Domenicali: "F1'in En Islak Temmuz Aylarından Biriydi!"

yazar:

kategori:

 Stefano Domenicali: “Her şeyi göz önünde bulundurduğunuzda bugün yaşananlardan memnun olabiliriz. Yarışta daha fazlasını yapabilmeyi umuyorduk elbette ama görüyoruz ki Formula1’in en ıslak temmuz aylarından birini geçirdik! Son üç yarışın bize en az uyan şartlar altında gerçekleştiği bir gerçek.”

“Bunu söylüyoruz ama yarış olaylı geçti ve bu şartlarda podyumu alabildik. Bardağın yarı yarıya dolu olduğunu söyleyebiliriz. Yaz arasından sonra iyi sonuçlar almak için her şansı değerlendireceğimize inanıyorum. Vettel olmasaydı şampiyonanın ucu oldukça açık olacaktı ama biz matematiksel olarak imkansız olna dek mücadelemizi sürdüreceğiz. Yaz arası öncesi fabrika kapanmadan önce önümüzdeki hafta çok sıkı çalışacağız” diye konuştu.


Yorumlar

  1. 2008,2009,2010 ve 2011.Alonso bu 4 senenin ilk yarısında bir cacığa benzemeyen bir Renault kullandı ve sadece 2 yarış kazanabildi.İkinci yarısının ilk senesinde yine rakiplerine göre kötü bir araç,ancak kendi becerisi ile şampiyonluğu son yarışa kadar korudu.Bu sene ise,altında açık ara en iyi 3. otomobil var.Gerçekten muhteşem.Takım arkadaşı Massa'nın en iyi derecesi 5.'lik iken,bir 1.lik,üç 2.lik ve iki 3.lük aldı ve Sebastian Vettel'i takip eden en iyi 3 pilottan biri.

    Meteoroloji merkezlerine selam çakacağınıza,şu adamın altına adam gibi bir otomobil verin artık.Risk alın.Ya çok iyi otomobil yapın,ya da HRT ile kapışın daha iyi.Ferrari podyum için yarışacak takım değil.

  2. katılıyorum…

  3. Doğru alonso 4 senedir harcanıyor en güzel yıllarında

  4. alonzomanyaa  avatarı

    Ya bari 2012 de adam gibi bir araç yapında azıcık yüzümüz gülsün be kardeşim.

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Muhtemelen SPA da böyle olacak.Konumu itibariyle heran yağmur yağabilecek serin bir pist.
    Biz monzayı bekleyelim.Akdeniz iklimini.
    İşimiz iklimlere ve meteorolojiye kalmış.2012 aracı için fabrikaya birkaç tane meteorolog almak lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir