Mclaren, Zorlamaya Devam Edecekleri Konusunda Israrlı

yazar:

kategori:

McLaren CEO Martin Whitmarsh Britanyalı takımın İspanya’da şu anki farkın nasıl kapattıklarını gösterdiğini ve zorlamaya devam edeceklerini söyledi.

Barcelona’da Ferrari üstüste ikinci kez ilk iki sırayı almasına rağmen, McLaren’den Lewis Hamilton, BMW pilotu Robert Kubica’nın 1.5 saniye önünde Ferrariler’in dört saniye gerisinde yarışı tamamladı.

Bununla birlikte Renault önemli bir gelişim kaydetmiş gibi görünüyor ve Alonso motoru flas edip yarış dışı kalmadan önce ilk grup içinde mücadele ediyordu.

Whitmarsh rekabetçi bir yerde olduklarına ve rahatlama zamanı olmadığına inanıyor.

" Bizimle birlikte en hızlı üç takım, Ferrari ve BMW-Sauber çok yakın göründü, ve Renault çok büyük bir ilerleme kaydetmiş. Bu, spor için iyi bir haber fakat biz kendi tam performansımızı inşaa etmek zorundayız. Yaklaşan zaman zarfında daha fazla gelişime sahip olduğumuzu biliyoruz ve yapabileceğimiz en kısa zamanda onları yakalayabildiğimizden emin olmak zorundayız."

" Türkiye’de araçta bazı yeni parçalar olacak ve basitçe zorlamaya devam etmek zorundayız."

Whitmarsh ayrıca hayal kırıklğylya sonuçlanan Bahreyn Grand Prix’inden sonra geri dönen Hamilton’ı tebrik etti.

" Lewis harika bir yarış çizdi. Başlangıçta hesaplı bir şekilde yaklaştı çünkü Fernando Alonso önünde yeralıyordu ve muhtemelen biraz daha hafif yakıt yüküyle yarışıyordu."

" Lastiklerine zarar vermiş olan Fernando’yu takip etmek Lewis için gerçekten çok kolaydı ve belki de bu yüzden Fernando’nun irken pit stop’unda avantajını engellemiş olabilir."

" Bu karşın Lewis doğru işi yaptı arkasında bekledi ve lastiklerini minimum hasar verecek şekilde kullandı. Bu yüzden daha sonrasında zorlayabilirdik ve kendisini kolaylıkla iyi bir pozisyona yerleştirebilirdik."

" İkinci ve üçünkü bölümde Ferrariler’i yakalayabilecek kadar hızlıydı fakat Catalunya’da rakiplerini geçmek hepimiz için bir başka sorun."


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Mclaren 0,1 0,2 hatta 0,4 de kazanır fakat kazandırılırmı veya kazanması gerekirmi ?

  2. ali Mclarenden bahsediyoruz. işi sadece motor yapmak olmayan bir takımdan!

  3. iyi iyi bu saatten sonra ne yapabilirsinki,dur ben sana söylim pad love kardeş şu gaz pedalına biraz daha derinlik kat olsun bitsin:):):)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir