Whitmarsh: "Şampiyonluk Umutlarımız Henüz Bitmedi"

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel’in İtalya’daki zaferi, Alman pilotun ikinci şampiyonluğu için büyük önem taşıyordu ve bu şekilde artık unvanını Singapur’da bile ilan edebilir.

Lewis Hamilton ve Jenson Button’un geri dönüşü çok düşük olsa da Whitmarsh, pes etmediklerini ifade etti.

Singapur GP için Whitmarsh: “Kazanmak için iyi bir şansımız var. Yarış kazanmak için buradayız ve Singapur’da bunu başarmak için çok zorlayacağız. Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz”

Şampiyonluk şansının artık bitip bitmediği yönündeki soruya Whitmarsh: “Hayır, henüz değil. Ama bazı yarışları kazanmak istiyoruz. Bu kesinlikle mümkün ama onlar (Red Bull) iyi bir iş çıkarıyor ve Sebastian (Vettel), şu anda istediğim kadar hata yapmıyor. Ama göreceğiz”

Red Bull’un kendilerine uygun olmayan Monza’da bile rahat kazanmasına rağmen Whitmarsh, İtalya GP’den alınacak olumlu taraflara dikkat çekti.

Whitmarsh: “Aracımızda tempo vardı ama kötü kalkış yaptık. Eğer yarış bir tur daha uzun olsaydı, iki aracımızla da podyuma çıkabilirdik. Diğer bütün takımlardan daha fazla puan topladık ve iki pilotumuzla yarışın ilk iki en hızlı turuna imza attık. Bu yüzden kazanamadığımız için hayal kırıklığı yaşıyoruz. Ama hâlâ kazanabileceğimiz 6 yarış var ve zorlamaya devam edeceğiz.”


Yorumlar

  1. Yavuz Balcı avatarı

    2012 den bahsediyor galiba bizim patron (((:

  2. severim seni gözümde en çok değerli, takım yöneticisi olarak seni görürüm ama yeter artık daha bitmedi deme redbullda eşek değil artık onlarda 2012 yönelirler hatta 4 yarısıda rahat kazanırlar diye düşünüyorum ama seneye çok yenilikçi bir araç lazım EBD olmayacak bizim için çok büyük kayıpp

  3. severim seni gözümde en çok değerli, takım yöneticisi olarak seni görürüm ama yeter artık daha bitmedi deme redbullda eşek değil artık onlarda 2012 yönelirler hatta 4 yarısıda rahat kazanırlar diye düşünüyorum ama seneye çok yenilikçi bir araç lazım EBD olmayacak bizim için çok büyük kayıpp

  4. Önümüzdeki yarış umutlarımız tamamen biter artık ondan sonra tebrik mesajları başlar 😛

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    iki tane sponsor için bu kadar pollyanna kalıbına bürünmenin lüzumu yok, 10 tane yarış daha olsa bile bu iş bitmiştir.

  6. seneye fazla değişiklik yok gelişime devam ne güzel şu testlerin azlığında ileriye yönelik parçaları deneyedebiliriz ama şampiyonluk tabi ki bitti biraz da gerçekleri konuşalım Martin yeniden zafer kazanmak motive edici olacaksada daha fazlası kimse adına olmayacak

  7. Elindeki araç ve asgari kaynakla ellerinden geleni yapacaklar elbet. Hemen herkes bunu yapacak. Sezon başında riskine girmeyip denemedikleri strateji ve parçaları deneyecekler.

    Ama Martin'in bu tür konuşmaları sanki her yarış sonrasında söylenecek standart demeçler listesinde yazıyor. Kabak tadı vermeye başladı.

  8.  metin yıldız avatarı
    metin yıldız

    aç tavuk misali buda hayal görüyor.

  9. alonzomanyaa  avatarı

    He canım he..

  10. Hala hayal dünyasında yaşıyorlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir