Grosjean, Renault İle Testini Tamamladı

yazar:

kategori:

İki sene önce Formula 1 ilk ayak bastığında Fernando Alonso ile birlikte aynı aracı kullanan Grosjean: “Bir F1 aracına geri dönmek her zaman muhteşemdir. Sürüşün amacı, tekrar bir F1 aracına alışmamın sağlanmasıydı. Sabah bazı sıralama çalışmaları yaparken öğleden sonra uzun sürüşler denedik. Ayrıca pitstop antrenmanları da yaptık”

“Zindelik için çok iyiydi. Çok memnun kaldım ve takımla çalışmaktan büyük keyif aldım. 2009’a kıyasla farklı hisler vardı. Çünkü şimdi daha tecrübeliyim. İçine bindiğim andan itibaren araçtan keyif aldım ve aynı zamanda mühendislerle çalışmaktan da. Valencia’da iyi bir zaman geçirdik. Herkes keyif aldı.”

Son zamanlarda Renault’un 2012 pilotlarının Bruno Senna-Romain Grosjean olacağı yönünde çıkan haberler, bu gelişme ile alevlenebilir.


Yorumlar

  1. Belki de GP2 sampiyonu olarak gelmesi daha iyi oldu.Castrol EDGE klasmanda gelecege damga vurmasi beklenen iki pilottan biri olarak gosterildi bu sezon.Renault destegiyle birlikte belki bir gun Red Bullda goruruz Super mani =))

  2. Genii'siz Renault da harcamıştı adamı yazık oldu. Neyse en azından GP2'de can sıkıntısından çatır çatır adam geçmişti. Sarı renk DAMS aracına dikkat…

    http://www.youtube.com/watch?v=2IN-lIf_62I

  3. Muammer UYAR avatarı

    Madem artık Renault un fabrika takımı Redbull oldu..Bence Grojesan webber in yerine Redbull da yarışmalı…Yoksa Geni nin Renault u harcar bu çocuğu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir