Alonso: "Schumacher İle Yarışmak Bir Onurdur"

yazar:

kategori:

Uzun süreli yaz tatilinin ardından sezon Belçika’da devam ediyor ve bu arayı dinlenme açısından iyi geçiren Alonso, tekrar direksiyona geçmek için sabırsızlanıyor.

Alonso: “Valencia’dan itibaren gelen iyi sonuçları devam ettirme adına tekrar piste çıkmak için sabırsızlanıyorum. 150º Italia’da bazı yeni parçalarımız olacak ki performansımızı bir parça daha arttırmalarını umuyoruz”

“Şampiyonadaki durumun farkındayım. Ama bu demek değil ki havlu attık. Her zaman kendimizi her yarışı kazanmaya odaklıyoruz. Bir süredir sürekli söylediğim üzere en sonunda hesaplamaları yapacağız. Bu geçen haftalarda Stefano (Domanicali) ile birkaç defa görüştüm ve onun çok motive olduğunu söyleyebilirim. Bu tir ruh halini seviyorum, benimki de aynı”

“Evimize iyi sonuçlarla dönmek önemli olacak. Çünkü takım, zor bir başlangıcın ardından geri dönmek için çok çaba sarf etti. Bütün çalışanlarımız ve taraftarlarımız bunu hak ediyor.”

“Yarın, Formula 1 ve Ferrari tarihinde önemli bir rol oynayan bir pilot için çok özel bir hafta sonu: Michael Schumacher. Onun bütün zamanların en büyüğü olduğunu söylemek bana düşmez; sayılar zaten başlı başına konuşuyor: 7 dünya şampiyonluğu, 91 yarış galibiyeti… Bunlar inanılmaz rekorlar”

“Michael’e saygım çok büyük ve onun yanında yarışmak benim için bir onur. Maranello’ya geldiğimde onun Ferrari’ye olan bağlarının ne kadar yakın olduğunu anladım. Bu yüzden tatil öncesi Wroom Yaz Etkinliği’de Stefano’nun söyledikleri beni çok mutlu etti.”

“2021’de hâlâ Formula 1’de olup olmayacağımı bilmiyorum. Bunu söylemek zor. Bu da, Michael’in olağanüstü kariyerini onaylayan bir başka şey. 20 sene gerçekten inanılmaz bir başarı”


Yorumlar

  1. Çok güzel ellerine sağlık

  2. Çok güzel ellerine sağlık

  3. Gridde olması büyük bir lütuf. Ama 2006 da ki Shumi yi yenmekle 2011 de ki Shumiyi yenmek arasında çok büyük bir fark var ne yazıkki.

  4. alonso helal olsun sana.çok güzel bir açıklama yapmışsın.

  5. Rock'n  CoK€ avatarı

    nedenmi son 1 haftada coştular? sende olmayan şeyden… SAYGIDAN!

  6. Usta ustayı bilir ve Alonso da usta bir pilot.

  7. Acaba herkes açıklama yapıyor diyemi bu röportajlar peşpeşe geliyor?
    Sonuçta 20. yıl şerefine bir etkinlik düzenlenecek.
    Ancak Alonsonun şu cümleyi kurması onun olgunlaştığının göstergesi;
    "Onun bütün zamanların en büyüğü olduğunu söylemek bana düşmez; sayılar zaten başlı başına konuşuyor: 7 dünya şampiyonluğu, 91 yarış galibiyeti… Bunlar inanılmaz rekorlar"

  8. Kesinlikle öyle. Şu an çok olgun ve Michael'dan sonra kazanmasını istediğim ikinci pilot. Aralarındaki rekabeti tekrar görmeyi çok istiyorum. Eğlenceli olacak…

  9. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    F1 ve Ferrari tarihinde önemli bir rol oynayan Efsanenin 20.yılı hayırlı uğurlu olsun.
    Şu ana kadar birçok kişi efsanenin 20.yılını kutladı.İçlerinde en candan kutlama ve samimi demeç yine Alonsodan gelmiş.

  10. Sinan ÖZER(hungaroring2003) avatarı
    Sinan ÖZER(hungaroring2003)

    Şimdiye kadar bir şey yoktu son 1 haftada coştular.Ne 20 yılmış be arkadaş 🙂

  11. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Sende 7 Dünya Şampiyonu Ol Senide Övsünler..:)

  12. Bunun adı fetişizm.Adam michael fetişisti dağılın beyler..

  13. Sinan ÖZER(hungaroring2003) avatarı
    Sinan ÖZER(hungaroring2003)

    Ben de gidip pit-lane.co.uk'a röportaj vereceğim.Schumacher çok büyük bir pilot diye…Etrafıma bakıyorum da;sadece ben Schumacher'i övmemişim şu son 1 haftada…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir