Alonso'nun Singapur'daki Hedefi Galibiyet

yazar:

kategori:

Alonso, bu seneye kadar 3 defa yarışılan Singapur’da 2 galibiyet ve bir 3.lük ile en başarılı isim olma ünvanına sahip. İspanyol sürücü Singapur cadde pistinin kendilerine uyacağını düşünüyor.

Alonso “Önceki 3 yarışta hep podyumda yer aldım ve hedefim 4’te 4 yapmak.”

“2008 ve geçen sene aldığım galibiyetlerin ardından 3. galibiyet açık bir şekilde iyi olur ancak bunun çok zor olacağını biliyorum.”

“Monaco’da galibiyete çok yaklaşmıştık, son kırmızı bayrak olmasaydı Sebastian’ı geçmek için harika şansımız olacaktı ancak her zaman işlerin istediğiniz gibi olmasını garantileyemezsiniz.”

“KEsin olan bir şey, bizim bu yarışta her şeyimizi ortaya koyacağımız. Her açıdan -lastikler, ayarlar, motor, takım çalışması- en iyi çıkarırsak iyi sonuç alma şansımız olacak. Her şey % 100 olmalı.”

“2010 hafta sonunun tekrarlamak istiyoruz ve böylece Şahlanan At’a ve taraftarlarımıza bir başka galibiyet sunmak istiyoruz. Hedefimiz bu ve kalan yarışlarda da hedefimiz böyle olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Alonso'nun o kazada bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Bana hepsi Briatore'nin işi gibi geliyor. Ancak Briatore ile menajerlik bağlantılarını sürdürdüğü sürece insanlar bu tür şeylerde Alonso'yu da suçlamakta sonuna kadar haklı olacaklar.

  2. alonso genel olarak burada iyi zaten. r29 ile bile podyumu var adamin burada.

  3. alonzomanyaa  avatarı

    Evet 2008 i galibiyetten sayıyor, çünkü kazandı. Mahkemede aklandı, skandala sebep olanlar adamın haberi yok dedi, sizdeki düşmanlık neyse bir türlü bitiremediniz. Sanki o yarışı kazansa veya kaybetse şampiyon olacaktı. Ne kindar insanlarmışınız aklım almıyor.

    Uyanın artık, burası f1, sizin mahalle takımınız değil. 2 tane dev gibi adam f1 den men edilecek, yanında da f1 e yeni girmiş bir pilot, babası zaten ortalığı yakıcak seviyede biri, ama ne işse hepsi birden Alonsonun suçu olmadığını söylüyor kendi hayatlarını mahvet uğruna..

    pehhh f1 taraftarıymış, o sizden olmaz…

  4. 2008 dekinide galibiyetten sayıyor demekki 🙂

  5. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Rakipler dikkatli olmalı, demek ki yine birilerini, bir yerlere çarptıracak

  6. rocco junior avatarı

    Singapur'da sadece Alonso ve Hamilton,Maylander'in kullandığı güvenlik aracından daha fazla lider gitmiş.Alonso (93)Hamilton(57)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir