Massa: "1:20'nin Altına İnemezdim"

yazar:

kategori:

Massa: “Genellikle rakiplerimiz sıralamada ekstralar buluyor ve biz yarışta ileri yönde adım atıyoruz. Yazılı olmayan bu kuralın yarın bu pistte de doğrulanıp doğrulanmayacağını göreceğiz.”

“Umarım rekabetçi bir aracımız olur. Sıralamanın son bölümünde öyleydi. Bu sabah yine çok fazla arkadan kayma yaşadım ve birkaç değişikliğin ardından diğer türlü (önden kayma) oldu. Ön kanatta ayarlama yaptık ve aracın hâkimiyeti çok daha iyi hale geldi.”

“Kaç tane pitstop olacağını tahmin etmek zor. 4 imkânsız değil, 3 ise kesinlikle muhtemel. Çok şey, ilk bölümün uzunluğuna bağlı ve sonraki pitstopların durumu netlik kazanacak.”

“Bu sene ilk defa takım arkadaşımın önünde olmak bana ne ifade ediyor? Memnunum ama önemli olan, herkesin önünde olmak. Umarım yakın zamanda en iyi olduğumuz sıralama seansları geçiririz”

“Burada 1:20’nin altına düşebileceğimi düşünmüyorum. McLaren ve Red Bull çok güçlü ve yarın da öyle olacaklar. Tek şikâyetim kirli taraftan kalkmak. Bu pistte ne kadar cezalandırıcı olduğunu biliyorum”


Yorumlar

  1. Vettel startları genelde iyi olan pilotlardan… 10 yarışta 1 veya 2 yarışta yer kaybetmiş bence iyi

  2. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Hadi bakalım Massa yarışta göster kendinii..

  3. rocco junior avatarı

    Bizim updateler doğru dürüst çalışmamış o yüzden bu kadar yavaşız ama Alonso çok rahat derece geliştirmişti ben 1:19 olmasa bile kendi derecesini geçer dedim 1-2 sıra yukarı çıkmalıydı.Arka kanat istenen sonucu vermemiş,ön kanat ise çalışmamış sadece fren boruları çalışıyor yeni.Malesef sezonun kalanı bir onlar bir biz bir başkası önde olacak gibi.Yakalamak ve geçmek çok zor fark minumuma inse bile.Tek sevindiğim yeni motor haritamız Fryın dediğine göre bazı virajlarda sıcak bazı virajlarda soğuk üfleme üzerine ve kolayca değişiyormuş.Diğerlerinin ise tek bir yöntemi varmış vesaire vesaire…

  4. İspanyadada 2. kalktı 4. kalkan Alonsoya geçildi 1. kalkan Webberle beraber.

  5. Massadan güzel bir start bekliyorum 2008 e benzer

  6. tşk ederim unutmuşum ama oranlarsak 10da 1, fena bi oran diil en azından umutların büyük olmaması konusunda bnce biraz açıklık getirir…ayrıca 1. sıradan çok daha rahat kalkıyor, önünde sağ sol yapması gereken kimse yok

  7. ya bide sn müneccimliğe kalkışma ya, iki dk rahat durun 🙂

  8. 2011 macaristan 🙂

  9. vettel bu yıl hangi yarışta start pozisyonu kaybetti ki?

  10. Start çok tehlikeli,bizi geçebilir.Attention !

  11. Mclaren Mercedes avatarı
    Mclaren Mercedes

    **** xD

  12. mehmet yağız avatarı
    mehmet yağız

    hamilton ve massa yerlerini korumaya odaklanacaktır.vettel de gerçi aman aman kalkmıyor ama agresif davranıyor startlarda çin ve malezya gibi.

  13. Massa kalkışlarda bir hayli formda dikkatli olmalıyız.

  14. Bu son sektör ile inemezsin tabii.Son sektör hızında Renault ile yarışıyoruz neredeyse (!)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir