Vettel'in Şampiyonluk Konusunda Acelesi Yok

yazar:

kategori:

Şampiyonayı en yakın rakibinin 112 puan önünde götüren Vettel’in Singapur’da şampiyonluğu ilan etme şansı bulunuyor. Bunun için Vettel’in kazanması, Alonso’nun en iyi 4., Webber ve Button’un en iyi 3. olması gerekiyor.

Vettel “Şampiyonaya bakarsak daha uzun yol var. İlk sıradayız ve burada olmayı hak ettiğimizi düşünüyorum çünkü çok sıkı çalışıyoruz ve çok az hata yaptık. Önümüzdeki yarıştaki puanları ya da farkı düşünmüyorum. Sıradaki yarışa büyük farkla gittiğimiz sürece iyi iş çıkarmışız demektir.” dedi.

Red Bull şu ana kadar Singapur’da hiç kazanmadı. Vettel’in en yakın rakibi Fernando Alonso ise birisi Renault, diğeri Ferrari’de olmak üzere 2 kere kazanmayı başardı.

Vettel “Geçmişte Singapur’da çok iyi yarışlar çıkardık. Özellikle geçen sene çok yakındık ve Fernando’nun 1 sn arkasında tamamladık. Pisti seviyorum ve bir çok virajla en zorlayıcı pistlerden birisi olduğunu düşünüyorum. Uzun, çok sıcak bir yarış ve gece yarışı. Bu yüzden Singapur’u özel kılan çok şey var ve aracımız rekabetçi görünüyor bu yüzden bu sene orada başarılı olmamızı umuyorum. Güzel bir yarış ve orayı kazanmak çok özel olur.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Artık inanıyorsun

  2. Button kafaya koymuş ısıracak Seb'in parmagını sonunda =))

    http://www.youtube.com/watch?v=LSGnEJEyxTI

  3. Artık şampiyonluğu ilan edince şu parmak hareketinden vazgeçersin umarım.

  4. Vettel şampiyonluk ilanının eşiğine gelmişken Red Bull'un takımlar şampiyonluğunu garantileyememiş olması da Webber'in ayıbıdır.

  5. Alonso kadar şampiyonluğu olacak. Büyük başarı.

  6. acelelik bir durum yok ki şampiyonluk zaten ilan edilmiş durumda :))

  7. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    Vettel kazanır.Hamilton 2.olur. Webber 3 Button-Alonso 3 lüyü takip eder.Demekki şampiyon belli olacak haftaya.

  8. kazanma şansınız tabiki var hele monayı gördükten sonraa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir