Schumacher 2012'de DTM Aracıyla Teste Çıkacak

yazar:

kategori:

Alman pilotun ve takımının F1’den 2. ayrılığı reddetmesine rağmen Haug, hem Michael Schumacher’in hem de kardeşi Ralf Schumacher’in Alman binek otomobil serisinde sürmesi fikrinin abes olmadığını düşünüyor.

Haug: “Michael, DTM sürücülerine büyük saygı duyuyor. 2012’de bir dönemde kesinlikle yeni DTM Coupe otomobilini test edecek.”

Ekleme yapan Haug, Schumacher’in DTM’de direksiyona geçmesinin ancak Alman pilotun tekrar emeklilik kararı vermesinin ardından görüşülebileceğini belirtti.


Yorumlar

  1. Hakkinen hala DTM'de yarışıyor mu?

  2. ben şuminin hangi araçta olursa olsun yarışmasını isterdim. MGP hem takımın popülaritesinin yükselterek sponsor toplamak, hem de tecrübesinden yararlanmak için şumiyi seçti.

    bu durumdaki tek sorun MGP'nin henüz yeterince hızlı bir araç yapamamış olması. Ki üç büyüklerin hemen arkasında olmaları da çok da kötü bir araç olmadığını gösterir.

  3. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Schumacheri Kesin Mercedese Alıcaksanız DTM"de Başlatsaydınız :S Niye Formula 1"de Başlatıp Rezil Ediyorsunuz..Zaten Verdiğiniz Araç Belli..Böyle Birşey Yaparlarsa..Mercedesden Ömür Boyu Nefret Edicem..Bedava Verseler Mercedesi Yine Almam..

  4. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Bunların Ne Yapacağını Çok İyi Bİliyorum..Schumacheri DTM"ye Gönderip Di Restayı Alıcaksınız Yerine…Diyecek Söz Bulamıyorum Bunlara.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir