Formula 1 Pilotları Futbol Şöleni 7 Mayıs

yazar:

kategori:

Formula 1 sürücülerinden oluşan futbol takımının ünlülerden oluşan Allstars takımı ile yeşil sahalardaki mücadelesi 7 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30’da Ali Samiyen’de gerçekleşecek.

Tüm bilet gelirleri Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve Umut Çocukları Derneği’ne bağışlanacaktır. Sizleri ve çevrenizdekileri bilet almaya davet ediyoruz.

Futbol Federasyonu, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, Galatasaray Kulübü ve Nazionali Piloti firmasının işbirliğiyle düzenlenecek organizasyon, Ali Sami Yen Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak.

Tüm bilet gelirlerinin Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve Umut Çocukları Derneği’ne bağışlanacağı organizasyonun biletleri, Biletix firmasından satışa sunulurken, fiyatlar şöyle:

Eski Açık Tribün: 6 YTL
Kapalı Tribün: 11,5 YTL
Numaralı Tribün: 17,00 YTL
Yeni Açık Tribün: 6,00 YTL

Formula 1 pilotlarının katılacağı futbol şöleninin takım kadrosu belli oldu:

2008 ALL STARS TAKIMI

SAMET AYBABA FUTBOLCU
CÜNEYT TANMAN FUTBOLCU
ERHAN ÖNAL FUTBOLCU
TANJU ÇOLAK FUTBOLCU
ŞİFO MEHMET FUTBOLCU
RIZA ÇALIMBAY FUTBOLCU
İLHAN MANSIZ FUTBOLCU
SİNAN ENGİN FUTBOLCU
SELÇUK YULA FUTBOLCU/SPOR YAZARI
ZAFER ÖĞER FUTBOLCU KALECİ
BÜLENT UYGUN FUTBOLCU/TEKNİK DİR.
YAŞAR SANATÇI – KALECİ
BEDRİ BAYKAM RESSAM/YAZAR
YAVUZ SEÇKİN SANATÇI
BEHZAT UYGUR SANATÇI
KEREM ALIŞIK SANATÇI
MAHZUN KIRMIZIGÜL SANATÇI
YILMAZ ERDOĞAN SANATÇI
LEVENT TÜZEMEN SPOR YAZARI
YALÇIN DÜMER SANATÇI
GÜLTEKİN ONAY SPOR YAZARI/SPİKER
METİN YILDIZ MALİ MÜŞAVİR
ARİF KOCABIYIK FUTBOLCU
CEVAT PREKAZI FUTBOLCU

NAZIONALE PILOTI FUTBOL TAKIMI

MATTEO MUNARI (KALECİ) RALLİ PİLOTU
IVAN CAPELLI ESKİ F1 PİLOTU – F1 YORUMCUSU, TV
JARNO TRULLI TOYOTA F1 TEAM
FELIPE MASSA FERRARI F1 TEAM
RICCARDO PATRESE ESKI F1 PİLOTU
GIANCARLO FISICHELLA F1 FORCE INDIA
GIORGIO PANTANO ESKİ F1 PİLOTU, GP2 – RACING ENGINEERING
FERNANDO ALONSO RENAULT F1 TEAM – 2005-2006 F1 DÜNYA ŞAMPİYONU
VITANTONIO LIUZZI F1 FORCE INDIA TEAM TEST PİLOTU
LUCA FILIPPI GP2 – ART GRAND PRIX PİLOTU
SEBASTIAN VETTEL F1 TORO ROSSO
JASON TAHINCI GP2 ASIA SERISI BCN COMPETICION TEAM PİLOTU
ALAN GUIMARAES FERRARI F1 TEAM
HAKAN DINÇ RALLİ PİLOTU
DANIELE MASSARO MILAN

Kaynak: Ajansspor


Yorumlar

  1. Tanjunun olması ii olmuş gecen yıl fernandoyla kanka olmuşlardı:D

  2. gülhan ertürk avatarı
    gülhan ertürk

    Ben Alonso ve Yaşar' ı aynı sahada göreceğim için çok heyecanlıyım. İkisini de çok severim. Umarım Fisi Yaşar' a çok gol atmaz. Geçen yıl harika oynamıştı. Alonso-Fisi ve Trulli harika bir üçlü zaten. Onları bir arada izlemek süper olacak.

  3. Alonso Mahsun`un ismini listede gorurse maca cikmayabilir benden soylemesi, Gecen seneki kare gozumun onunden gitmiyor 🙂

  4. belit bulut avatarı

    bende orda olucam ama keşke daha çok kişi gelse bu çok üzücü:(

  5. arkadaşlar eğer gelen olursa trf1 grubu numaralı tribünde olucak, hep beraber izleyelim… bizi muhakkak görürsünüz tişörttü vss…

  6. gülhan ertürk avatarı
    gülhan ertürk

    Erhan F1 ben de ilk mesajını okudum ve bana neden saldırdığını anlamamıştım. Ben yarış organizasyonu ile ilgili yazdıklarına katılıyorum ama benim bahsettiğim senin de fark ettiğin gibi bu maçla ilgili.

  7. vanda yaşıyorum ve sırf bu organizasyon yüzünden bugün yola çıkıyorum 🙂 fırsatı olanlar kaçırmasınlar bence

  8. Bi daha okudum Gülhan mesajını sen yardım maçı hakkında konuşmuşsun. Oraya katılıyorum. Yazdıklarım haftasonu için geçerli =)

  9. Ne demek bizim ayıbımızdır. Hayır efendim bizim değil bu organizasyonu yapanların ayıbıdır. Fahiş bilet fiyatları, birkaç göstermelik organizasyon vs. vs. Yurt dışındaki yarışları yapılan organizasyonları, sergileri, konserleri bi araştır istersen.

    Yarışa adını veren Petrol Ofisi ne yapmış bu yarış için kendi yaptığı köpükten gp2 arabaları için? Her tarafında reklam olduğunu söylemeye gerek bile yok.

    Televizyonlara bakıyorum günde 1 defa rasgeldiğim veya hiç gelmediğim bi "Bilmemkim Mayısta burda biliyonmu lem?" reklamı dışında ne yapıldı?

    Ha ben gidiyormuyum? tabiki gidiyorum çünkü bu sporun hastası bir adamım. Ama benim kadar ilgilenmeyen birinin gitmesi içinde bir sebep yok. Evinden rahat rahat seyreder cipsini kolasını alıp.

  10. gülhan ertürk avatarı
    gülhan ertürk

    10 milyonluk şehirde böylesine özel bir yardım organizasyonunda tribünler boş kalıyorsa bu bir hata değil bizim ayıbımızdır. Umarım bu sene insanlar daha duyarlı olur. Keşke ben de gidebilseydim ama İzmir' de yaşıyorum. Yaşar' ı ve Alonso'yu aynı sahada izlemek benim için büyük keyif olacak.

  11. ilgi çekmekle ne alakası var ? F1 pilotları stres atıyorlar gelirlerini de yardım kuruluşlarına dağıtıyorlar olay budur abartmayın rica ediyorum.

  12. gökay kara avatarı

    ilgi çekmek istiolarsa sözüm organize edenlere:
    daha ünlü kişiler bulsunlar
    daha çok f1 pilotu olsun

  13. Oya Türkmen avatarı

    bence abartılan bişey yok,geçen sene numaralı 15ti bu sene 17,biletler zaten seyirci toplamak için bu kadar ucuz,yapmayın demek de ne kadar saçma yardım için yapılan bi maç ne demek yapmayın,ne toplansa kârdır,ben geçen sene gittim,bu sene de giderim büyük ihtimal,siz de gidin tavsiye ederim,hem eğlenirsin hem de çocuklara yardımınız dokunmuş olur,keşke bu organizasyon 2005te başlamış olsaydı da schumiyi de izleyebilseydik 🙁

  14. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    İşte Türkiye gerçeği:Geçen yıl sadece numaralı türibin dolu idi.Bu sebeple fiyatını abartmışlarçYani bunda bile fırsatçılık yapıyor bizim milletimiz ya.Neyse her durumda oradayım tabiki.Ekibimizin içinde yerimi alacağım.

  15. Kesinlikle gidin tavsiye ederim. Geçen sene çok eğlenceliydi. Bu senede yerimizi alıcaz Bizimle izlemek isteyenleride bekleriz.

  16. yardım maçı olduğunu biliyoruz,bu daha acı olacak türbüne 3-5 gelecek adamlarda şaşıracak bizde mahçup olacaz,amaç seyirci toplamak değilse neden yardım maçı yapıyorsun,allahım ya bizim insanımız böyle şeylere gitmez bizde bütün dünyaya rezil oluruz..bu yüzden bu ülkede olimpiyat hiçbirzaman yapılmayacak ilgi yok…

  17. futbol mu:SSs wrc deki gibi bişey yapsalar güzel olmazmı özel bir stadyum pisti tek tip f1 aracı 🙂 zaman yarışı pehhh super

  18. gökay kara avatarı

    amaç yardımsa gerisi teferruattır keşke ist olsam mutlaka giderim arkadaşalar yapmayın bugün bi ayakkabı alıoruz 100-200 milyon bu yardım için komik bi para 6-7 ya da en fazla 17 milyon bence çok uygun

  19. Kimi geçen sene yoktu, bu senede olcağını sanmam… Takdir edersiniz ki finlandiya ve futbol çok da yakın şeyler değil 😀 Massa-Alonso-Fisichella gibi ülkelerinde futbolun çok popüler olduğu pilotlar oynuyor genelde. Keşke schumi de gelse oynasa 🙂

  20. tolga soydan avatarı

    ben geçen sene alonsoyu çok beğenmiştim.tam bi 10 numara gibi oynadı.HAGİ gibiydi :D.Vettel mümkünse oynamasın 20 yaşında adam hantal 😀

  21. TRF1 Karting pilotlarına başarılar dileriz Pankartı veya Haber TRF1 de okunur pankartı açabilirsiniz :Ç

  22. Gelecek olanlar varsa haber versin. Geçen sene olduğu gibi bu sene de numaralı da yerimizi alacağız. Bu sefer pankart yok ama 'Çarşı Alonso'ya Karşı' 😀

  23. kesinlikle gidicem.. ama hangi pilotların oynayacağını merak ediyorum ve KİMİnin olmasını da cok istiyorumm.. !

  24. mutlu kökçü avatarı
    mutlu kökçü

    yaw yardım edilecek ne hatasıııı !!!
    keşke izmirde de olsa gitsek …

  25. Arkadaşım seyirci isteyen kim, amaç seyirci toplamak değil ki. Buradaki Türkiye'deki Formula 1'e olan ilgiyi arttırmak değil ki. Haberi okumadın galiba korunmaya muhtaç çocuklar için yardım maçı, gösteri maçı değil ki gelsin herkes izlesin. Ücretsiz olacaksa yardım bunun neresinde? Ayrıca bilet fiyatının neresi abartı Allah aşkına. 17 ytl bir yardım için çok mu? Ne kadar duyarlı olunduğu belli oluyor.

  26. acık tribunler neyse de numaralı yı abartmıslar biraz 🙂

  27. yapmayın şöyle şeyler kimse gitmiyor ve rezil oluyoruz dünyay geçen sene gördük tribünde 3-5 kişi vardı…daha farklı organizasyonlar yapılabilir…neden hatada ısrar edilir..seyirci istiyorsan paralı yapma..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir