Alonso: "Schumacher'in Tekrar Kazanabileceğine İnanıyorum"

yazar:

kategori:

İkili, 2006 sezonunda büyük bir mücadeleye girişmiş ve Alonso, Schumahcer’in 8. şampiyonluğa uzanmasına izin vermemişti.

O sene sonunda emekli olan Alman pilot, 2010 başında geri döndü ama şu ana kadarki yarışlarında henüz podyuma çıkma başarısı gösteremedi.

Alonso ise Schumacher’in aracının suçlu olduğunu düşünüyor.

Blick’e konuşan Alonso: “Michael tekrar iyi bir araca sahip olduğunda kesinlikle önde daha eğlenceli anlar yaşayacağız”

“Schumacher’in tekrar kazanabileceğine inanıyorum”


Yorumlar

  1. 1992'den 2006'ya 14 sene + 2010+2011=16 senede 91 yarış galibiyeti + bu 16 senenin %90'ında açık ara en iyi araba…O kadar da doğaüstü bir şey göremiyorum ben.

  2. Emre Formula 1 avatarı
    Emre Formula 1

    SCHUMACHER 91 YARIŞ ZAFERİ > hamilton(16) + alonso(27) + vettel(16) + webber(6) + button(10)

    ara vermese 100ü devirirdi ama neyse:) maksimum hızda son yarışlarda çok iyi ama tek başına hız yetmiyor… bakalım seneye nasıl olucak…

  3. Aha yazdım gene==USTA USATAYI BİLİR===.Aferin Alonso. Birde hırçın çocuk Hamilton ve yakuza Kobayashiiiii. Bence F1'in en iyileri. Vettel, Vebber,Massa,Rosberg gibi ustalardan sonra gelen pilotlar.Kobayashi de bence iyi bir araçla kendini rahatlıkla ortaya koyar. Redbull'un aracı en hızlı araç olduğu için Vettel hızlı görünüyor.

  4. Ferrari Schumacher arasında değilde monte schumi arasında bişeyler var.monte kazanılan onca başarının schumachere mal edilmesinden cok rahatsız oldugu için etik olmayan bir şekilde zorla emekli ettirdi efsaneyi.allah askına söyleyin 2006 brazilyayı izleyen kim diyebilirki bu adamın vakti dolmus artık bırakmalı.monte de biliyorki Schumacher ismi kendisinin de Ferrarinin de Formula 1inde önüne geçmiştir.

  5. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Alonso bunu diyorsa bir bildiği vardır bu habere çok sevindim Schumİ vSSSSSSSSSSSSSSS alONSOOOOOOOOOO Kinger Pilot kapısmasi hayel bile edemiyorum 5 yıl sonra tekrar sahnedeler buyuk manset nedne olmasın ? Hadi Schumi ye ver artık istedigi araci Ross Brawnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Schumacher'in kazanabilecek bir performans gösterdiği ortada. Tek ihtiyacı olan iyi bir araç.

  7. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Bendeki ferrari aşkı şumi döneminde başladi ve hala şumiye olan sevgim devam ediyor o bi efsaneeeeeeeeeeeee!

  8. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Bendeki ferrari aşkı şumi döneminde başladi ve hala şumiye olan sevgim devam ediyor o bi efsaneeeeeeeeeeeee!

  9. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Bendeki ferrari aşkı şumi döneminde başladi ve hala şumiye olan sevgim devam ediyor o bi efsaneeeeeeeeeeeee!

  10. “Michael tekrar iyi bir araca sahip olduğunda kesinlikle önde daha eğlenceli anlar yaşayacağız"

    Evet, biz de deli gibi bu eğlenceyi bekliyoruz:)

  11. massa nın yerinne gelse ya 🙂 massa dan iyi süreceği kesin. hem yine ferraride bırakmış olur ama ferrari-schumacher arasında bişey var çözemiyoruz

  12. mehmet delioğlu avatarı
    mehmet delioğlu

    ferrariyi durdurmak için yapılan kural değişikliği ? helal olsun biz bunca sene badminton izlemişiz.

  13. schumikolik avatarı

    Çok haklısın. Çaylak Alonso'nun dilinin ne kadar uzun olduğunu insanlar çabuk unuttu. Ferrari'ye geldikten sonra susmaya başladı.
    Alonso'nun iyi pilot olduğunu kabul ediyorum ama karakterini hiç sevmiyorum.

  14. büyük bir hakinan taraftarı olarak zamanında ne kadar sevmesemde şuan pist üstünde saygı duyduğum en büyük pilot schumi..hakinenden sonra alonsoyuda onun için sevmiştim schumiye kafa tutacak tek pilot diye..iyi olmayan araçta kimse bişey yapamaz bunu hemen hemen her takımda ve pilotta gördük schumiyi oturtun bakim redbula sezon yarısında şampiyonayı her koşulda garantiler bazıları gibi sadece polden başlayıp gitmez..umarım geri döner ve hakinenle alonsoyla olan kapışmalarını yeniden bize yaşatır.schumi izlemek ayrı bir zevktir. (schumiye laf edenler KURT YAŞLANINCA ÇAKALLARA MASKARA OLURMUŞ)………..

  15. Serdar Demir avatarı

    Alonsonun gerek pilotajını gerek verdiği demeçleri ve karakterini takdir ediyorum. Ve gariptir, bir schumi hayranı olmama ve 2005-2006 sezonlarındaki kapışmalara rağmen ön taraftaki mücadelede destekliğim pilot Fernando Alonso'dur. Bunun nedeni belki de efsaneye bile kafa tutabilmiş olmasıdır, her ne kadar ferrariyi yıpratmak için yapılan kural değişiklikleriyle olsa da. Eğer biri schuminin rekorlarını kıracaksa umarım bu kişi vettel değil diaz olur. Çünkü iyi pilot olmak önde başlayıp önde gitmekle olmaz..

  16. Aklın yolu birdir. Akıllı bir insan olan Alonso da doğru söylemiş.

    Soruna bianen de "Akıl yaşta değil baştadır ama aklı başa yaş getirir" diyerek destekleyebilirim :))

    İnşallah 2006'daki gibi bir mücadeleyi tektrar izleme şansına sahip oluruz. Bunun olabileceğini bile bile bu zevki tekrar yaşamadan gidersem gözüm açık giderim :))

  17. Alonso: “Michael tekrar iyi bir araca sahip olduğunda kesinlikle önde daha eğlenceli anlar yaşayacağız"

    Biz de bu rekabeti dört gözle bekliyoruz. Bu arada Alonso işi iyi kapmış, eskiden gençlik heyecanıyla ateşli konuşmalar yapmıyor değildi, zaman geçikçe daha da olgunlaşıyor şarap gibi desem abartmış mı olurum 🙂

  18. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar
    Alonso: “Michael tekrar iyi bir araca sahip olduğunda kesinlikle önde daha eğlenceli anlar yaşayacağız"

    “Schumacher'in tekrar kazanabileceğine inanıyorum"

    Aynen öyle ve inşallah o günleri yeniden eskisi gibi yaşayabilmek umuduyla.

    Efsanenin şu anda içinde bulunduğu durum gerçekten kolay değil.2010 yılı sezon başından sürekli destek mahiyetinde motive kaynaklı demeçleri için ve Ustanın dilinden anladığı için Alonsoya teşekkür ederim.

  19. Kesinlikle Hiç bir pilot fonksiyonlarını yitirmez Schumacher de Rb7 olsada neler yapabileceğini görsek keşke Hariklar yaratır.Canada da podyum hakkıydı ama olmadı.

  20. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Gerçekten Alonso Çok İyi Bir Pilot..Hem Yorumlarıyla Hem Yarışta…Bu Yorumu İçin Demiyorum Sadece..Genel Olarak Yorumlarını Okuyun Sizde Anlarsınız…

    Zaten Schumacher Kendine Güvenmese Dönmezdi…O Başarıyı Almadanda Formula 1 den Ayrılmayacağına Eminim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir