Stewart: "Hamilton'un Yeni Bir Yaklaşıma İhtiyacı Var"

yazar:

kategori:

Bu sezon sıkça eleştirilen Hamilton, geçen hafta sonu Singapur’da da Felipe Massa ile iki farklı olaya karıştı. Stewart, Hamilton’un şu anda neden tam potansiyelini ortaya koyamadığını anlayamadığını belirtti.

Stewart: “Biraz aklım karışık. Çünkü nasıl sürmesi gerektiğini biliyor ve büyük bir doğal yeteneğe sahip. Ama büyük bir pilot olacaksa, art arda olaylara karışamaz. Ve hiç bir büyük pilot, hiç biz zaman bu şekilde sürmedi.”

“Yeteneği var ama bir şekilde zihinsel olarak vites büyütüyor ve piste çıkıyor; Singapur’daki sıralamada olduğu gibi. Onun böylesi bir şekilde kendini sıralamanın dışına atacak bir kazaya karışacak olmasına inanamıyorum”

“Bu yarış kazası da yine gereksizdi. Bu yüzden zihinsel yaklaşımını tekrar düşünmesi gerektiğine inanıyorum. Yeteneği var, kabiliyetli ama ne yazık ki çok azla olaya karışıyor.”

“Michael’in de (Schumacher) aynı sorunları vardı ama bütün büyük pilotlar, Fangiolar, Jim Clarks, Niki Lauda, ben… çok fazla kazaya karışmadık”

McLaren pilotu, Singapur GP’nin ardından Massa tarafından büyük eleştiri aldı ve hatta basına konuşurken sert hareketlerde bulundu.


Yorumlar

  1. faster man efendi sen önçe kendi pilotuna bak da geçn sene geçiş yapamıodu

  2. Bunları bir alonsocunun demesi oldukça ironik zira kendisi takım arkadaşına sabotaj yapılmasını istemiş birisidir eşit şartlarda yarışamayan sonra ben 1.pilot olmayı istemedim diyen birisi ama takım arkadaşı 2.pilot olmasına ses çıkarmaz çok iyi bir pilottur(40 tur bir çaylağı geçemeyen birisidirde)

  3. karting'in buyana arkasında ron dennis vardı zaten , mclarenede hakkıyla değil TORPİLLE gelmiş oldu , TORPİLİN HAM MADDESİ ise 2 pilotun ayrımcılığının planlarını yapmakla meşguldü …

  4. Hamilton Bu takımda en fazla 1 sene daha kalır , button gibi bi pilota puan tablosunda geçilen bir pilotu ne yapsınki mclaren , ayrıca çoğu insan hamiltonun yarış performansının çok iyi olduğunu söylüyor , aksine hamilton, daha düz yolda atak yapmayı bilmeyen çaylak pilotlardan farkı yok , bu ve buna benzer giriştiği kazalara GP2 deki pilotlarda rastlıyoruz , bir çaylak gibi nerde nezaman nasıl atak yapacağını kestiremeyen bir pilot , Formula 1 de fazlalık , tekrar GP2 ye yollansın bişeyler öğrensin , tıpki renaultun grojana yaptığı gibi…Öğrenecek çok şeyi var , 5 senelik formula 1 kariyerinde hiçbişey öğrenmemiş

  5. bu cvp sadece sana değil ya cidden anlamıyorum şu olmasa izlenmez bu olmasa izlenmez sadece bi pilot için izliosan bu sporu izleme kardeşim zaten

  6. hamiltonun sertap erener ile görüşmesi lazım bu konuyu sertab bayağı düşünmüştü bu mevzu üstüne… belki bir yol bulmuştur değil mi stewart 😛
    http://www.youtube.com/watch?v=HUKO1a_AvXI

  7. muratkulbilge avatarı
    muratkulbilge

    hamilton un her şeyden önce ron denise ihtiyacı var kendisini kayırmayan patronu olmayınca kaç senedir istediklerini yapamıyor.

  8. adam popçu alemlerinde karaoke partilerinde

    sonrasıda yarışlara katılıyor sonuç= ÇARPIŞAN ARABA GİBİ BİR YARIŞ sürüş demiyorum

    çünkü dengindeki herkesi geçerken hep çarpıyor lunapark taki gibi.

    bu adam başladığı gün ne ise bu gün de o.

  9. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    valla hamiton bence hic birseyını degıstırmesın.yaptıgı hataları savunacak degılım ama o bu halıyle yanı su ankı butunu ıle hatalalrı gecıslerı hırsı sureklı gecme ıstegı her ne varsa.kısaca bu halıyle kalsın kendını bıraz daha gelıstırsın.zıra kimi den sonra f1 i seyrederken zevk aldıgım bir kac kısıden bırı.

    tamam hatalar yapıyor bazen aceleci davranıyor vs.ama hamıltonsuz yarıs nerdeyse tuzsuz corba gıbı.hep boyle kal hamılton..

  10. bence yaklaşımında problem yok. en değerli yaşları boşa geçiyor artık 1 şampiyonluğu olmasının bir önemi kalmamış vettel bile 2yi alıyor ve kasmadan tek nedeni redbull.
    Zamanında Senna 'nın yaptığını yapmaz umarım.

  11. ya steward hamiltonda olmasa bu sezon f 1 izlenmezdi bunu da biliosun demiiiiiiii

  12. 2.36da çok ilgi çekici 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir