Vettel'in Infiniti'si Gelecek Ay Tanıtılacak

yazar:

kategori:

Şu anda şampiyonada 92 puan farkla lider olan Alman pilot, bu aracı İtalya GP’den iki gün sonra 13 Eylül’de Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtacak.

Mart ayında Infiniti ve Red Bull, lüks Japon üretici ile marka ve pazarla konularında işbirliğine gideceklerini duyurmuşlardı.

Duyuru öncesinde Red Bull’un motorlarının Renault yerine artık Infiniti markasını taşıyacağı öne sürlüyordu ama bu böyle olmadı.


Yorumlar

  1. bu araç infiniti nin her zaman ki çizgisini taşıyor vettel le ne alakası var…vettel her halde kapı kollarında ki anahtar girişlerini yapmıştır..tabi o da varsa 🙂

  2. Ayrton Senna tarafından geliştirilen Honda NSX'ten sonra Vettel'in katkısıyla tasarlanan bir araç mı? Infiniti kaliteli ve rahat araçtır ama kalsın, istemiyorum 🙂

  3. Duyuru öncesinde Red Bull'un motorlarının Renault yerine artık Infiniti markasını taşıyacağı öne sürlüyordu ama bu böyle olmadı.Bu konu hakkında İnfiniti Başkan Yardımcısı Andy Palmer böyle bir açıklama yapmıştı : Infiniti, sadece gerçeklerle ilgilidir. Motorun markasının değiştirilmesi ise bir gerçeklik değildir. Renault, Nissan'ın %44 hissesine, Nissan da Renault'un %15 hissesine sahiptir. Ortada güçlü bir ortaklık var.İnfiniti Nissanın lüks otomobil markasıdır. Global bir marka olmak için Avrupada satışa sunmak ve tanınmak için çalışmalar yapmaktadır.Bunun da en büyüğü Teknolojinin zirvesi ve Motor sporlarının zirvesi olan F1 de Ortaklarının Kazandığı takıma en büyük sponsor olarak kanıtlamışlardır.

    Herkese iyi bayramlar.

  4. f 1 ne günlere kaldı…

  5. Benim bildiğim %25 renaultun.

  6. iyide intiniti nissan'ın nissan'ın da %60'ı renault'un. bence ha motorlarda infiniti yazmış yazmamış ne önemi var?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir