Webber, Sezonun En İyi Sonucundan Memnun

yazar:

kategori:

Mark Webber, güçlü şekilde elde ettiği 5.liğin ardından sezonun en iyi sonucundan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Bu sonuç geçen sene Avrupa’da elde edilen podyum zaferinden sonra Webber’in en iyi sonucu oldu. Red Bull pilotu son 3 yarışta 8 puan topladı.

Webber "Çok, çok mutluyum. Takım testlerden sonra tüm parçaların yetişmesi için çok çalıştı ve bunlar işe yaradı. Bugünkü yarışa mükemmel bir başlangıç yapamadık ancak performansımız iyiydi ve oradaydık. Güçlü bir sonuç mükemmel."

"Son bölümde çok iyi yol tutuşu yoktu ancak baskı altında değildik ve herşey yolundaydı. Sürüşümden memnunum ve takım mükemmel bir iş çıkardı." dedi.

Webber’in aksine David Coulthard zor bir gün geçirdik. Coulthard önce Sutil, daha sonra Glock ile temas yaşadı ve bu lastiğinin patlamasına neden oldu.

Coulthard "Neredeyse gridin sonunda bitirmek korkunç bir şey. Sorundan uzak durmaya çalışıyorsunuz ancak bu asla kolay olmuyor. 4. virajda Sutil ile temas oldu ve aracımın yan tarafı biraz hasar aldı ancak o andan sonra iyi gidiyordum."

"Pit yapmamın ardından 4. ve 5. virajda Glock’a onun orada olduğunu gördüğümü göstermek için savunma çizgisindeydim ancak o arkadan vurdu ve lastiğimin patlamasına neden oldu." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir