Massa: "Pist Dışına Çıktığımda Her Şey Bitmişti"

yazar:

kategori:

Felipe Massa: “Yağmurun bir gelip bir gitmesi yarışı zorlaştırdı. Sekizinci turda pist dışına çıktığımda yarışım mahvolmuştu. Otomobilin arkası bariyerlere çarptı ve o an devam edememekten korktum. Ama mühendislerim devam etmemi söyledi. Bu yüzden çok zaman kaybettim. Birkaç geçiş yapıp yukarı tırmansam da podyum mücadelesi verebileceğim bir yarışta bunu yapamamak canımı sıktı.”

“40. turun ardından yağmur yeniden başladığında şartlar oldukça zordu. Çok kaygan olan çizgilerden kaçınmak zorundaydınız. Buzda sürüş yapmaktan farkı yoktu.”

“Şimdi tatile çıkıyoruz. Ülkemde zaman geçirmeyi çok sevdiğimden Brezilya’ya ailemin yanına gideceğim. Avrupa’ya döndüğümde şampiyonanın ikinci yarısında ilk yarısında olduğumdan daha iyi bir başlangıç olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. belki de geri dönüş sinyali ?

  2. sağlam kanatla olmadığın kadar kırık kanatla hızlıydın:)

    önümüzdeki yarış herkez bunu denerse şaşırmam:)

  3. Forza Felipe avatarı

    Kırık arka kanatla nerdeyse yarışın tamamını geçirdi.Lastklerini çok çok iyi kullandı soğuk havaya rağmen.Ama dediği gibi o spinin ardından herşey bitti.

    Şimdi bu yaz arasından sonra bomba gibi dönmek var.Biraz da olsun moralli gidiyoruz.İnşallah tatilden bomba gibi döneceğiz.

  4. Faster inside avatarı
    Faster inside

    İyi yakalamissin , kırık bı kanatla fastest lap gercekten takdir edilesi, 2008 de şampiyon olsa belkide suan çok farklı bı konumda olurdu kesin, hersey timo nun yüzünden malesef massa.

  5. Aracın arkasındaki ciddi hasara rağmen Massa'nın gösterdiği performans muazzam.

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Pist dışına çıkmayan kaldı mı sanki?.Massa'nın şanssızlığı bariyerlere temasıdır.Bu kırık arka kanada rağmen bir de ekranda fastest lap massa yazınca insan herşeyi unutuyor.
    Ayrıca mercedesler her yarış massaya musallat oluyor.Biraz daha hızlanıp onlardan uzak durmak lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir