Webber: "2010, Şampiyonluk İçin Son Şansımdı"

yazar:

kategori:

Avustralyalı pilot, büyük olasılıkla bu hafta sonu şampiyonluğunu ilan edecek takım arkadaşı Sebastian Vettel’in gölgesinde kaldı. Webber bunun, sezona kötü başlangıç yapması yüzünden olduğunu düşünüyor.

Webber: “Gelecek sene benden daha güçlü olmamı bekleyebilirsiniz. 2010’daki gibi sorunsuz bir başlangıç yapmayı umuyorum. Şimdilik  (bu sezonu) elimden geldiğinde güçlü tamamlamak ve bazı iyi sonuçlar almak istiyorum”

2010’un şampiyonluk için son şansı olup olmadığı sorusuna

Webber: “Evet, kesinlikle. Geçen sene şampiyon olmam için son şanstı. Ama çok zorlamış, diğerlerinin başaramadığı çok şey yapmıştım. Bu yüzden yaptıklarımla gurur duyuyorum”

Sebastian Vettel gibi güçlü bir pilotla takım arkadaşı olma konusunda ise Webber: “Şampiyon olmak için takımdan %100’e (desteğe) ihtiyaç duyarsınız. İki pilotu da talepkâr olduğunda bir takım için onlara %100’ü vermenin zor olduğunu düşünüyorum.”

“(2011’de) başlangıca bakıldığında desteğin ne yönde gitmesi gerektiği açık ve buna bazı açılardan saygı duyuyorum”

“Takım iyi iş çıkarmam için bana büyük bir fırsat sağladı. Her hafta sonu güçlü ve dayanıklı bir araç isterim ve elimden geleni yapacağım. Takım, benim her zaman elimden geleni ortaya koyduğumu bilir”

Red Bull pilotu ayrıca emekli olduktan sonra Formula 1’i tamamen bırakmayı planladığını; çünkü politikalardan yorgun düştüğünü söyledi.


Yorumlar

  1. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Ne yazık ki haklısın Mark.Şampiyonluk ona çok yakışacaktı.O,şansını kullanmamazlık etmedi.Ona kullandırtmadılar.Eğer hakkı verilseydi de Vettel geçen sene şampiyon olmasaydı bu sene böyle uçamazdı.

  2. bu adama o kadar çok haksızlık yapıldı ki eger geçn sene mark şampion olsa idi bu sene vettel o ka güçlü olamazdı

  3. korede webber yarışı kazansaydı eğer o kaza olmasaydı vettel zaten yarış dışı kalacaktı motor patlatmıştı şampiyonluğu garantiydi diğer yarışlara bakmaksızın çünkü 2010'da şampiyonla aralarında bir galibiyetten az fark vardı ama nasibi neyse o olur

  4. Duvara sürtmesi dışında eğer son 4 yarışa ayağını kırmasına sebep olan dağ bisikleti yüzünden omzunu kırmasaydı şampiyonluk yine kaçınılmazdı.Herkesten sakladığı omzunun kırılmasından sonra çıktığı yarışlarda ne kadar vasat bir performans sergilediği ortadaydı.Ah webber ah…

  5. Korkarım ki haklısın Webber. Aslından sana yapılan haksızlıklara rağmen şampiyon olabilirdin, eğer lastiğini duvara çarpıp, pite girip stratejini öldürmüş olmasaydın…

  6. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    aynen 😀

  7. Red Bull pilotu ayrıca emekli olduktan sonra Formula 1'i tamamen bırakmayı planladığını; çünkü politikalardan yorgun düştüğünü söyledi.

    haydaaaa! Marko dayı da politika yok diyordu 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir