Resmi: Sam Michael Mclaren'e Katılıyor

yazar:

kategori:

Williams’ın sezona beklediği başlangıcı yapamamasının ardından takım, Michael’in takımla yollarını ayıracağını duyurmuştu.

Michael’in Kore yarışına kadar devam etmesi bekleniyordu ancak son haberler Michael’ın Singapur’dan hemen sonra takımdan ayrılacağı şeklinde.

Mclaren’den yapılan açıklamada Michael’in takımın gelişimi ve yönetimi ekibine katılacağı duyuruldu.

Michael “Vodafone Mclaren Mercedes takımına katılacağım için çok heyecanlıyım. Tüm hayatım boyunca bir yarışçı olarak Mclaren’in Formula 1’deki en önemli takımlardan birisi olduğunu biliyorum.”

“Takımın üst düzey teknik yönetimindeki isimlerin çoğunu zaten tanıyor ve saygı duyuyorum ve o harika çalışma ünitesinin bir parçası olmak bu yeni konumun en ilgi çekici noktalarından birisiydi.”

“Bununla birlikte bir süreden beri hem Lewis hem de Jenson ikilisini takip ediyordum ve her ikisiyle çalışacak olmak büyük bir öncelik olacak.”

“Williams ile 11 sene geçirdim, bir çok güzel hatıram var ve onlara gelecek için iyi temennilerde bulunuyorum. Ancak yakın gelecekte % 100 Vodafone Mclaren Mercedes takımına odaklanacağım ve önümüzdeki yıllarda bir çok kez roket kırmızısı galibiyet  tişörtlerinin giyilmesi için çalışmalara başlayacağım.” dedi.

Mclaren’den MArtin Whitmarsh Michael ile olan yeni birliktelikten memnun olduklarını dile getirirken FRank Williams, Michael’in Formula 1’de iyi bir konum bulmasından mutluluk duyduklarını söyledi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir