşünüyorum da Formula 1’de 4 sene daha kalsam 35 olurum ve muhtemelen emekliliğe ayrılırım. Demem o ki 35 yaşında ne yapacağım?”


Yorumlar

  1. Button'dan iyisini bulamazlar.

  2. Di Resta yı almak lazım, Rosberg i kaçırdık. Button la olmaz bu iş. Saman alevi gibi bu adam. Tutmuyor yarışı yarışına.

    Kalsa da olur gitsede olur aslında. Takıma faydası olan bir pilot sonuçta. Ama Lewis varken kimse şampiyonluk hayali kurmasın bu takımda. Sonuçta bir kişi şampiyon oluyor.

    Oda Button olamaz en hızlı araç McLaren olsa bile. Kimse kendini kandırmasın.

  3. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Ben Button un bu sene Kanada da Hamilton a gececek yer birakmamasi disinda takima herhangi bir zararinin dokundugunu görmedim.
    -Bazen kendini Hamilton dan iyi zanneder havaya giriyor o biraz tehlikeli
    -Ama genel anlamda takimda kalmasi taraftariyim.
    -Takim sampiyonlugunu kazanmakta takimin ona ihtiyaci var.

  4. emeklilik yaşı almış yürümüş zaten.35 yaşında bırakıcanda nolucak,hem hazıra dağ da dayanmıyor..devam et,biz de seninle mutluyuz zaten :D:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir