Di Resta Kötü Şansının Döndüğüne Seviniyor

yazar:

kategori:

Di Resta: “Bugün 7. olduğum için mutluyum. Başlardaki yağmurla karmaşık bir yarıştı. Ama iyi bir kalkış yaptım ve o şartlarda rahattım”

“Ardından mesele, hangi lastiği seçme üzerindeydi. Orta iki bölümde süper yumuşakları tercih ettik ve ardından ana lastiklerle sonlandırdık. Son pitstopta yer kaybettik ama son birkaç turda 7. sıraya yükselmeyi başardım.”

“Çeşitli nedenlerle mümkün olmasına rağmen alamadığımız sonuçların olduğu bir dizi yarışa, bu 7’cilik iyi bir tepki oldu. Bu yüzden yaz tatiline, şampiyonadaki yerimiz için çok önemli olan puanlar alarak yüzümüzde gülümseme ile girmek güzel.”

Takım arkadaşı Sutil ise güçlü sıralaması sonrasında puan alamamasına üzülüyor.

Sutil: “Benim için iyi bir kalkış olmadı. Şikanda arka tarafı kilitlediğimde artık benim için puan şansı bitmişti.”

“Paul’un hemen arkasındaydım ve kazayı önlemek için pistin dışına çıkmak zorunda kaldı ki bu bana çok sıraya mal oldu. Ondan sonrası telafi etme meselesiydi. Bu yüzden yarışın ortasında yağmur yağdığında hemen geçiş lastiklerini taktım. O anda puan bölgesinin dışındaydık ve kumar oynamaya değeceğini hissettik. Ama yeteri kadar yağmur yoktu. Bu yüzden birkaç tur sonra tekrar oluksuzlara geçtik. Güçlü sıralamayı puanlara çevirememek utanç vericiydi. Ama Paul’un takım adına iyi sonuç almasına memnun oldum”


Yorumlar

  1. evet di resta iyi pilot ama sutil ağırlığın koydu, bugünkü yaşadığı şanssızlıktı, bunlar normal şeyler artık.perez de şanssız bir bu aralar

  2. Buemi de bu yarışta dehşetti. Jaime Alguersuari'den daha iyi bir pilot olduğunu düşünüyorum kendisinin. Aynı zamanda Di Resta da Sutil'den iyi.

  3. Perez ve Di Resta çok şey beklediğim adamlar…

  4. Perez ve Di Resta çok şey beklediğim adamlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir