Button: "Yarışların Heyecanı Düşmeyecek"

yazar:

kategori:

Vettel’in İtalya’da galip gelmesi, Alman pilot liderlikteki farkını 112’ye çıkarmasını sağladı ve gelecek yarış Singapur’da şampiyonluğunu ilan edebilir.

Mevcut durumda mucizelere ihtiyaçları olduğunu bilen Button, pilotların veya taraftarların artık keyif almamaları için bir neden görmediğini belirtti.

Artış şampiyonluk amacının kalmadığı konusunda Button: “Evet. Hiç şans yok. bir süredir bunu biliyorduk ama pilotlar olarak biraz umut istiyorsunuz. Gerçi bu hiç bir şeyi değiştirmeyecek.”

“Yine de inanılmaz yarışlar olacak; son birkaç yarışta olduğu gibi. Ne yaparsak yapalım bizler yarışçıyız, rekabet ederiz. F1 yapalım, karting veya triatlon yapalım fark etmez; kazanmak isteriz”

“Bu hemen değişmez. Çünkü kazanılmış bir şampiyonluk yok. Hâlâ her yarışı kazanmak istersiniz. Yarışı kazanırken çizgiyi geçtiğinizdeki o duygu…. Bir dünya şampiyonluğunu kazanmaktan çok farklı”

“Bir dünya şampiyonluğuna ulaşmak için bir birikim yaparsın; oysa yarış o anlıktır. Birdenbire kazanırsın ve bu, inanılmaz bir tecrübedir. Bu yüzden yarışlar hâlâ harika olacak ve biz buna bayılıyoruz”


Yorumlar

  1. Bu adamın çenesi düştü…

  2. aslında sizde bu kategoriye dahilsiniz

  3. ahh buttoncıgım bazılarından izin alman gerekirdi konuşman için ayıp ettin şimdi.

  4. konuştun mu gene boşboğaz

  5. severim seni Button ama fazla konusur oldun.böyle saçma sapan demeçlerin tartısmaların oldugu günlerde en çok Raikkoneni arıyorum : )adamım ya dünya yansa umru değildi

  6. Vettel i çıkarın bu sezon şimdiye kadarki en iyi sezon, yarışlardaki ikincilik mücadelesi sezon başından beri çok güzel oldu. ve şu anda birçok pilot şampiyon olabilecek (ikinci) puanda..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir