Vettel: "Red Bull Almanya'yı Unutmalı"

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri Vettel bu sene ilk defa kendi evinde podyumun dışında kaldı ve bazı görüşler Ferrari ve Mclaren’in yükselen formu nedeniyle Red Bull’un yarış kazanmakta zorlanabileceği şeklinde olmaya başladı.

Vettel “Ne olduğunu analiz ettik ancak tekrar bu yarışa odaklanmamız lazım. Çünkü Nurburgring’de olanları düşünerek daha fazla zaman harcayamayız. Yarın başlayacak olan antrenmanlara odaklanmamız lazım.”

“3 ve 4. sıralarda yarışı tamamladık. Bu felaket olmayan bir sonuç ancak aynı zamanda mutlu da olamayız. Memnun olamazsınız ancak bunu kabul etmelisiniz.”

“Burada amacımız 3 ve 4. olmak değil. Daha iyi sonuç elde etmek istiyoruz. Burada bir kaç şeyle oynayarak paketi tekrar biraz daha rekabetçi yapmaya çalışacağız.”

“Nurburgring sonucunu değiştiremeyiz ancak buranın sonucunu değiştirebiliriz. Artık özür bulmaya gerek yok, yarış yapıldı. Önümde bitirenler bunu hak ettiler ancak ben bundan mutlu değilim. Bu hafta sonu tam tersi olsun istiyorum.” 

“Almanya’daki koşullarla aldatıcı bir hafta sonuydu. Koşulları ya da herhangi bir şeyi suçlamak istemiyorum. Mark hafta sonu boyunca biraz daha hızlıydı. Bense aracın içerisinde rahat olma konusunda zorlanıyordum bu yüzden iyi bir denge hiç bulamadım.”

“Kolay zaman geçirmedik ve nedenlerinin çoğunu anladık. Uzun arada tekrar Nurburgring’e bakacağız. Sadece 3 günde daha fazla konuşmak zor.” dedi.

Vettel, Ferrari ve Mclaren takımlarının gelişmelerinin ardından Macaristan’da üstünlükten ziyade zorlu bir yarış beklediğini söyledi.


Yorumlar

  1. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    İnşallah yarış dışı kalır

  2. önce sen unutmalısın Massa'nın arka kanadını, gerçi pitstoplardaki geçiş bir nebze içini rahatlatmıştır. Yoksa unutman daha zor olurdu 🙂

  3. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Vettel bey attigin spine ne diyeceksin?
    -Almanya da pistte Schumacher viraji var.
    -Vettel in spin attigi yerde schumacher de spin atti
    -O viraja da ALMAN SPINI viraji adi verelim diyorum ben :))

  4. mence vettel macaristanda favoriiiiiiiiiiiiii inwALLAH kazanirr <3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir