Renault'un F1 Takımı El Mi Değiştirecek?

yazar:

kategori:

Hollandalı gazete De Telegraaf’ın haberinde Richards’ın ilgisini Hollanda’nın en zenginlerinden biri olan Marcel Boekhoorn’un desteklediğine de yer verildi.

Hollandalı Giedo van der Garde’nin menajeri Jan Paul ten Hoopen: “Bunu duydum ama konu hakkında ne düşünür bilmiyorum.”

Van der Garde ile olan bağlantı ise 26 yaşındaki pilotun şu anda Boekhoorn’un kızıyla evli olması.

Öte yandan Garde, şu anda Formula 1’deki üç takımla görüştüklerini belirtti. Padoktaki genel kanıya göre elinde finansal desteği en fazla olan pilotlardan biri Van der Garde.


Yorumlar

  1. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    tamam o zaman kimi raikkonen, prodrive takımıyla birlikte formula 1'e dönüş yapıyor 🙂 ne muhteşem olur.

  2. David Richards ve F1

    sonu gelmeyen bir hikaye;satılık her takıma talip bana göre benim f1 takımı alma ihtimalim neyse onunkide okadardır.

  3. David Richards ve Kimi Formula 1'de ne şekilde ne yolla olursa olsun mutlaka olmalı

  4. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.İsim Renault sa Concorde anlaşması gereği Renault dur Bu anlaşma bittikten sonra isim ne olur bunu o zaman ki durumları gösterecek. Burada bir çok defa Site yönetimi takımın Renault olmadığı hakkında bilgi verdi hat da bende yorumlarım da sık sık dile getirdim Takım Genindir yüzde yüz Lotus isim sponsorlarıdır. Renault F1 Team adında şuanda bu sporda böyle bir takım yoktur. Renault Sport F1 adında faaliyet göstermektedirler şuan. F1 de Motor tedarikçiliği yapmaktadırlar. Yani Alonsonun Kubica nın yarıştığı Renault F1 team yok artık. Ayrıca geçenlerde Takımın Lotus Cosworth olacağı söyleniyordu bu haberden sonrada doğruluk payı artıyor gittikçe Renault Motor paralarında ödeme gecikliği nedeniyle motor vermeyecek durumuna gelmiş ama bunu Eric yalanlamıştı. Gerçektende zor durumdular yoksa sezon başında ki konumlarına bir bakın bir de şimdi önleri zorlayan ekip şimdi Sauber ve Tororosa Force inda ile çekişir hale geldi. Bruno Senna nın da gelmesin deki en büyük neden sponsor destekli olmasıdır.

  5. David Richards… Bu adam zamanında BAR Honda en başarılı günlerini geçirmişti. Son yıllarda da Prodrive ile F1'e girmek istemiş, kabul edilmeyince de vaz geçmişti planlarından. Ben bu adamın F1'e dönüp tekrardan başarılı olmasını isterim.

  6. Heidfeld'i bu yüzden sattılar demek. Paraya ihtiyaçları var.

  7. geçmişten bu yana sıkı bir renault taraftarıyım, bu markanında isminin bu sporda olmasını çok istiyorum yalnız bu şekilde rezil edeceklerse isimlerini. komple çekilmesi daha makbuldur. nasıl oluyorda mali kriz de oluyorlar anlam veremiyorum… küçücük sauber bile kalmak için can atarken, renault gibi dev marka neden kalmak istemiyor ki? mesele mali kriz değil sanırım, değişen yönetimin f1'İ sevmemesi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir