Red Bull Puan Farkına Rağmen Yaklaşımını Değiştirmeyecek

yazar:

kategori:

Vettel Monza’da kazanınca liderliğini 112 puan farka çıkardı ve Singapur’da şampiyonluğunu ilan etme şans var.

İkinci şampiyonluğa bu kadar yakın olmalarına rağmen Horner, yaklaşımlarında bir değişime gidilmeyeceğini belirtti.

Horner: “Singapur’a yaklaşımımız, bu sene her yarışa olduğu gibi olacak. Gideceğiz ve kazanmaya çalışacağız. Geçen sene yaklaşmıştık. Kazanırsak harika olur ve sonuçta zaten şampiyona başarısı kendiliğinden gelir”

“Felsefemiz her yarışa saldırmaktır, sadece sürüp puan toplamak değil. bunun da doğru felsefe olduğunu düşünüyorum. Gelecek sene için de çok değerli dersler aldık. Bu yüzden yaklaşımımız tamamıyla aynı olacak.”

Horner, gelecek sene genel olarak teknik kuralların bu senekilere benzer kalması ile mevcut aracın gelişimine devam etmenin önemine değindi.

Horner: “Felsefemiz, her zaman bir şeyler öğrenebileceğiniz üzerinedir. Brezilya’ya kadar her türlü zorlayacağız. Gelecek sene için kurallarda nispeten istikrar olması nedeniyle bu sene ne öğrenirsek gelecek seneye bunu taşıyabiliriz”

“Elbette bütün takımlar artık odak noktalarını 2012’ye kaydırmaya başladı ve bizim için de durum farklı değil. Ama ortak kullanılabilecek konular hâlâ var”


Yorumlar

  1. zaten 2012 için kafa yoruyordur andrian newey artık bu sezon bitti nasıl olsaaa

  2. adamlar mühendisliğin zaferini kutluluyorlar.. bir mühendis olarak adrian newey gibi yenilikçi tasarımcıyı örnek alıyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir