Renault Daha Fazla Takıma Motor Sağlamak İstiyor

yazar:

kategori:

Red Bull’la yapılan uzun vadeli teknik anlaşmanın ardından söylentiler Fransız üreticinin gelecek sene 5. takım olarak HRT ile anlaşabileceği yönünde.

Renault COO Carlos Tavares bu söylentileri yalanlamadı ve “Stratejimiz değişmesi. Motor tedariği çalışmalarımıza tekrar odaklandık. Bundan dolayı çok mutluyum çünkü böylece Renault içerisinde dar düşünmeyip daha geniş düşünüyor ve gereksinimlere odaklanıyoruz.”

“4 takım tedarik için bize geliyor ve onları memnun etmemiz olumlu bir şey. Eğer daha fazla partnere motor sağlamamız istenirse buna karşı çıkmam. Daha fazla partnerimiz olursa harcamalarımız da dağılır.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Mc laren kendi mototrunu üretmez bu o kadar kolay bir şey değil,bu riske gireceklerini sanmıyorum,Renault un onlara motor tedarik etmeside bana uzak ihtimal gibi geliyor.

  2. Mclaren in kendi motorunu üretmesini bende isterim. Ama Whitmarsh bunu bir çok kez dile getirdi ve bizim alanımız değil bizim alanımız Aero ve şasi üzerine dedi ve çok hassas bir konu oldğunu dile getirdi. Yanılmıyorsam MP4-12C aracı için 3.8 litrelik V8 motor üretiyoruz ama Bu motor ile F1 motoru arasında bir çok fark var demişti.

  3. :)) mclaren olmaz, 2015 için kendi motorlarını üretiyorlar. ama ferrari olur mesela:)
    2009 senesi gibi:
    bmw sauber ferrari

  4. Bu ne kardeşim Gp2 mi burası inş izin vermezler beşinci takıma Vereckselerde ilerde Mclaren için Turbo motor için izin alırlar umarım. Mclarene motor vermek gurur verici olur. Neden olmasın bir gün oda olur umarım .

  5. İster misiniz 2015 sonrasında McLaren'e de motor tedarik etsinler 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir