Alonso Sezonun 2. Yarısı İçin Umutlu

yazar:

kategori:

5. sıradan başlayan İspanyol pilot, sonunda podyumun 3. basamağına çıktı ve Ferrari’nin farklı pist ve şartlarda ortaya koyduğu performansın, tatil sonrası için ümit verdiğini belirtti.

Alonso: “Şampiyonanın ikinci bölümünde iyi olacağımıza inanıyorum. Araç gelişti. Podyum ve pole pozisyonlar için mücadele ediyoruz.”

“Temmuz muhteşem bir aydı. Temmuz ayında üç farklı pistte, üç farklı şartta en fazla puan toplayan pilotum. Takım iler yönde bir adım attı ve McLaren de iyi bir adım attı. Yani rekabet oldukça eğlenceli”

“Ne yazık ki Temmuz’da hava çok sıcak olmadı. Yüksek sıcaklıkları seviyoruz. Bu yüzden umarım Ağustos ve Eylül bizim için daha iyi olur”

Alonso, yarışın başlarında Mercedes araçlarının arkasında kalması, sonra da Mark Webber ile mücadeleye girişmesi nedeniyle Ferrari’nin gerçek performansını ortaya koyamadığını ekledi.

Alonso: “Bu tip şartlarda yarış çok ama çok uzun olur diye düşünüyorum. Fazlaca pitstop ve hava değişimi bağlamında her zaman odaklanmanız gerekiyor.”

“Kalkış, tahmin edildiği gibi olmadı. Her iki Mercedes GP aracı kalkışta bizi geçti. Bu yüzden Nico ve Michael’i geçmem gerekti. Ardından pitstoplarda Webber’in arkasına takıldım. Ondan sonra önüm açık bir şekilde zorlayabildim; çok hızlıydım. Ama ilk 20 turda Mercedes ve Mark’ın arkasındaydık”


Yorumlar

  1. Laftan anlamıyorsunuz kime ne anlatıyorum ben.

  2. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    HERKÜL ben hayatımda senin kadar karaktersiz bir adam görmedim git kendine uğraşacak birşeyler bul şuana kadar sabrettim ama artık yeter her alonso haberinin altında senin bu adamı aşağılayan yorumlarını görmekten bıktım usandım artık raikkonen tam anlamıyla kovulmayı hak etti ferrariye geldiğinden beri hiçbirşey yapmadı evet yanlış duymadın ferrariye hiçbirşey katmadı tam bir fiyaskoydu 2007 de gelen şanslı şampiyonluğu dahil 2007 alonso ve hamilton ın birbiriyle kapışıp birbirlerine zarar vermesi olmasa(2007 macaristan v.s) raikkonen o seneye en iyi 3.sırada tamamlardı raikkonen in yarıştığı her sezonu 45-50 puan farkla şampiyon tamamlamış gibi konuşman beni bıktırdı alonsoyla birlikte kaybolan ve eleştirdiğimiz massa 2008 de raikkoneni tam anlamıyla ezdi geçti rezil etti şampiyonluğu haketti ama çoook şanssızdı (macaristan 2008 bre 2008)gibi hatta singapur 2008 de dahil ve o bunları yaşarken aynı araçla senin raikkonen in armut topluyordu fernando alonso şuan f1 de yarışan en kaliteli en iyi ve en tecrübeli ilk baharını yaşayan pilot ferrari eğer birine seçecekse onu seçmeliydi ferrariye gelen bir şanstı ve şuna da kesinlikle eminim massa nın performansı araçla ilgili hiçte kötü bir pilot değil massa ve hiçbirşey kaybetme4di kazadan sonra 2011 ispanya gp de kalkışta 3 aracı geçen 19 tur arkasında drs li araçları tutan ve normal sürmesine ve hata yapmamasına rağmen yarışın yarısından sonra hızıyla tur yiyen bir araçla yarışan alonso için araç aslında en iyi araç ama çok kötü demen tamamen senin akıl yaşını ortaya çıkarıyor rica ederim eleştiri yap ama her alonso haberinin altına abuk sabuk yorum yazmayı kes artık senin bu kadar alonso taraftarının ve ferrari taraftarının keyfini her haftasonu kaçırmaya hakkın yok senin yazdıklarını çoğu zamn zaten okumadan geçiyorum ama okuduğum zaman da resmen şartellerim atıyo yaşının adamı ol Bak bende sana cevap veriyorum raikkonen bir hiçtir ferrari tarihinde şampiyon olupta en istikrarsız olan pilottur madem çok seviyosun kimiyi ve kalan pilotlara sinir oluyosun sana izleme demiyorum ama şu saçma yorumlarını yazmayı kes

  3. içimdekileri yazmaya kalksam demekki savaş ediyorsun diyeceksin. o kadar abuk subuk şeyler yazılıyor ki, insan kendini çok zor zaptediyor. benimde zaptedemediğim zamanlarda çıkan sözlerdir. ki toplasan herkülle laf münakaşasına girmemin sayısı 4 yada 5tir sanırım. 1 senede!!!

    demekki kafasını kurcalayan birşeyler var ki, bu kafa karıştırıcı şeyleri bir türlü yok etmeyi başaramamışsınız ki, o arkadaş hala size şüphe ile yaklaşıyor. ki gördüğüm kadarı ile herkül,minardi ve sen birer 3'lü şebeke gibisiniz. birinizden birine laf mı geldi, hooopp anında diğerinizde damlıyorsunuz 🙂 insan işkilleniyor tabikide…. yazma dedin ok yazma bakalım. senin unuttuğun çoğu şeyi burada unutmayanlar vardır eminim. bende "yazmayacağım" sözünü unutmayacağım misal!

  4. Yahu rahatsızmısın sen ne demek kaçarcasına ? :)) bak o zamanda herkülle münakaşa ediyormuşsun şimdide ediyorsun,ondan sonrada cevap vermek için kaile almak gerek diyorsun.1 yıldır cevap veriyorsun adama 🙂

    Seninle konuşmam deme sebepim bu arkadaş defalarca benim adminlerle yakın bir arkadaşlığım olduğu ve kollandığımı söylemesi,buna karşın benim ve adminlerin böyle bir şey olmadığını söylemelerine rağmen hep aynı düşüncesini 3-4 ayda bir ortaya atması.Ben senin gibi yorum yazdığıma kaile almıyorum seni diyip sürekli o şahıza yazmıyorum.Artık yazmayacağımı belirtiyorum.

    Bana sıkıntı var dıyorsun ona demiyorsun ? madem okuyorsun yazılanları;kirve 12 birilerinin bilgilerini adminlerden alıp Herküle veriyor demiş ama hani nerde kimin bilgisini kimden almışım ona cevap veremıyor.Sizin bildiğiniz bir çok şeyi ben unuttum.

  5. evet benimle laf dalaşına girmiştin. herkül ile munakaşa ederken sen ortaya atlamıştın. o yırtık don kelimesine de harfi harfine uyulan hareketlerde bulunmuştun. ne yazıkki sonrasındaki mesajlarını okuyamadım.

    sizin olayınız tam anlamıyla nedir bilmiyorum. ama ateş olmayan yerden de duman çıkmazmış. ve peşinden de kaçarcasına "bundan sonra seninle konuşmam haberin olsun" sözü de dumanı yellendiriyor sanki.sıkıntı varsa konu kapatılmaya zorlanır psikolojik olarak!!! iyi ramazanlar…

  6. Bak arkadaşım,o olayı tam anımsamıyorum ama bana yırtık dondan fırlama dıyen birine o yazdığın kelimeyi yazarım ben.Şimdi olayın başına gelecek olursak sen dedinki kirve12 uye bilgilerini bir adminden alıp birine vermiş dedin,ortaya bir iddia attın ama arkasını doldurmadın.Böyle bir şey yok.Ben gece uyurken rüya görüyorum ama sen uyanıkken hayal görüyor gibisin.sürekli adminleri beni ve bir kaç kişiyi kayırmakla itham ediyorsun,olmayan bir şeyi oluyormuş gibi yazıyorsun buraya okuyanlarda gerçek sanacaklar.yapma bunu.ben bundan sonra seninle konuşmam haberin olsun.Sanada hayırlı ramazanlar.

  7. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Kirve bu değildi .sana yırtık dondan çıkma dedi sen de alın şu ga…..dedin. Fantastico idi.Sonrasında ben de sana kirve senin için meraklandım üzüldüm hesabın kontrol edilecek diye dedim.Sen de o haketmiştir bunu dedin.
    Herneyse diğer arkadaşları da bu polemiklerle meşgul etmeyelim.Kapatalım gitsin.Zaferiniz hayırlı olsun.Ramazınınz hayırlı olsun.

  8. senin hic bir yerde profilin yoksa,kimse seni tanımıyorsa sen neden kirve12 bilgilerimi alıp birine vermiş diyorsun o zaman ? birisi sana ulaşıp bir şeymi dedi,benden aldığınımı söyledi ? Mert ol doğru konuş.

  9. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Söyledim ya benim facebook twitter vs herhangi bir hesabım olmadı.Hiçbir yerde resmim ve profilim yoktur.Soyadımı dahi kimse bilmez.Ben şu memleketten yazıyorum diye dahi burada söylemedim.

  10. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Kirve 12, fantastico_alonso nickli kişiyle burada ağız dalaşına girdi. Bir küfürlü kelime yazdı ama yorumları kontrole tabi olmadı.Aynı kelimeyi ben burada başkasına kullandım ve yaklaşık 1 ay kontrol edildim.

  11. Sen benim profilim yok diyorsun fb da daha niye soruyorsun ortak arkadaşları ? ben o arkadaşlardan birini online görünce sorucam bakalım sen o musun değilmisin .İstersen sen söyle gereksiz yere rahatsız etmeyeyim o arkadaşlarıda.

  12. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Hiç yorumların kontrole tabi oldu mu?

  13. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    4 ortak arkadaş kim ?

  14. o dediğiniz ban açma olayına gelirsek ben tam hatırlamıyorum kimin banı açılmış, madem açıldı bunu siz nerden biliyorsunuz? size de mi köstebekler bir şey iletiyor? direkt banlama çok nadir oluyor zaten. onun dışında belli bir süre mesaj onaylamalı oluyor ve sonrasında iyi halden açılıyor. sizin de öyle bir kaç kez açıldı mesaj onaylamanız. sizin bu onaylama açıldığında da birileri mi devreye girdi?

  15. Bununla da kalmaz kirve12 sitedeki tanıdık adminlerden buradaki kullanıcılara ait özel bilgileri alır ve dışarı sızdırır bu şahsa kullanması için verir.

    Sen bunu niye yazdın bana açıklayabilirmisin?Yani bir durum olmuşki sen bunu yazdın..Kimin bilgisini almış ve sızdırmışım?

    Hızır gibi yetişiyorum yardımına arkadaşımın,açıklama net oldumu.

  16. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Kirve12 kimmiş bu dört ortak arkadaş.Benim burada arkadaşım falan yok.Benim facebook falan yok.Profilim yok resmim yok ismim yok.Kime ne söyleyeceksem buradan söylerim.Beni sürekli birileriyle karıştırıyorsunuz.Bir zamanlarda karadenizin hırçın çocuğu falan dediniz.Halüsülasyon gören sizlersiniz.Yalnız dikkatimi çeken bir husus var.o şahıs ne zaman sıkışsa sen ortaya çıkıveriyorsun.Hesabı kontrole alındı ve hemen durduk yerde kirve 12 mübarek bir rüyadan bahsetmeye başladı.Sonrada o şahıs o rüyaya dayanarak admine methiyeler düzmeye başladı.Bunlara bir zahmet açıklık getiriver.

  17. ip numaranı bildiğin kişi çıksın söylesin hepimiz bilelim. insanların günahını almayın bilip bilmeden.

  18. Nebucadnezzar kardeş, olayı kişiselleştirmeyelim derken tam da bunu kastediyordum. Şimdi yazmışsın ama tabii benim olaydan haberim yok. Rüya falan anlam ifade etmiyor dolayısiyle. Bak diğer haberin altına Alonso iyiydi yazmışsın, ben de bana göre niye hızlı değildi onu anlatmışım. Gayet normal küfürsüz hakaretsiz bir tartışma… Rocco Junior arkadaş da altta görüşlerime katılmadığını belirtmiş. Gayet normal bir uslupla. Böyle yazılara saygı duyarım. Ama hakarete küfre gelemem. Biz yapmıyorsak karşıdaki de yapmamalı değil mi? gelelim Herkül'ün yazısına. Arkadaş kaale bile almıyorum demiş, ama kendi tabiriyle kaale bile almadığı insana cevap yetiştirmekten geri durmuyor. Bunu anlayamıyorum.

  19. 07.Mehmet.Ferrari avatarı
    07.Mehmet.Ferrari

    Herkül senin ne sorunun var alonso ile?raikonen gönderildi diyemi?

  20. herkül bak allah için şu mubarek ramazan ayında bari ara ver ya. günaha giriyorum cunku senı cok anıyorum kulakların çınlıyormu bılmıyorum ama senı cok anıyoruz.

  21. artık bu tur kişiler ramazan ayıda geldi sabır lazım ken hiç çekilmezler

  22. ahahahah. ne kadar komiksin sen yahuu… bak f1 bile tatile girdi, bence sen de bu mubarek ayda bi tatile çık. oruç tut, ama sadece gırtlakta tutma. fikirlerinide terbiye et. fikir orucu da tutmanı tavsiye ediyorum. kimsenin anasına bacısına küfür edilmiyor burada gördüğüm kadarıyla. senin kadar günümü burada öldürüp her alonso yazısının altına damlamıyorum, yani sana küfür eden vs yok. hep söyleyene değil, söyletene de bakmanı öneririm… iyi ramazanlar. umarım beynindeki hücreler aç kalınca havaya maruz kalırda damarlarında bir nebze olsun açılır…

  23. bu herkülün tek yapmaya çalıştığı alonso yu lekelemek baska bişeyi yok yarış kazansın balına olur. suç kimse değil suc bu tür arkadaşların yorumlarına yayınlayan trf1 dedir. nedenmi yaw bu arkadaşın her yorumunun altında belli bir tartısma cıkıyor sılın abi üyeliğini bidaha acıyorsa bidaha sılın alonsocu bi arkadaş yapıyosa bu tur sacma yorumları onunda üyeliğini silin bu ne ya yorum yapasım gelmiyor.

  24. emin mehmet avatarı

    böyle tartışmalara gerek yok; ilgilenmeye değmez.ferrari sıcak hava peşinde ama spada geleneksel biçimde hep yağmur ihtimali vardır, ondan sonra sadece monzada yeterli sıcaklık olacaktır.eylül ayının sonundaki singapur gece yarışı zaten.sezonun son bölümü sonbahar ve neredeyse kışa denk gleiyor.yani sıcağa bağlı kalmadan da performansını geliştirmeliler.gerçi ben yine de aman aman bir fark olacağını zannetmiyorum.bu arada monza ferrari için en uygun pist bu sene, alonso bugün kimi zamanlar gerçekten hızlıydı

  25. @ Nebuchadnezzar,Beynin sana akıl oyunları oynuyor halüsünasyon görüyor gibisin.Ben gördüğüm bir rüyayı burada paylaştım sadece,Abdullah Çelik yada Gökhan Kamil desinlerki biz kirve 12 yi tanıyoruz sohbetimizde var o zaman diyecek bir şeyim olmaz.İkisinide burdan tanırım ve hiç muhabetim yoktur.Ne yani gördüğüm bir rüyayı paylaştım diye yakın arkadaşmı olduk onlarla.Her ikisininde profili var facebookda bu güne kadar hiç ekleme talebi yada mesaj yollamadım onlara.Ayrıca senin bilgilerini hiç bir adminden almış falan değilim.Facebookda senin adını yazdığımda karşıma çıkan ilk profil sen oluyorsun,4 ortak arkadaşımız olduğundan dolayı.Anlıyormusun ??Ya ayıptır,2 senedir birileri çıkıp diyorki siz adminlerin arkadaşısınız,sizi kayırıyorlar.Abdullah Çelik'in sevdiğim arkadaşım,görüştüğüm dediği şahız Fatih Küsküdür sanırım.Benimde 5 yıllık arkadasımdır.O bile artık burada yazmıyor,yaptırımı olsa o burda olurdu.Bilmeden konuşuyorsun sen.

  26. 07.Mehmet.Ferrari avatarı
    07.Mehmet.Ferrari

    Herkül alonso ile ne sorunun var?raikonen gönderildi diye olsa gerek

  27. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Abdullah Çelik bence sitede bir köstebek var.Bir kullanıcı diğer bir kullanıcının IP adresini nasıl bilebilir.Bu bilgilere bizim erişme yetkimiz var mı? Varsa nasıl erişebiliriz.?

  28. rocco junior avatarı

    Tabi canım sen Allah için hiç olayları kişiselleştirmezsin o yüzden her yorumunda belli kesmi parantez içinde,tırnak içinde alıp onlara laf giydirirsin.Alonso fanı arkadaşlara sataşırsın,her Alonso haberinde tahrik içerisinde olursun daha nasıl kişiselleştireceksin.Elbette küfür iyi bir şey değil ve çözüm değil ancak herkes sakin kalamaz.Senin gibi arkadaşlara iyi söz söylenmiyor çünkü anlamıyorsunuz.Bugüne kadar defalarca iyi söz ile size el uzatıldı yapmayın etmeyin dendi ama anlamadınız.Tek bildiğiniz kavga dövüş hır gür arkadaşım.Yani bize boşuna masal anlatıp burda iyi,temiz f1 sever profiline yatma herkes herşeyi görüyor.Saygılar daha söyleyecek söz yok bu konu ile ilgili kendi adıma

  29. Hem Raikkonem hem de Alonso F1 tarihine adını altın harflerle yazdırmış pilotlardır.Burada Raikkonen üzerinden Alonso ya saldırmak Raikkonen e yapılmış en büyük kötülüklerden biridir.Eğer gerçekten Rai fanıysan bu kötülüğü ona yapma…Direk Alonso yu eleştir haklı yanlarıyla..

  30. Bakın benim adımı bu tür yorumlara katarak olaya dahil etmeyin. kimseyle tartışmaya girerek şu mübarek ve mutlu olduğum günlerde boş yere başımı ağrıtmak istemiyorum. diyeceğim tek bir şey var hakka giriyorsunuz günaha giriyorsunuz benim adımı olmayan şeylere dahil ederek. benim kirveyle ya da herhangi bir mclarenci ya da başka bir takıma mensup taraftarla alakam ilgim hiç bir şeyim yoktur. kimseye de burada bana iyi şeyler söylüyor diye tutup ekstra bir tutum sergilemem.

    bir kaç seneye kadar her takıma ait çok iyi arkadaşlarım vardı. her gün görüşürdüm yalnız sitenin büyümesiyle birlikte tüm arkadaş ortamım hemen hemen tamamiyle dağılmıştır. şu anda 2 3 arkadaş dışında görüştüğüm kimse de kalmamıştır. bahsettiğiniz gibi de kimseyle, hangi taraf olursa olsun bir ilişkim olmamıştır. hatta sırf benim yorumunu kaldırdığım ve bu nedenle siteye küsen sevdiğim bir abim olmuştur. en yakınlarımdan.

    her neyse rica ediyorum beni konuşmalarınıza, özellikle böyle olanlara dahil etmeyiniz. rica ediyorum.

  31. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Ayrıca minardi kardeş bu şahıs türlü tartışmalardan dolayı yorumları kontrol altına alındığı zaman devreye kirve12 girer.Hemen bir rüya patlatır.Abdullah Çelik'i rüyada gördüğünü söyler.Sonra da bu şahıs Abdullah Çelik'e methiyyeler düzmeye başlar.Sen öğretmensin sen kutsalsın, sert bir yapın var ama çok babacansın gibi tam 1 sayfa yağcılık yapar.Bununla da kalmaz kirve12 sitedeki tanıdık adminlerden buradaki kullanıcılara ait özel bilgileri alır ve dışarı sızdırır bu şahsa kullanması için verir.Olayın özeti budur.

  32. alonzomanyaa  avatarı

    Ben diyorum size şu sitede kendini adam zanneden 1-2 tane gerzek var diye. Bunlara cevap veripte kendinizi onların seviyesine indirmeyin, ne gerek var.

    Adamın …ı …k olmayacak adamlar, adam hakkında ileri geri konuşuyor.. Bende neremle gülüyorum biliyor onlar..

    Site yönetimini de bu adamlara yaptırımda bulunmaya davet ediyorum. Her mesajları tahrik içerikli, insanları birbirine düşman ediyorlar. Bu zibidiler olmasa herkes medenice yazışır şurda..

  33. Arkadaşlar bu emsal olan 2 pilot (Raikkonen ve Alonso) arasındaki içten içe ama adil olan rekabetten açık ara yenik olarak tıpkı Vatandaşı gibi yenildikten sonra ayrılan (!) Raikonenin bir aciz taraftarının acıklı hikayesidir. Bu uğurda Ferrari en hızlı takım da olur, Alonso orta sıra pilotu da. Bunlar geçen sene boğazlarına düğümlenen, gözüne sokulan performansa hala sataşma gereği hisseder. Hayatlarındaki en büyük zevk muhtemelen kendi pilotunu övmekten çok rakibini taşlamaktır. Bu başlıklar altında da kendisini milleti tahrik edip köşede tüm gece milletin birbirini yemesini izler. Kendisine mesajlarına cevap veremeyeceğimi söylememe rağmen bu mesajı yazıp sözümü kısmen bozdum. Kendimi tutamıyorum haksızlıktan. Ne de olsa Şeytan en zayıf yönlerinizi bulup sizi oradan vurur.

  34. minardi bence cevap verme değmez. işine gelmeyen birşey yazdığın zaman normal kelimeler ile cevap vermek yerine hıncını almak için anana bacına karına ağır ifadeler kullanan ve kendilerine kullanıldığında rahatsız olmasa gerekki bunu ul orta yazmakta bir beis görmeyen, eşcinsel 4-5 çıplağın resmini bu kimi raikkonen dir diye burada kısayolunu veren(ve ben bir cevap yazdım da silindi yoksa saatlerce asılı kaldı) iftira atan bedbaht insanlara cevap yazma…hele birde bu kişi konya meramlıysa…
    gerçekler ortada alonso ikinci senesinde de ferrariyi şampiyon yapamadı pardon o konuyu rafa kaldırmışlardı yani kendisi şampiyon olamadı…kısmet değilmiş…artık onun için kader oldu…gelecek ise ancak geçmişten görünenler le bir kısım tahminler yürütülebilir. kimse bilemez…
    bunları yazmak ayıp yazık günah ise ben bunu kabul etmem…
    körler ülkesinde gören insanı idam ederlermiş…

  35. cevap vermek için önce yazıyı yazanın kalitesine bakmak gerekir. site de bir tane alonsoya laf atmadığı yazısı olyana birinin nesi için kaale alınıp cevap verilsin ki? tundra derim, çünkü pilotunu hep alonsoyla kıyaslamaya kalkıyor nedense, ne haddineyse. artık o acıyı unutmalı, artık f1 de yok malesef o insan. f1de olmaması bir yere kadar. f1 de olmama sebebi alonso olunca ayrı bir değer kazanıyor alonso onun için. acıyorum siz ve sizin gibilere. şu sitede varolma sebebiniz sadece alonso… alonso olmasa yazı yazacak bir sebep bulamayacaksınız çünkü…

  36. Cevab veremedikleri( veremeyeceklerini bildikleri) için laf yetiştirmeye uğraşıyorlar. Herkül'ün yazdığına Raikkonen ile "karşılık vermek" Herkül'ün yazdığına cevab veremedim, bari şöyle bir şey yazayım demektir. Küfür konusundaysa, küfür yazan insanı bağlar. Ben bugüne kadar burada kimseye hakaret etmedim. İşleri kişiselleştirmemeye çalışırım. Herkese de öyle yapmayı tavsiye ederim. Küfür hiçbirşeyi çözmez. Sakin olunmalı. Burada birbirimizi kırmaya lüzum yok.

  37. Bu adam için İngiliz-Amerikalılar'ın güzel bir lafı var : idiot.

  38. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sen önce, cevap vermekle karşılık vermenin anlamını öğren .Öğren ki aradaki farkı görebilesin.
    Üstteki yazılar sadece karşılık verme laf yetiştirme adına yapılıyor.Az sonra biri çıkacak ve karşılık olarak kimi nin yattaki havuz resmini koyacak sonra da ortalık karışacak.O şahıs sadece Alonso haberlerinde görünür ve tahrik mesajları yazar.Sonra da küfürler hakaretler havada uçuşur.İnsanları kızdırmak için burada olduğunu ve aldığı hakaretlerden zevk aldığını bilmeyen yoktur.Amaç sitenin huzuru bozulsun sayfalarda küfürler yer alsın ve birçok kişinin yorumu engellensin…

  39. Madem cevaplık değil, üstteki yazılar ne?

  40. Alonsomania  avatarı

    bu kadar iyi araç?farklı organizasyonları mı izliyoruz biz Alonso kimi dğl canım kolay kolay kovulmaz, Vettel in arkasnda bitirmek her türlü üzücekti zaten onu ki bu yarışta başka seçeneğinin olduğunu sanmıyorum sıralama sonucuna bakarsak

  41. ALONSO iyi pillottur; şaçmalamaya gerek yok; bu araçla bu kadar.

  42. İyi araç mı ? Formula 1 konusunda 7 yaşındaki kardeşimden daha az şey bildiğine eminim artık.Kimi fanatikliği senin gözünü kör etmiş.Acil bir psikoloğa görünmelisin.

  43. alonso bakalım ne zaman ayrılacak veya yollanacak ferrariden? herhalde dün sıralama turlarında kafası kırılmış bir adama geçilmek çok canını sıkmış…bugün de yüzünden düşen bin parça…kara kedi şeklinde küçük oyuncak üçüncülük kupası onu kesmedi herhalde…ferrari alonsoya ağır geldi bence…kaldıramadı yükü…bu kadar iyi bir araç ile ne hallerde…bence 2012 son senesi olur ferraride…başka bir takım alırmı pek zannetmiyorum…zira eşit statüde yarışamıyor…
    zaten santander filan da artık destek vermez alonsoya…

  44. Kimi Raikkonen yarıştığı 3 sene boyunca Ferrari'yi hep 1. takım yaptı.O yüzden arkadaşın sitemi var bu kadar Alonso'ya…Hee bir de Hamilton örneği varken karşısında böyle yazması doğal üstüne varmayın.Hamilton 5 senelik McLaren kariyerinde her sene 10'ar yarış kazandı.Bu şartlar altında Alonso'yu eleştirmek en doğal hakkı.

    ————————————————————————————

    Anlayana !

  45. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Kimici arkadaş., o yazının neresi cevaplık ki? İpe sapa gelir doğru bir cümle yok ki cevabı olsun.

  46. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    cevap denir ona.=) tarafsız kimici.

  47. Acaba Raikkonen ferrrarideyken nasıl yarışlar çıkarıyordu? Hep podyumdaydı tabi yaa

  48. Alonso beklemediğim kadar kötüydü. En kötü yarışlarındandı diyebilirim. 1. ve 2. Pitlerde ortalama 4 sn kaybetti yine. Ancak bazı kalın kafalı ve yüzsüz insanların dediğinin aksine Ferrarinin RBR ve MCLarenden daha yavaş olduğuna inanıyorum. Pistin bir bölümünde 2 araç da kuru şartlarda rakiplerden yarım saniye yavaşsa bu pilotların suçu değildir. Bu sene başlarken söylemiştim yine söylüyorum.bu araç mclaren ve redbulldan çok daha yavaş diye. İnanmamışlardı.

  49. bakıyorum da yazıya cevab veremeyince tundra corolla demeye başlıyorsunuz. Enteresan.

  50. hırsından kab'ı na sığamıyorsun bakıyorum. toyota tundra kaçıncıydı bi bilgin varmı?

  51. biraz başarı gelince hop "ben yaptım" nidaları…
    millet senden şampiyonluk bekliyor sen her yarış webberle kapışıyorsun…yok ikinci yarı daha iyi olacakmışsın…olsan ne yazar? şampiyon olamadıktan sonra…
    bir yarış redbull iyi öteki yarış mclaren iyi…araç kötü…kendisi no kötü…
    ne zaman beceremedim yapamadım diyecek merak ediyorum…ferrari yi rakipsiz 3. marka yaptığın için teşekkürler alonso…tüm italya sana minnettar…yerel kahraman…mış…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir