Maldonado, Hamilton İle Sorunları Çözdü

yazar:

kategori:

Venezuellalı pilot, Spa’da sıralamalarda Lewis Hamilton ile teması nedeniyle 5 sıra ceza almış ve 21. olarak başladığı yarışta puan alma başarısı göstermişti.

Maldonado: “Rahatlamayacağım, ben bir savaşçıyım. Şampiyona boyunca her yarış aracın daha iyi performans göstermesi adına gelişmek için takımla birlikte sıkı bir şekilde zorladım”

“Ne yazık ki güçlü bri aracımız olmadı, özellikle de şampiyonanın başında. Bu da bana tecrübe kaybına neden oldu. Ama takıma, mühendislere ve araca, pistlere ve hatta kendime şimdi hada fazla güvenim var”

“Gerçekten mutluyum. Çünkü takımdaki ruh hali oldukça olumlu; şimdiye kadar sonuçlar çok iyi olmasa da.Ama şimdi tek şey, hâlâ mücadele ediyor olmamız. F1’de her şey olabiliri. Sezon sonuna kadar gelişmeyi ve gelecek sene için sıkı çalışmayı umuyorum”

Maldonado ayrıca Hamilton ile aralarında yaşanan temas sonrasında olayı çözüme kavuşturduklarını belirtti.

Maldonado: “Neler olduğu konusunda konuşuyorduk ve şimdi her şey net. Bu yüzden önüme bakıyorum. Onun çok yetenekli bir pilot, çok iyi bir arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Birbirmize saygı göstermeli ve önümüze bakmalıyız”


Yorumlar

  1. Maldonado'nun durumu seneye anlaşılacak. Seneye Barrichello'yu düzenli geçemezse iş yok demektir. Petrov da ilk senesinde kötüydü ama şimdi fena değil doğrusu. Olay ilk sene tecrübesinde bitiyor anlaşılan.

  2. haklısın. kuş kanadı gibi ahenkli görünüyor. Ama güzel olan değil, hızlı olan değerli maalesef.

  3. pastor bu sezon desteklediğim çaylak. umarım seneye de yarışır.

  4. Konuyla hiç alakası yok ama bi kaç haftadır söylemeyi unutuyorum, son 3 yılın(yeni ön kanat kuralı) en güzel ön kanadı Williams'ınki.. Arka kanatların en iyisi ise geçen seneki Renault(f-ductsız olan), bu sene DRS yüzünden hepsi düz, hepsi traş…

  5. bu saygıdeğer pilotun sorun yaşamadığı bir pilot kaldımı acaba.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir