Heldfeld'in Yerine Senna Söylentileri Artıyor

yazar:

kategori:

Renault patronlarının Heidfeld ile ilgili sezon öncesi beklentilerin karşılanamadığını belirtmelerinin ardından Renault’ta bir pilot dizilimi değişikliği üzerinde durulduğu iddia ediliyordu.

Takım bu konuda henüz açıklama yapmamış olmasına rağmen anlaşılan o ki Renault, Macaristan’da Cuma çalışmasının ardından Senna’ya bu sefer yarışa çıkma şansı vermeyi gözden geçiriyor.

Heidfeld ile yakın ilişkide olan Jordan, Pazartesi akşamı yaptığı açıklamada Senna’nın sezonun geri kalanı için koltuğu devralması yönündeki anlaşmanın yapıldığını belirtti.

Öte yandan Alman pilotun anlaşmasında, sezon ortasında Kubica gelmeden bir başkasına yerini bırakması konusunda bir maddenin olup olmadığı bilinmiyor.

Yine anlaşılan o ki Heidfeld ve Renault, mevcut durumu görüşmeye devam ediyor ve meselenin Belçika GP’nin hemen öncesinde çözülmesi ihtimali de yüksek.


Yorumlar

  1. hiedfeld petrova 5-2 üstünlük kurmuş(her ikisininde bitirdiği yarışlarda) hiedfeld 3 petrov 1 kez yarış dışı kalmış.
    yani eğer hiedfeld gidecekse petrov hayli hayli gitmeli.kubica gibi bir pilot arıyorlarsada kesenin ağzını açsınlar o zaman belki bulurlar.

  2. aşağıdaki yorumların çoğuna katılıyorum farklı düşündüğüm nokta şu gerçekten de Nick iki sezondur hayal kırıklığı yaşatıyor önce Kamui'ye karşı sonra Petrov'a karşı.İşin bu tarafa tartışılmaz bile ancak Bruno gibi biri için de gönderilmemesi gereken bir pilot.HRT bir açıklamayla viraja korkarak giren bir pilot olarak nitelemişti.Sponsor desteğine rağmen HRT'den kovulmuş,Brawn Gp'ye kabul edilmemişti.Böyle bir adamı Heidfield'de değişmek intihar olur-ki Kubica gibi bir pilotta yok hali hazırda takımda Heidfield'in bende gönderilmesinden yanayım ancak gelecek pilot önümüzdeki seneye yatırım olacaksa veya daha iyi birisi gelecekse..Hulkenberg,Grosjean gibi bir isim gelecekse gelsin Bruno için Nick'ten vazgeçilemez.

  3. 2. Luca Badoer vakası gerçekleşmek üzere.

  4. Adama sanki fişek gibi araba verdinizde şimdi adamı göndermeye çalışıyorsunuz. Nick yerinde olsam bu takımdan hemen ayrılırdım direk kendi rızamla bu takımdan başarılı olmasını beklemek HRT'nin şampiyon olmasını beklemek gibi birşey olmuş araç her yarışta dahada geriye gitmiş bunlar pilotları suçluyorlar.

  5. ulan renault iyice madara ettim kendini haaa

  6. Sizin saçma önden çıkışlı egsoz sisteminiz yüzünden Nick 2 defa kebap oluyodu üstelik bu olayı önemsemediniz bile yazık!! Macaristan da gerçek anlamda kendisi de fena tırsmış, kendileri uğruna yanma tehlikesi atlatan bu istikrar abidesine teşekkür etmeden eleştiriyorsunuz. neyse 3.kez kebap olmadan kurtarsın kendisini Nick.

  7. alonzomanyaa  avatarı

    Ne zaman ki Alonso için 40 tane laf etti bu ERİK, KUBICA için adanmış dedi. O zaman sıtkım sıyrıldı bu takımdan. Alonosnun suzuz yarışıp yarıştan sonrada bayıldığını bilmezmiş gibi. Kaç kişi o yarışı öyle bitirirdi hemde beş para etmez bir reno ile.. KUBICA da çok güzel adadı kendini. ********..

    Senna kim ya, ulan bizim burda saniyede çalışan çıraklar ondan iyi sürer. Eğer Senna yi oturturlarsa 17. pilot belli şimdiden q1 de elenecek.

  8. yakında heidfeldin gizli kamera kayıtlarını da çıkartırlar artık.

    adamın ayağını kaydırmak için ellerinden geleni yapıyorlar sanki. böyle yüzsüzlük görmedim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir