Button: "Pes Etmek Hayal Kırıklığı Yaratır"

yazar:

kategori:

Sky Sport’a konuşan Button: “Ben bir yarış pilotuyum ve böyle şeylerin birden bire tersine dönebileceğini biliyorum. Bu yüzden tamamen bitene kadar asla bitmez”

“(Vettel’in) yaklaşılamaz olmasını düşünmek hayal kırıklığı yaratır. Hâlâ 7 yarış var. Bu da hepsini kazanırsanız 175 puan eder ve neler olabileceğini asla bilemezsiniz. Bu yüzden oyun kesinlikle hâlâ devam ediyor.”

Takım 2012 aracı üzerine çalışmaların başladığını söylerken Button, bu seneki araç için de gelişim çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Button: “Çok kaynağı olan büyük bir takımız. Açıkçası her sene tasarlamak, geliştirmek ve tamamıyla yeni bir araç üretmek uzun zaman alıyor. Bu yüzden şimdi birkaç aylığına gelecek senenin aracında küçük bir takım ölçeğinde adam bulunduracağız.”

“Sene ilerledikçe 2011 programından 2012 aracına adam aktaracağız. Bu sezon sonunda da bütün kaynaklarımızı 2012’ye yönelteceğiz ve MP4-27’yi geliştirmeye başlayacağız. Gelecek sene de böyle bir süreç izleyeceğiz”

“Gelecek sene birkaç büyük değişiklik var. Bu yüzden çalışmalarda ayrıntılara çok girmeden önce bunun, aracın temellerine ne kadar etki edeceğini anlamak çok önemli.”

“2012 kurallarının, aracın performansına nasıl etki edeceğini anlama konusunda çalışan zaten tasarımcılarımız, mühendislerimiz ve aerodinamikçilerimiz olacak. Daha sonra bu yeni kurallar çerçevesinde aracı optimize edeceğiz”

“Birçok insan, Formula 1’in daha çok pist üzeri değil, pist dışındaki bir yarış olduğunun farkında değil.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir