Lauda: "Hamilton Yine Aptalca Bir Kazaya Karıştı"

yazar:

kategori:

TotalRace’ye konuşan Hamilton: “Her zaman abartıyor. Kobayashi’ye yaptığı geçişin ardından pistin ortasında kalsaydı yarışı 3. olarak tamamlayabilirdi. Yine apralca bir kazaydı ve bana göre gereksizdi. Ama böyle şeyler olur. Bu yüzden komiserler bunu yarış kazası olarak niteledi.”

Yarışın ardından Hamilton, Kobayashi ile olan mücadelede nelerin olduğunu anlamadığını söylemişti ama daha sonra görüntüleri izlediğinde twitter’e “Görüntüleri izledikten sonra %100 benim hatam olduğunu anladım. Kobayashi’ye yeteri kadar yer ayırmamışım; gerçi geçtiğimi düşünmüştüm. Kamui’den ve takımımdan özür diliyorum. Takım benden daha iyi bir sonucu hak ediyordu”


Yorumlar

  1. Yok Laudaymış yok bilmemneymiş.Ben pilotların yerinde olsam bunları hiç takmam.Sen gelmişsin 50 yaşına.Tamam eskiden yarışıyor olabilirsin ama sana ne?Ne haddine?Bu tür adamlar kim hata yapsa ne olsa eleştirir 3 yarış sonra iyi bi sonuç alınca da süper pilot bilmem ne diye alkışlarlar.Schumi bunların böyle konuşmak için para aldıklarını söylemiş ne kadar dogru bilmem.

  2. muratc mp4-26 avatarı
    muratc mp4-26

    -Bu Lauda Amman RTL kanali yorumcusu
    -Yaslilara saygimiz sonsuz ancak bu Adam hakimaten bunak kotu tarafi ise bunadiginin farkinda olmamasi
    -Sapkasinda da reklami yok su anda
    -Her RTL yarisi izledigimde bu Adam bana avrupanin yasli ve bunak tarafini gosteriyor

  3. Geçtiği pilot kobaydı zaten…

  4. o McMerc denilen arkadaş nedense bu konuya girmemiş.Herhalde utanmış o da Hamilton'un gerçek yeteneğini görünce…Artık o "diaz şöyle" "diaz böyle" şeklinde yorumları bırakır;tabi biraz gurur taşıyorsa…

  5. Sinan ÖZER(hungaroring2003) avatarı
    Sinan ÖZER(hungaroring2003)

    o McMerc denilen arkadaş nedense bu konuya girmemiş.Herhalde utanmış o da Hamilton'un gerçek yeteneğini görünce…Artık o "diaz şöyle" "diaz böyle" şeklinde yorumları bırakır;tabi biraz gurur taşıyorsa…

  6. Lauda konuşur, konuşmalıdır da. Hamilton susmalı ve işini yapmalı. Bu sene abartmaya doğru gitmekte kendisi. Sabır bir erdemdir. Söz gümüşse sukut altındır. Gibi sözleri öğrenmeli önce sonra pilot olmalı insan.

  7. Ben bu haberde laudadan başka aptal göremiyorum. kapa çeneni kertenkele suratlı sersem.

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar
    Yine aptalca bir kazaydı

    "Yine" kelimesini kullanmakla hakaretin boyutunu maximuma çıkarmış.

  9. Ferrari ve Sauber anladığım kadarı ile "çin malı" kullanmıyorlar.

    Bkz: Çin Malı

  10. kaza anında hamilton ın drs si açıktı oysaki önündeki pilotla arası 1 sn den çok daha fazlaydı !

  11. Bu seferki kaza risk almaktan filan değil Niki dede. Uzuuun düzlükte DRS açıkken nasıl olsa farkla geçerim diye düşündüğü Sauber'in azami hızının DRS açılmış Mclaren'dan daha fazla olmasından kaynaklıdır.

    Hamilton'un dikkatsizliğinin yanında Mclaren'in biraz fazla DF ayarı da kazanın etkeni sayılabilir.

    Bu arada: Ferrari ve Sauber araçları ne kadar sağlammış yahu! Antrenmanlarda Bruno renoyu hafif arkadan çarpınca aks ve arka kanat kağıt gibi ezilmişti. Aynı şekilde bu yarışta Toro Rosso aracı Alonsoya geçen sene Barrichello'nun dalışı gibi vurmasına rağmen Ferrari'ye hiç birşey olmadı. Kobayashi geçen sene ve bu sene kaç tane kazaya belaya karıştı ama bir kez bile arka tarafı hasar almadı. Bazı takımlar sağlamlığa daha fazla önem veriyor anlaşılan.

  12. Usta ile aynı kanaatteyiz açık paylaşmamış olsak bile.
    Hataların zirve yaptığı bir sezon.
    Bu bu agresiflik değil çılgınlık.
    Keserin dönüp duracağını ifade eden güzel bir sözümüz var bu milletin bildiği.

  13. Hatayı kabul etmek te erdemliktir
    Bu arada ilk defa Hamiltonun yarış dışı kalmasına üzüldüm

    HERKESE İYİ BAYRAMLAR ve NİCE MUTLU BAYRAMLAR DİLEĞİYLE

  14. pistte otomobili sürerken tarlada kullanırmışcasına tek özgür kuralsız pervasız bir pilotaj işte bu pilotun anatomisi.

    görememiştir son günlerin moda kelimesi.

  15. rocco junior avatarı

    Lauda sus artık biraz yahu sana olan saygımı kaybettim nerdeyse.Zırt pırt bu adamın yorumları üstelik hep hakaret hep aynı laflar.Her kazadan sonra birilerini asmanın manası yok o aptalca kaza yaptıysa sende aptalca kazalar yaptın.Yarışamıyor olmak bu adamda diğer pilotlara gıpta ile bakmasına sebep oluyor bence

  16. Sinan ÖZER(hungaroring2003) avatarı
    Sinan ÖZER(hungaroring2003)

    Aptalca…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir