Kaçan Pol McLaren'i Hayal Kırıklığına Uğrattı

yazar:

kategori:

Hamilton ilk seansın en hızlı ismi olurken, son seansın son turlarında arkadan kayma sorunu yaşadı. İkinci sırada kalan Hamilton yarışa kirli taraftan başlayacak.

Jenson Button ise seansın son anında Fernando Alonso’dan üçüncülüğü aldı ancak takım patronu Martih Whitmarsh daha fazlasını beklediklerini söyledi.

BBC’ye konuşan patron, “Mücadele çok yakındı ama hayal kırıklığı oldu. Ama her iki otomobilimiz de ilk iki çizgide ve heyecanlı bir yarış olacak. Yine de istediğim sonuç bu değildi.”

“Hamilton son turunda son virajı biraz geniş aldı ama kötü bir tur atmamıştı. Polü alabilse çok iyi olacaktı. Ama yarışta rekabetçi olabiliriz. Her iki pilot da cuma günü iyi iş çıkardı. Kötü bir yerde değiliz.” dedi.

Hamilton ise, “Yine de harika bir başarı. Son yarışın ardından iyi bir hızımız olduğunu biliyorduk. Dün oldukça iyi geçti. Ama bugün Red Bull hızlıydı. İlk çizgide olmak güzel ve yarın iyi puanlar toplayabiliriz.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. 2 tane "ama" kullanılan cümle ve toplamda 5 ama kelimesi.
    Bu cümleleri takip eden ve bağlantılı olan ayrı cümlelerde 2 tane "yine de" kelimesi.

    Dağılmış.

  2. Lanet olsun.
    Lanet olsun.
    Lanet olsun.

  3. arka kanadı mı kastediyorsun eğer öyleyse mevcut drs kuralıyla birlikte o parçaları adapte etmek çok güç artılarını eksilerini düşünmek lazım serhan acar kanadada mı bahsetmişti hatırlamıyorum ama kimisi drsyi sıralama için kimi ise atak için kullanıyor diye bişey söylemişti bi yerden kazanırken bi yerden kaybetmeyelim fayda getirecekse direk getirsin

  4. lewis i kızkanan, her zaman başarısız olmasını isteyen bir ferrari fanı daha. bu günlük kendini avut bakalım

  5. Resmi siteden gördüğüm kadarıyla eski kanadı kullanmışız yine. Bir kullanamadık şu kanadı. Çıldırmamak elde değil yani.

  6. 1. liğe öyle bir odaklanmıştımki bende hayal kırıklığına uğradım. Ama kalkış sorunsuz olursa yada Çin gibi kusursuz olursa. Yarış bence bizim olucaktır. Çünkü yarın biraz daha soğuk olucak galiba hava yanlış görmediysem.

  7. Sıralama turlarını izleyemediğimden bir şey soruyorum. Bu resimdeki arka kanat yeni ve bir türlü kullanamadığımız kanat. Bu dünden kalma bir resim mi yoksa bu gün sıralamada kullandık mı?

    Çok merak ediyorum. Gerçekten bilen yada gören cevaplasın.

  8. Akşama inş yağmur yağarda aradaki fark ortadan kalkar.Hava durumunu bilmiyorum ama.

  9. Burda onu başarmak hiçte kolay değil.Takvimdeki en kirli pistlerden biri ve normal yarış çizgisi ile yarış dışı çizgi arası fark çok fazla

  10. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    bende sevmiyorum lewisi…de rengiyle ne alakası var f1???

    hala şu pilotlara isim takıp,dalga geçmemeyi öğrenemediniz.

  11. Üzülme maklerın,kavruk ilk viraja lider girerse yarışı rahat alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir