Hamilton Macaristan'ta Galibiyet Konusunda Temkinli

yazar:

kategori:

Bu sene 2. kez damalı bayrağı ilk sırada gören Hamilton, bu hafta sonu en hızlı araca sahip olmayacaklarını düşünüyor.

Hamilton “Araçlar değişmedi. Dayanıklılıktan ve performanstan eminim ancak aracımızın en hızlı araç olmadığını biliyoruz.”

“Diğerlerinin belli koşullara uygun çok rekabetçi araçlarının olduğunu biliyoruz. Red Bull bu sene boyunca her türlü pistte çok hızlı olmayı başardı.”

“Son yarışta da hızlıydı, pol pozisyonunu kazandı ancak bizim aracımız her yerde hızlı değil. Bazı yerlerde hızlı bazılarında o kadar hızlı değil.” dedi.

Hamilton, kendileri için zor geçen haftaların ardından gelen galibiyetin takımı biraz daha ateşlediğini düşünüyor.

Hamilton “O hafta sonu takım için özel bir şeyler sağladı ve umarım daha önce zorladıklarından daha fazla zorlayacak kadar cesaretlenmişlerdir.”

“Ben sürekli olarak zorluyorum, zorluyorum ve zorluyorum. Bazen dikkat duvarını kırmak zorunda oluyorsunuz.”

“Ben sınırları zorlayan birisiyim ve takımım bunu kontrol altında tutmaya çalışıyor. Ancak o hafta sonu takım olarak sınırları zorladık.”

“Pazartesi günü onlarla konuştuğumuzda sanki sınırlarımızı biraz yukarıya çekmiş ve aralığı arttırmış gibiydik. Artık daha fazla alanımız olacak ve daha fazla zorlayabiliriz. Önemli olan da bu.” dedi.

Hamilton, Almanya’da çok yaklaşmasına rağmen bu hafta sonu Macaristan’da pol mücadelesi verebileceğini düşünmüyor.

Hamilton “18 yarıştır pol pozisyonu kazanamadık. Neredeyse bir senedir pol pozisyonu kazanamadık bu yüzden burada da pol kazanabileceğimizi düşünmüyorum.”

“Bunu başarırsak harika olur. Polden başlamak güzek. Burada bunu bir kaç kez yaptım ve pol pozisyonu hayatı biraz daha kolaylaştırır. Ancak 2008’de polden başlayıp Massa’ya kaybetmiştim.” 

“Çok erken konuşmak istemiyorum. Hava koşullarını asla bilemezsiniz çünkü yarın ve diğer gün hızlı bir şekilde sıcak olabilir. Gittikçe daha iyi olacağını duydum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Belki de en heyacanlı yer start anıdır.Eyvallah sağolasın.Güzel starttı.

  2. Ömer_Massa avatarı

    o müthiş startı kim unutabilirki.hadi massa eski günlerine dön artık…

  3. hocam senin dediğin yarışta alonso henüz ilk turda bariyerlerle tanışmıyormuydu :)))

  4. massa startlarda gene fena değil ancak eski massayı özlediğimiz kesin.cumartesi geceleri enerjisini çok harcıyormuş malum.)

  5. lewis hamilton avatarı
    lewis hamilton

    mclaren ve ferrari ardaki farkı kapasalarda bu yarışta redbull favori.geçen sene sıralamalarda baya bi fark olmuştu.bu yarışta fark o kadar olmasa bile rb nin yine pol de olmasını bekliyorum.

  6. ben ve abim 2 ferrariciyiz bir de mclarenci akrabayla yarışın başlamasını beklerken sohbet ediyorduk , massa nın performansını tartışırken mclarenci akraba massa pilot mu ya dedi . biz de massayı pek sevmememize rağmen birazcık savunmak durumunda kaldık . startta massa 2 mclareni geçince çok fena dalga geçmiştik akrabayla ama son 2 turda massanın motoru patlayınca o bizle dalga geçti 😀 böyle bi anım var macaristan gp(2008) de . startı tekrar izleyince aklıma geldi paylaşmak istedim 🙂

  7. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar
    Ancak 2008'de polden başlayıp Massa'ya kaybetmiştim."

    Startta pozisyonunu kaybettiğinden mi bahsediyor yoksa yarışı kaybettiğinden mi ?
    2008 macaristanı heikki kazandı.Ama üçüncü sıradan start alan massanın her iki mclareni geçişi de süperdi.
    ***************.mynet.com/ahmetcoskun1991/Macaristan-Gp-2008-Massa-dan-Harika-Bir-Start/179506/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir