Resmi: Sauber 2012'de Kobayashi ve Perez İle Devam Edecek

yazar:

kategori:

Bu sene ortaya koydukları performans ile patronlarını etkileyen ikilinin takımda kalacağı, Macaristan GP öncesinde açıklanmış oldu.

Peter Sauber bu yönde işaretler veriyordu zaten ama resmi açıklama için bugün beklendi.

Takım Patronu ve Sahibi Peter Sauber: “Pilotlarımızdan çok memnunuz. Kamui, bu seneki görevinde iyi yetişti. Gerçi daha ikinci tam F1 sezonu. Takımdaki daha tecrübeli olduğu için şimdiden sorumlulukları aldı.”

“Ondan hem sportif hem de kişisel olarak memnunuz. 2012 için opsiyonumuz vardı ve bunu devreye sokmak konusunda hiç şüphe yoktu”

Perez’in 2012 için anlaşması vardı ve Sauber, kendisi ile imzalanan birkaç senelik anlaşmadan kesinlikle pişmanlık duymadığını belirtti.

Sauber: “Sergio, bir çaylaktan beklenebilecekten fazlasını başardı. Daha ilk yarışında sadece hızlı değil aynı zamanda istikrarlı sürme kabiliyetine sahip olduğunu gösterdi. Monaco’daki kazanın ardından zor durumları da iyi idare edebileceğini kanıtladı.”

“Başta Sergi ile 2011 sonrası için de anlaşmamız vardı. Çaylak konu olunca her zaman bir risk vardı ama burada karşılığını aldı.”


Yorumlar

  1. Helal olsun bu Kobayashiyle, tüm japon pilotlarla dalga geçilirken, kobayashi herkesin takdirini kazanmayı başardı. Tabii benimkini de..

  2. Bence Matechitz Kobe yi Redbull`a alsin, muhtesem bir sezon daha garanti olsun 🙂

  3. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    renault heidfeld'in yerine kobiyi alsın.

  4. Gelecek vaateden ikili bir gün büyük takımlarda kesinlikle yer alacaklardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir