Red Bull Şampiyonluğu Klas Bir Şekilde Almak İstiyor

yazar:

kategori:

Vettel’in Singapur’daki zaferi, kendisini ikinci şampiyonluğun sınırına getirdi ve Singapur’da sadece ilk 10’da bitirmesi kendisine yetecek.

Vettel’in sadece tek bir puanla bile şampiyonluğunu ilan edecek olmasına rağmen Red Bull Takım Patronu Christian Horner, üstün bir performans için uğraşacaklarını ifade etti.

Vettel’in son 5 yarışta tek bir puan alma konusunda şansı sorulan Horner: “Kaybetmek için çok zorlamamız gerektiğini düşünüyorum.”

“(Şampiyonluk için mücadele eden) sadece 2 kişi kaldı ve teorik olarak sadece bir puan var ama henüz bir şey bitmiş değil”

“Japonya’da, Singapur’a ve bütün yarışlara giderken benimsediğimiz yaklaşımla yol alacağız. Japonya’da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız ve o puanı almak için uğraşacağız. Ama aynı zamanda yarışı kazanmayı da hedefleyeceğiz”

“İşimizi klas bir şekilde bitirmek harika olur. Bu, Sebastian’ın bu seneki 9. galibiyeti. 5 yarış kala şu ana kadar olağanüstü bir sezon oldu”

Suzuka’nın hızlı yapısı, RB7 içn mükemmel görünüyor ve Horner, şampiyonluğu ilan etseler de bundan sonraki yarışlarda da zirvede yer almak için çalışacaklarını belirtti.

Horner: “Suzuka, son yıllarda Seb’in başarılı olduğu bir pist. Araç orada iyi bir performans gösterdi ve işi orada bitirmek harika olacaktır.”

“Ama hâlâ 5 yarış var ve sezon sonuna kadar elimizden geldiğinde sıkı bir şekilde zorlayacağız”

“Sadece Singapur’un son 10 turunda matematiksel durumun ne olduğunu sordum. Çünkü odak noktası, yarışlar üzerindeydi, şampiyonluk değil. Kendimizi harika bir konuma taşıdık ve umarım böyle devam eder”


Yorumlar

  1. bunun için kalan yarışlarıda kazanın puan olarak da tüm zamanların istatistiki manada en başarılı takımı ferrariye tur bindirin…ilk iki pilot sizden olsun…mütevazi olun…başarı sadece doğru parçaların bir araya getrilmesiyle kazanılmaz…istekli olun…kazanmak için başkasının oyununu bozmak gibi birilerinin başvuruduğu yollara gitmeyin…dürüst olun…rakiplerinizi küçümsemeyin…onlardan erken kalkıp daha geç yatın…başarıdan sonraki hayatın keyfini nasıl sürerimin hayali aklınızda asla olmasın…hayatta en güzel lezzet aslında başarı için zahmetin çekildiği anlardır…işiniz rüyalarınıza girsin…işinizin zorluklarına asla lanet okumayın zira bu Yaradanın gücüne gider…elde olana daima şükredin. elinizde alkolsüz satılan en pahalı su gibi bir nimet var…oradaki gücü burada buradaki gücünüzüde orada kullanmasını bilin…zafer sarhoşluğu hatasına asla düşmeyin…bilinki gideceğiniz daha çok yol var…f1 deki başarılarınız neticesinde elde edeceğiniz reklam gücüyle daha değişik ürünler üretip redbull u daha da büyütün…mesela bir araba üretin…ferrarinin bu kadar çok fanının olmasının en önemli sebebi ferrari markalı araçların yollarda olmasıdır…ve bu araçların sürati yüksek teknoljik spor araçları olmasıdır…bu konuda reno daha fazla ciro yapsada f1 mantalitesine uyumlu araçlardan ziyade halk a hitap eden araçlar üettiğinden ferrari f1 e daha uyan bir marka olarak gözükmektedir…mercedes in f1 e bu kadar ağırlık vermesinin önemli bir sebebide budur…pahalı araba segmentinde her geçen gün daha fazla pay almak için f1 deki başarıları çok önemli bir reklam ve imaj olabilir…

  2. eywallah arkadaşım çok saolasın

  3. Yok, ben izliyorum, üyeyim 🙂 Yine de sağ ol Sinan kardeşim.

  4. Verdiğim link üye olmayana izletmiyormuş. Şimdi fark ettim, özür dilerim.

  5. 2005 suzuka da Raikkonen cok yaklasmıstı.yarışta Montoyayla bi temas yasadıktan sonra baya geri düşmüştü ama sonuncu değildi sanırım

  6. http://www.kat.ph/f1-season-2005-all-races-t2302539.html

    torrent olarak burdan 2005 in tüm sezonu indirebilirsin 2005 sezonu çoğu Rai fanlarında vardır 🙂 tek tek seçipte indirmen mümkün ama yok eğer boyut fazla geldi diyorsan

    http://www.kat.ph/formula-1-2005-japan-gp-suzuka-f1-t512197.html

    burdan tek yarışı indirmen mümkün fakat tavsiyem 1.4 gb lık olan basın. toplantısı padok görüntüleri her şey var Herküle de tavsiyedir duyrulur 🙂

  7. o yarışın videosunu bir türlü bulamadım keşke birileri bana link versee

  8. japonya rbr için bulanmaz bir nimet bnce kendimizi kandırmayalım arkadaşlar iş orda biter

  9. evet müthiş bi yarıştı çoğu kişinin vardır arşivinde, özellikle o yarışı japonca izleyin geçiş anında ki nidalar müthiş 🙂

  10. hemde geçtiği araç o sezonun şampiyon aracıydı 😀

  11. eğer webber o yarışta yarış dışı kalırsa bnce olmayacak birşey diil çünkü pist red-bull için yapılmış gibi :))

  12. 20 sürücü içerisinde 17.başlayıp son turda adam geçip yarış kazanan pilot biliyorum.

  13. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    evet haklısın,
    bunu bilmeyen yıok çünkü,
    sonunculuktan gelip kazanan bir pilot şimdiye dek çıkmadı,
    ama bunu başarmasını isterim,
    en azından hayatta olduğumuz müddetçe hangi pilot olursa olsun buna şahit olmak isterim yani.

  14. Son sıradan başlasın 4. lükten yukarı çıkamaz

  15. Mehmet Özmaldal avatarı
    Mehmet Özmaldal

    vettel japonyada son sıradan baslasın,eglensın arkalarda:d

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir