Ecclestone, Super Aguri'nin Geleceği Hakkında Endişeli

yazar:

kategori:

Formula 1’in duayenlerinden Bernie Ecclestone, Super Aguri takımının geleceği hakkında endişeli olduğunu söyledi. Hatırlanacağı üzere Avrupa’daki ilk yarış olan İspanya Grand Prix’ine son anda katılma kararı almışları ve geçen süre zarfında kendilerine yatırım yapabilecek kaynak arayışı içerisindelerdi.

Circuit de Catalunya’da Reuters’e konuşan Ecclestone şunlatı söyledi: " Malesef şu anda çok iyi göründüklerini söyleyemem. Onların kalmalarını istiyorum, geçen haftadan beri yardım ediyorum."

Eski yarışçılardan Aguri Suzuki gazatecilere yaptığı açıklamada 2006 yılında aldığı ve Formula 1’e kazandırdığı takımın pozisyonunu koruyabilme mücadelesi için şu noktada görüşmelerin anahtar rol oynadığını söyledi.

Takım geçen hafta potansiyel yatırımcılarla görüşmelere devam ettiğini söyledi ancak Dubai International Capital (DIC) ve Magma grubu arasında yapılan anlaşlarda takımın olasılıkları cesaretini kaybetmiş gibi görünüyor.

Super Aguri’nin kaynak sıkıntısından dolayı İspanya’da yarışamayacağı korkusu olmasına rağmen takım yatırımcı bulmadan yarışabileceğini kanıtladı fakat Türkiye’de koşulacak olan sonraki yarış için hala girişmde bulunması gerekecek.


Yorumlar

  1. Super Aguri nin geleceği hakkından endişelisin ama F1 gelirlerinin %53 ünü cebe indirmeye devam ediyosun Bernie. Samimi değilsin. Formula 1 in önündeki en büyük sorun sensin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir