Schumacher: "Button Olağanüstü Bir Yetenek"

yazar:

kategori:

Yedi dünya şampiyonluğu bulunan yaşayan efsane, Monza’da Lewis Hamilton’a karşı savunması yüzünden özellikle İngilizler olmak üzere bazı çevrelerce eleştirilmişti.

McLaren takımının yanı sıra Jenson Button da Alman pilotu eleştirenler arasındaydı.

Ama Schumacher, belki de Button’un açıklamalarını duymadan, İngiliz pilot için oldukça iyi cümleler kurdu.

SID Haber Ajansı’na konuşan Schumacher: “Belki de kendi zirvesinin %2’si kadar geride olsa bile (Button) hâlâ olağanüstü bir yetenek”

Moda dergisi Vogue’ye ise “Doğru araçta yine dünya şampiyonluğu için mücadele edebilir” dedi.


Yorumlar

  1. Şimdiki yarışıtığı takımına bir zamanlar köpek kadar hızlı ithamını yaptığını düşünürsek haklı olabilirsin 🙂

  2. raikkonen geri dön :( avatarı
    raikkonen geri dön 🙁

    bence schumi buttonun yeteneğine şurdan karar verdi.15 tur boyunca hamiltonu arkasında tuttu ama aynı araçla button bir turda kendisini geçti olaya burdan bakıyor bence…

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Şumi buttonun sözlerini duymamış olamaz.Önce söylemişler sonra da sormuşlardır.Durduk yerde Şuminin buttonu övmesi şaşırtıcı değil mi.Önünde giden 5 pilotun sorun yaşamasından dolayı gelen podyumu baz alarak övdüğünü sanmam..Önümüzdeki günlerde de button Şumiyi övecektir.Şumi," taş atana ekmek atmalısın" mantığını sürmüştür ki bu da buttonu utandıracaktır.Button takım lideri olmak adına giriştiği bu işte ileri gitmiştir.Buttonun böyle yumuşak ve ağırbaşlı gibi göründüğüne bakmayın aslında sivri dillidir.Bazen ölçüyü kaçırdığı zamanlar da olmuştur.Fırsatını bulsa …….

  4. Gerçek şampiyondan duyulabilecek sözler…push the button utandı mı acep?

  5. Serdar Demir avatarı

    Sen MÜKEMMELSİN! Sen kendisine bir taş fırlatıldığında buna çiçekle cevap verebilecek tek pilotsun. Yaptığın bu hareketle hem ne kadar mükemmel bir karaktere sahip olduğunu gösterdin hem de Button'ı utançtan yerin dibine soktun.

  6. bu börni bunun babası olmasın 🙂

  7. Shumi iş bilendir, ve iş O'ndan öğrenilir.

  8. Klinik vaka dedikleri bu olsa gerek:)

    Yorumsuz 🙂

  9. eğer bu sözleri button sölediyse kesinlikle şakayla karışık sölemiştir bu şekilde çok rprtajı var çünkü ayrıca birisi bahsetmiş button gerçekten büyük bi sumi hayranıdır bunu dile getirmiştir hep hatta ilk senesinde karşısında şumi yi görünce dilinin dolandığını konuşamadığını fln sölemiştir kısacası button un böle bişi dediğine inanmıyorum ben ya da dediğim gibi şaka olarak sölemiştir ama birileri ortalığı bulandırmak isitolar galiba

  10. ben olmadan düğün olurmu ?
    olmaz .niye:benim göbek adım kamber
    muhaaa :)))
    mutlu olmuşsundur umarım.seni gıcık edebildiysem ne mutlu bana
    muhaaa :)))

  11. Bak sen jetman ne oldu hemen yerleşmişsin olaya kahvevari bir şekilde:)

    Çokmu iyi tanıyorsun Schumiyi öyle bir tabir kullanmışsınki sanırsın 40 yıllık dostusunda içini biliyorsun:)

    Kıskanma arkadaşım efsane gerek pist dışında gerek pist içinde yarıştığı pilotlara bakış açısı ilede epey fark atmış bir insandır bunu senin gibilerin anlaması zor çünkü düşünmek bildiğin gibi zor bir olay değil hatta sen bile yapabilirsin istersen Schuminin kişilik ve pilotlara saygısı bakımından 0.0001 i olabilirsen şirinleri bile görebilirsin:)

    Schumiyi altındaki berbat aracı ile avladığı doğru ama tabi ondan sonra 40 tur o külüstürlede av öyle olmaz böyle olur demeside doğru e tabi senin rosbergin o aralar orta sıra pilotu olarak yanından geçenlere gel geç yapıyordu:)

    Üzülme jetman

  12. olağanüstü pilot görmesek yutardıkda nasıl olağan üstü oluyor schumiyi monza da (öyle yada böyle)avladığından dolayımı ?
    olağanüstü pilota örneklerden sadece biri schumidir. bıraksın schumi yağ yakmayı içindeki gerçekleri söylesin.schuminin kitabını kalbini bilen iyi bilir.yemezler.

  13. BUTTON tam bir "SCHUMACHER" hayranıdır; bunu heryerde dile getirmiştir…..

    o açıklama ya ona ait değildir; yada şaka ile söylemiştir….

  14. Nerde buttonun sözleri nerde Schuminin sözleri. İnsan olan anlar. Anlamayanlar inşallah anlar birgün

  15. Schumiye yakışan bir açıklama.

  16. evet button'ın esprili bir yanı var,bir röportajıda şöyle:

    http://www.youtube.com/watch?v=00d8b1pFiGQ

    schumacher'in olgunluğu ve kişiliği tartışılmaz bir şey zaten..

  17. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    saygısız button efendi gör gör kişilik nasıl olur

  18. Aklıma ilk gelen iki ikili isim

    Schumacher-Hakkinen
    Senna-Prost

    Mücadelenin doruğu

  19. Bir insan hem yaptığı işte hemde karakteri ile bu kadar düzgün bir insan olabilirmi?

    Evet olabilir hem dışarıda hemde yarış pistinde rakibini (bazıları gibi 1-2 şampiyonluk alıp kendini süper pilot sanan) saygı ile anan onunla ilgili tek kötü bir cümle kurmayan bir insan olabilirmi?

    İşte bütün bunların tek adresi MSC dir.

    O efsaneliği yarış pistlerinde sadece almadı.Karakteri ile düşünce yapısı ile pistin dışında pist içinde ölümüne mücadele ettiği pilotlarla saygılı ve sevgi içerisinde kalarak efsane oldu.

  20. Button röportajlarda hep espirili konuşuyor, o lafı da hakaret olsun diye söylediğini sanmam. Spa sonrası da Vettel için "yarış benim için çok iyiydi çünkü Vettel yakınımda değildi" gibi birşeyler demişti, Vettel in koluna vurarak…

  21. İşte bu yüzden bu spor'un vazgeçilmez ismisin. F1 izlemeye başladığımda bende senin fanlarından biriydim. Sonradan Jenson sempatisi doğduğunda, 6 dünya şampiyonluğuna koşuyor ve puanda en yakın rakibinde Jenson'dı. Bunca yıla rağmen yıllanmış bir şarap gibi herkes seni çok seviyor ve saygı duyuyor. Button'ın patavatsızlığına (Ben böyle bir cümle söyleyebileceğini sanmıyorum) rağmen, bu olağanüstü ölçütte mütevaziliğini kaybetmeden hala seni izliyor olmak bile, biz bu nesillere armağandır. Teşekkürler Michael Schumacher…

  22. Button'un o açıklamaları içtenlikte yaptığını sanmıyorum yeni anlaşma imzalama dönemi yıkama yağlama yapıyor okadar ne demek adamın hesabına bakarsan Schumacher 3-4 kez 1 düzlükte yön değiştirmiş hesabına göre…

    Schumacher herşeyin efsane adamım seneye zirveye oynayacak aracımız olmayacak ama 4. takımlıktan 2. 3. takımlarla mücadele edecek seviyede olsak ozaman bol bol podyum izleriz umarım seneye olur

  23. efsane geridöndü avatarı
    efsane geridöndü

    button utanır belki

  24. Bir dede!! den beklenmeyecek bir olgunluk değil mi?

  25. Button iki gün önce "Schumacher hafızasını kaybetmiş olmalı" demişti. Michael Schumacher her şeyiyle efsane..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir