Domenicali: "Massa Sakin Olursa İyi Sonuçlar Alır"

yazar:

kategori:

Bu sene henüz podyuma çıkma başarısı gösteremeyen Massa, takım arkadaşı Fernando Alonso’nun da 64 puan gerisinde yer alıyor. Hakkında çıkan tüm söylentilere rağmen Domenicali, Massa’nın takımın tam desteğini aldığını söyledi.

Domenicali “Son 3 yarışta formunun yükselişte olduğunu gördüm ve sezonun geri kalanında çok iyi iş çıkaracağından eminim. Felipe sakin olmalı ve oldukça fazla olan yeteneklerini kullanmalı. Tek turda çok hızlı bir sürücü ancak belki yarıştaki istikrarını geliştirebilir.”

“Fernando gibi birisi ile takım arkadaşı olmak kolay değil ancak bu özürden çok motivasyon olmalı. Bizim için Felipe’nin formunun zirvesine dönmesi önemli çünkü 1.5 sene daha bizim pilotumuz olacak.” dedi.

Domenicali, Massa’dan sonra takıma gelecek ismin muhtemelen genç bir isim olacağını söyledi.

Domenicali “Ferrari’nin geleceği için en doğru kombinasyonun bir tane oldukça iyi deneyime sahip yetişkin bir pilot ve yanında gelişecek bir genç olduğunu düşünüyorum. Baskı altında olduğumuzu düşünmüyorum. Bunun yanında üstümüzdeki baskıyla iki genci aynı anda yarıştırmayı düşünebileceğimizi sanmıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. heikki 1088 avatarı

    Massa sakin olsa da olmasa da , aracı rakibin önüne aracı kırsa da kırmasada hatta kıramasa da ne olursa olsun iyi sonuç falan alamaz arkadaş. Ferrari acilen kurtulmalı Massa'dan. Alonso'ya güçsüz takım arkadaşlarının yakışmadığı kanaatindeyim.

  2. 1 sene daha massa ya dayanacagız sonra gelsin PEREZ ! hadi bakalım

  3. Yine bir Massa haberi ve yine ayni Kanada yarisi resmi, gercekten buyuk tesaduf.. (Tesaduf olduguna inanmak istiyorum)

  4. Sinan ÖZER (hungaroring2003) avatarı
    Sinan ÖZER (hungaroring2003)

    Pilotları birbirinden ayırmak gerekirse,kariyeri boyunca şampiyonluk için yarışanlar,bu fırsatı ara sıra bulanlar ve arka sıradaki takımların pilotlar olarak ayırabiliriz.Massa bu kısımda 2.klasmana dahil oluyor.2008'de yetenekleri açısından zirve yaptı.Ancak şampiyonluk elde edemedi.2009'da da yaşadığı büyük kaza moral olarak sıfırladı kendisini.Artık bu saatten sonra kariyer istatistiklerine ekleyebileceği her podyum onun ileride de hatırlanması için + puan olacaktır.Şampiyonluk için yarışması mucize olur.

  5. Deli_ Manyak avatarı

    şimdi kimse kendini kandırmasın alonso veya hamilton ayarında bir pilot hiç bir zaman olmadı massa …

  6. kavruk (hungaroring2003) avatarı
    kavruk (hungaroring2003)

    Haklısın.RAikkonen zararından döndükleri gibi bundan da dönünce kar etmiş olacaklar.

  7. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    buda demek oluyoki bu sene massa gidiyo.
    olmadı önümüzdeki sene garanti gidiyo.
    işte bu ferrari biraz geç farkına vardı ama zararın neresinden dönersen dön kardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir