Farklı İsimler Schumacher'i Yorumladı

yazar:

kategori:

GPA’ya konuşan Ecclestone “Aracının rekabetçi olmadığını düşündüğü ve emekli olması gerektiğini düşünene kadar Formula 1’den ayrılacağını düşünmüyorum.”

“Ardından Formula 1 takımı yönetmeli. Deneyimi ve yeteneğiyle birinci sınıf takım patronu olur.” dedi.

Schumacher’in küçük kardeşi Ralf, ağabeyinin hâlâ kazandığı başarılara yeni başarılar ekleyebileceğini düşünüyor. Ralf “Bu sene hâlâ sürüş yeteneklerine sahip olduğunu gösterdi.” dedi.

1991 sezonu sonunda emekli olana kadar Schumacher’in en yakın rakibi olan Mika Hakkinen “Michael yeteri kadar uzun süre Formula 1’de kalırsa, iyi yapma kararlığı devam eder ve aracı gerçekten rekabetçi olursa o zaman 8. şampiyonluğu kazanma şansı olur.” dedi.

Ross Brawn ise Schumacher’in takımına katkısına övgüde bulundu ve “Michael çok büyük bir sürücü. Görülmeyen bir şey var ki o da takımına olan katkısı. Görünmeyen bölgede takımlarıyla yaptıkları, şampiyonluklarını kazanmasında yardımcı oldu.”

“Eğer galibiyetler kazanabilecek bir araç verirsek 8. şampiyonluğunu alabileceği konusunda endişem yok.” dedi.

 


Yorumlar

  1. provakatörlere cevap vermeyin arkadaslar

  2. aynen katılıyorum.ayrıca kimse kimseye durduk yere kapı açmaz siz sahip olduklarınızla kapıları açarsınız eğer böyle bir yeteneğiniz yoksa farkedilmeden sızlana sızlana kapıların önünde ağlarsınız ah su kapıdan bi girsem söyle arabam olsa böyle olsa neler yapardım diye bi bakarsınız kariyeriniz bitmis tarihe tek bir not bile düsemeden.bu sporda stabil pilotların ulasabilecekleri hic bir yer yoktur aman puan yapayım risk almayayım kamyon söförlüğü yapayım diyenlerin yeri değil f1 dünyası.

  3. aynen

  4. Rosbergin Schumi geldiğinde terbiyesizliğini ve çekememezliğini hatırlıyorum Ben Schumiyi değil Hakkineni tutardım demesi… Hiç yeri değilken ne mal olduğunu belli etmişti…

  5. En iyi olmayan araçla derken Ferrariyi de eklemek istedim

  6. arkadaşım rosberg şöyle 3 sene ara versin sonra geldiğinde tamamiyle değişmiş bambaşka bi araç serisi bulsun biz senle ondan sonra bu konuyu tartışalım gerçek pilot yağmurlu hava da belli eder kendini hani görmüştük izledin mi bilmem kanada 2011 gibi durumlarda yani araç farkının ortadan kalkıp pilotluğun konuştuğu durumlarda rosbergin nerde olduğunu sorabilir miyim acaba yada 100 yarışa çıkıpta galibiyet alamamasına ne diyeceksin o yüzden bırak şu tosberg schumi yi yeniyo ayaklarını schumi 4. takım pilootu değil o öndeki takımların pilotu yarış kazanmaktan başka bişey onu motive edemez dolayısıyla motivasyonu ii olamaması normal ayrıca o çok ii rosberg in aracında sorun çıkmazken nedense schumi türlü türlü sorunlarla da uğraşıyo bi hatırlatayım dedim

  7. schuminin ölüsü f1 e yeter dünyada böylesine bastacı olan böylesine inanılmaz bir yetenek le beraber kazanılan inanılmaz bir kariyer hertürlü övgüyü hakediyor insanlarda onun bu hakkını teslim ediyor.zaten kötü niyetle ve kendince ic hesaplarla elestiren de 43 yaşındaki schuminin performansını elestiriyor onun icinde bulunduğu özellikle takım arkadasının aksine araç problem.ile geri düstüğü ama yarışlarda sürekli takım arkadasından daha iyi turlar attığı gerceğini görmeden veya görmek istemeden körü körüne eleştiren komik insanlar 43 yaşındaki schumacher le kendini kıyaslayarak basarı hedefleyen bir sürücünün gidebileceği basarabileceği tarihe not düsebileceği hic bir değer olamaz .bu büyük insan marka olarak kimseyle kıyaslanamayacak kadar f1 in zirvesinde rekorların tarihsel figürü olarak karsımızda duruyor bugün biriyle kıyaslayacaksak 20 yıl öncesinin schumacheri ni getirelim buyurun diyelim:) hastalıklı beyinlere baska ne denebilirki.eğer schumacher gibi büyük bir marka iseniz tarihe geçersiniz geriye kalanlar ise teferruat olmakdan öte gidemez.Gelin bu büyük ustanın son zamanlarında onu izleme ve tarihe tanıklık etme şansının farkına vararak efsaneyi keyifle izleyelim tıpkı jordan ın emeklilikten sonra tekrar dönüsündeki basketbola gönül veren insanların onun tamamen eski halinde olmadığı gerçeğiyle bu doğal realiteyle mantık sınırlarını zorlamadan onu bir basketbol efsanesi olarak duyguyla izlemeleri gibi.8. sampiyonluk konusu ise eğer michael schumacher gibi bir isim varsa ne kadar eskisi gibi olmasada sahip olduğu doğal yetenekler iyi bir araçla onu zirveye tasıyabilir.örn.kanada gp zorlu kosullarda yetenek ön plana cıkar gördükki yoğun yağmurlu zorlu pist kosullarında ne takım arkadası kaldı yanında ne de cok daha iyi olan arac pilotları bütün bunlar onun 8.şampiyonluğu alabilecek yeteneğe sahip olduğunu gösteriyor.dediğim gibi ölüsü yeter ama 20 yıl öncesinin schumi si olsaydı bugün hicbirsey konusmamıza gerek kalmazdı.neticede o en iyi olmayan araclarlada örn.benetton şampiyonluk yaşamış üstün yeteneğe sahip bir pilot.

  8. Schumacher, Senna ile galibiyetleri eşitler,
    Basın konferansında ağlar konuşamaz,
    Hakkinen dostuna yardım etmek için sözü Schumi'den devralmak ister,
    Ama yoğun duygudan o da konuşamaz.

    ♥♥♥♥ Mika & Schumi ♥♥♥♥

    🙂

  9. Mika haklı beyler…

  10. F1'de Mikayı sevmeyen yoktur herhalde 🙂

  11. Mika bambaşkaydı. Şumiyi şumi yapan değerlerden biridir.

  12. Mika Hakkinen "Michael yeteri kadar uzun süre Formula 1'de kalırsa, iyi yapma kararlığı devam eder ve aracı gerçekten rekabetçi olursa o zaman 8. şampiyonluğu kazanma şansı olur."

    En çok saygı duyduğumuz rakibimize katılıyorum. Mika'nın yeri ayrıdır, her zaman.

  13. schumi döndüğünde 8.şampiyonluğu kazanabileceğine (dolayısıyla takım arkadaşınıda geçebileceğine) inanıyordu acaba şimdide inanıyor mu ? mgp nin şampiyonluk kazanacak kadar iyi bir araç ortaya koyacağına inanıyormu ? (ben inanmıyorum çoğu f1 severde öyle sanırım bu sene rekabetçi bir araç üretselerdi daha inandırıcı olurlardı) önemli olan onun inanması.tabi sorduğunuzda elbette diyecektir.ama kendi içinde bu konuda şüpheleri varmı !

  14. Bu hafta Schumi haberlerine doyduk, bir de hafta sonu iyi bir yarış çıkarırsa bu da işin kreması olur.

  15. Görünen o ki şumi bu haftasonuna da damgasını vuracak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir