Resmi: Sezon İçi Testler 2012'de Geri Dönüyor

yazar:

kategori:

İtalya GP hafta sonunda tüm takım patronları gelecek sene içerisinde test yapılması konusunda anlaşmaya vardılar. Anlaşmaya göre gelecek sene sezon içerisinde tek bir test olacak ve bu test Mugello’da gerçekleştirilecek.

Tek sezon içi testi dışında sezon öncesinde 3 test haftası olacak. Testler 7 Şubat’ta Jerz’de başlayacak ve daha sonra 21 – 24 Şubat, 1 – 4 Mart tarihleri arasında Barselona’da çalışmalar devam edecek.

Sezon içi test ise anlaşmaya göre ilk deniz aşırı yarışlardan sonra 1 Mayıs’tan itibaren Ferrari’nin pisti Mugello’da yapılacak.

Mugello’da son test 2009 Ocak ayında yapılmış ve Massa Ferrari’nin yeni aracıyla ilk sürüşleri gerçekleştirmişti.


Yorumlar

  1. Muammer UYAR avatarı

    1 tane test olsa ne olur olmasa…Hiç olmazsa sezonu 3 e bölüp 3test yapında bi şeye benzesin..

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    ferrari ve mclaren kadar redbull'a da yarayacağını düşünüyorum. sonuçta maddi anlamda bu takımlardan bir eksikliği yok ve bana göre bir etkisi olmayacak ön sıralar için.

  3. ferrari küçükte olsa avantajlı fabrikaya yakınlık konusunda ama artık sezona iyi bir araçla başlamamız gerekiyor umarım yeni kurulan teknik ekip ferrariye daha iyi arabalar kazandırır

  4. rocco junior avatarı

    Tek bir testin ne kadar faydası olacak Allah aşkına.Merak ettiğim;düzlük testleri devam edecek mi ve bu test haftası kaç gün sürecek,2-3?Reklam çekimleri daha iyidir yani

  5. Hade hayırlısı bakalım ne kadar etkisi olacak

  6. Yavuz Balcı avatarı

    iyi bir haber. mugello pistide iyi bir seçim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir