Sutil: "Her Pistte Rekabetçi Olduğumuzu Gösterdik"

yazar:

kategori:

Sutil: “Sıralamamdan çok memnunum. Art arda 2. defa 8. sıradan başlamak harika bir duydu”

“Bu sabah son antrenmanda işler o kadar da iyi görünmüyordu. Çünkü genel tutunmada sıkıntı yaşıyordum. Sıralama için birçok değişiklik yaptık. Açıkçası doğru şeylermiş. Ve öğleden sonra araçtan gerçekten iyi bir hale geldi. Düşündüğümüz tur zamanlarının mümkün olduğunu hissettim.”

“Geçmişte Hungaroring çok güçlü olduğumuz bir pist değildi. Çünkü azami yere basma kuvveti istiyor. Bu yüzden aracımızın her yerde rekabetçi olduğunu göstermek harika. Yarınki yarış tamamen stratejiyi doğru belirlemekle ilgili olacak. Ama iyi bir yerden başlıyoruz ve dört gözle bekliyorum

Takımın İskoç pilotu Paul di Resta ise yarış temposuna güveniyor.

Di Resta: “11. başlamak çok kötü değil. Ama biraz daha yukarısını umuyordum. Yarın puan almak için yine de iyi bir yerdeyim. Gridin temiz tarafından kalkmak güzel.”

“Q1’de süper yumuşaklarla biraz dağınık bir sürüş yaptık. Ama ana lastiklerle sürüş çok iyiydi ve araçtan memnundum. Sadece Q2’deki son turum yeteri kadar iyi değildi. Bu yüzden belki de biraz maceracı davranmalıydık. Antrenmanda uzun sürüşlerde rekabetçi olduğumuzu gösterdik. Yarışta da bunu sürdürebileceğimiz konusunda iyimserim”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir