Webber: "Refleks Tepkiye Gerek Yok"

yazar:

kategori:

Sezonu egemen bir şekilde götüren Red Bull’un pilotları, Nürburgring’deki son yarışta ancak 3. ve 4. olabilmişti.

Bununla birlikte Webber, panik yapılmaması gerektiğini belirtti; Vettel’in ve Red Bull’un şu anda hâlâ açık ara önde olduğunu hatırlattı.

Webber: “Refleks tepkilere gerek yok. Normalde yaptığımızdan fazla toplantı veya başka bir şey planlamıyoruz. Hiç bir şeyi garanti altına almadığımızı biliyoruz.”

“Adrian (Newey), adamlarıyla birlikte sıkı bir şekilde çalışıyor ve (Şef tasarımcı) Rob Marshall ile adamları da aynı şekilde”

“Öyle gezintiye çıkmış değiliz. Kalan uarılkarda aracımız için neyin işe yarayabileceği üzerine çalışıyoruz. Nürburgring’de bir parça tempodan düştük ama çok değil. Zafer için mücadele ettik ama yine daha hızlı olmamız gerekiyor.”

“Üzerine çalışmamız gereken şey de bu. Yarışlara giderken kendimizle ilgili bir şeyler öğreniyoruz ve en önemli şey de bu: Hakkıyla yenildikten sonra olumlu ve yapıcı bir şekilde tepki vermek”


Yorumlar

  1. Ben bu adamın yorumlarını seviyorum.Kimseyi tanımıyor.

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Arka arkaya 2 yarışta Alonso ve Hamiltona mağlup olmak içlerine oturmuş.İnsan aşırı derecede rahatlıkla kazanılan yarışlara alışınca bu tür mağlubiyetler handikap yaratabiliyor.Hele hele FİA Redbullun egsozunu iade etmişken kürsünün ilk iki basamağında başkalarının olması daha da vahim.
    Redbull macaristanda show yaparsa şaşırmam.İngiltere ve almanyanın intikamı için.Savulun Redbull geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir