Rosberg: "Spa Mercedes'e Uyacak"

yazar:

kategori:

Mercedes bu sene açık bir şekilde 4. en hızlı araç oldu ve Rosberg, düzlüklerin yanında araçlarının yüksek hızlı virajlarda da güçlü olacağını düşünüyor.

Rosberg “Spa muhtemelen Formula 1 takvimindeki iki favori pistimden birisi. Diğeri Japonya’daki Suzuka. Burası yalnızca en mücadeleci pistlerden birisi değil, aynı zmanda Formula 1 aracını sürmekten keyif aldığınız yerlerden birisi. Pistin bir çok hızlı bölümü var bu yüzden aracımıza uyması gerekiyor.”

“Son haftalarda ara vermek güzeldi. Ailemiz ve arkadaşlarımızla vakit geçirerek rahatladık ancak tekrar yarış ritmine girmek de güzel. Fabrikadaki çalışanlarımızın da aradan keyif aldığını biliyorum ve artık sezon sonuna kadar mümkün olan en iyi sonuçlar için zorlayacağız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. aeaeae ye cvp yazıorum usulünce yine de yorumum yayınlanmıor.. biz ne yorumlar okuoz burda onlara sansür yok..vay arkdş anladım! saçmalamaya başladı yönetim küfür hakaret vs olsa ki yazmadım anlıcamda birz abartılı sansür.fikrimizde mi demicez yada yönetim redbulcu herhlde laf söletmior..

  2. sende at gözlüğüyle bakma olaylara ve nerenle izlion yarışları oda ayrı..arkdş sen geçmişe takılmış hala yok bilmem ne faln boş yorum yapıon.adam şimdi iyi iş çıkarıomu ona bakarım.senn hayran olduğun vettel buttun nın 3-5 tur baskısına dayanamayıp liderliği verdi ki bununla ilgili çok örnek var.önce yarışları objektif izle ve sadece geçmişe takılma bir f1 ci olarak..

  3. Deli_ Manyak avatarı

    saçmada olsa yorum yorumdur nezaket kurallarını aşmadıktan sonra her türlü yorum yapılabilir herkesin görüşleri kendini bağlar sonucta .. eger görüşlerini yazmasını engellerseniz birinin bunun adı sansürcülük olur…

  4. hörtles rosberg senin aynı kafadan bu aracı kafadan silmişsin zaten bu yüzden hiç bir cacık olmuyor ya rosberg den 50 sefer yarşsa ne olur zaten olmuyor adam kaç senedir f1 de hala hiç bir nanesi yok 2009 iyi bir williams vardı ne oldu arabanın çift katmanlı difüzör avantajını bile kullamadı istikrar bir yarış desen o da yok

    vettel laf atmak için ağzını yıkaman gerekir

  5. rosberg bence f1 deki en iyi pilotlrdan biri.çünkü altındaki o araçla bunları yapabiliorsa daha hızlı araçla neler yapmaz.vettel den yetenekli olduğu kesin altıındaki aracı kıyaslarsak ama gün gelecek oda büyük takımda yer alacak..

  6. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Başka Sebepleri"de Vardır..Küfürlü Mesaj vs…

  7. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Neden Yapılıyor Biraz Düşündünmü ?

    Bazı Kişilerin Saçma Sapan Yorumlarından Dolayı…Karşı Pilotun Taraftarlarına Yazılan Yazılardan Dolayı…

  8. Deli_ Manyak avatarı

    Konu dışı….

    yorumlar anlık görünmüyorsa bu sitede durmanın bir anlamı yok .. diğer sitelerdede aynı haberler ve daha geniş bir sekilde yer alıyor zaten… bir yorum yapıyorsun 1 gün sonra görünüyor saçmalık…

  9. Yine aracın orası burası ayrı oynayacak. Rosberg'in aracı daha dengeli olur, ama Schumi yine kontralar ile ters kilitlemeler ile haftayı geçirecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir