Senna: "Son 10'a Kalmayı Beklemiyordum"

yazar:

kategori:

Takım arkadaşını da geride bırakan Brezilyalı pilot, böylesi bir sonucun kendisini şaşırttığını kabul etti.

Senna: “bu seneki ilk sıralama seansımda ilk 10’a girmek şaşırtıcı derecede iyiydi, dürüst olmam gerek. Islak zeminde kendime güveniyordum, kuru zeminde pek değil. Ama pist kurudu ve yine iyi bir tempomuz vardı”

“Takıma telsizden Q3’de olağanüstü bir şey denemeyeceğimi söylemiştim.”

“İyi bir başlangıç oldu. İlk sıralama seansında ilk 10’a kalmayı beklemiyordum. Islak zeminde iyi bir performansımız olduğunu ve son 10’a kalabileceğimizi biliyordum ama kuruyan şartlar, beni biraz endişelenmişti. Ama iyi bir tempomuz oldu ve araç kuru zeminde de gerçekten iyi davranıyordu”

Senna Pazar günü için de iyimser.

Senna: “Şartlar sabit kalırsa benim için çok daha kolay. Eğer şartlar sürekli değişirse çok ama çok zor olacak. Kuru zemin lastikleri ve ağır yakıt yükü hakkında çok hâlâ öğrenmem gerekenler var. Ya da ıslak zemin lastikleri ve ağır yakıt yükü. Herkes benden daha fazla yarışa çıktı. Bu yüzden adım adım gideceğim ve umarım yarın iyi bir sonuç alırız”


Yorumlar

  1. gp2 de türkiye de köpeğe çarptığından beri bi umut görüyodum da bu güneymiş

    kovalainen de lotus da harcanıyor onun gibi bişey

  2. bence de yarış önemli…

  3. bora yılmaz avatarı

    Bence renault un doğru hamle yaptıgına şu anda karar vermeyelim.En az 3 yarış gözlemleyelim sennayı ki ben heıtfeld in eline su dökecegını sanmıyorum ( en azından şimdilik).İstikrar abidesi o.Senna tabiki hızlı olacak çünkü kendisini göstermek kanıtlamak istiyor. yarış sonra ne olduğu ortaya çıkar…

  4. Büyük bir iş başardığını kabul etmeliyiz,fakat yarış temposu nasıl onuda görmek lazım,Petrov a haksızlık yapmamak lazım,oda kendini müthiş geliştirdi.Gridin iyi tarafından kalkacak olmasıda avantaj bekleyip görelim,umarım soyadına yakışır bir yarış çıkarır.

  5. buda benim teorimi kanıtlayan bir etmen. petrov iyi bir pilot değil.değil.değil.

  6. nick için üzülürken adam çıktı bütün eleştrilere son verdi.bu çocuk beni gerçekten şaşırttı.inşallah yarışada yansıtabilir bu performansı.Felipe ile de sıralamadan sonraki o birbirlerini tebrik etmeleri çok hoştu…

  7. perşembe herkes laf ediyordu ben dahil. aslında heidfedi gönderenlere laf ediyorduk, yerine gelene değil. boullier şimdi dört köşedir 🙂

  8. Gerçekten iyi iş çıkardı e Amcasından az buçuk bişeyler kapmıştır:P

  9. dun yorumlari izledim. herkes nick'e uzuldugu icin senna'ya saydiriyordu. ben ise bu adami gozluyordum seans boyunca. ve q3'e kalmasindan cok petrov'u gecmesini temenni ediyordum ki oldu. tabi benim icin onemli olan yaris performansi. bunu yarisa da yansitabilmesi.

    spa ve monza'da gozleyecegim 3 isim:

    1) vettel
    2) senna
    3) sutil

  10. yarışta görmek lazım erken konuşmamak lazım yarışta acemice bir hataya karışıp puan alamadıktan sonra istersen pole alll

  11. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Senna ya laf atmadım Petrov'u geçemez dedim ama yanılttı beni

  12. hepimiz nick'e yapılan muamele nedeniyle üzülmüş ve kızmış olsak da, renault yönetimi oğru karar verdiğini daha ilk resmi seansta gösterdi. senna, hiç binmediği bir araca ilk oturuşunda petrov'u geçiyor ve 7. cebi kazanıyor. gerçekten bravo. başarılarının devamını dilerim. renault'un hamlesi doğruymuş demek ki.

  13. İsmine dayısına yakışanı yaptı.Ayrton Senna, McLaren takımından ayrılırken “Benim hızlı olduğumu düşünüyorsanız, yeğenim Bruno'yu görene kadar bekleyin” demişti. İkili,bir araya geldiklerinde, aile çiftliklerindeki go kart pistinde birbirleriyle yarışarak vakit geçiriyorlardı ve Ayrton, yeğeninden hep övgüyle bahsediyordu.

  14. Perşembe Senna'ya laf eden sen değilmiydin WW

  15. Senna beklediğimden iyi bir iş çıkardı. GP2'de yarışır iken Petrov'dan daha iyidi ama bu kadar çabuk onu geçmesini beklemiyordum.

  16. tebrikler, bu gün çok iyi iş çıkardı

  17. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Para değil pilota önem verseydi Eric bey,Grosjean-Senna ikilisini görürdük

  18. Ali Karakaya avatarı

    ne olursa olsun petrov u geçmiş olması bile bana kalırsa bu adamda iş olduğunun göstergesidir bana göre nede olsa kanında var 🙂 geçen seneki o muazzam araçtan sonra bu araç ona şampiyonluk kazanabileceği bi araç gibi gelmiştir eminim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir