McLaren Hamilton'ın Agresif Tarzını Sorun Etmiyor

yazar:

kategori:

Hamilton’ın agresif tarzını destekleyen Lowe, “Evet, hatalar yaptığı doğru. Her pilot hata yapar. Lewis’in daha az hata yapmasını istiyoruz tabii ki ama onun istediği şekilde sürüşüne engel olmak da istemiyoruz.”

“Bence gridde insanları en çok eğlendiren pilot o. Çok çok hızlı, önden başlamadığı zamanlarda baskı kurmakta oldukça başarılı. Bu şekilde 16 yarış ve bir dünya şampiyonluğu kazandı. Bu ruhu kaybetmesini istemiyoruz.”

“O öyle biri. Bu onu kendisi yapan şey. Bu onu herkesin izlemekten zevk aldığı bir pilot yapıyor. Elbette nasıl daha az hata yaparım diye düşünecek ama bu sadece kişisel bir şey.” diyor.

Lowe, Mclaren’in de sezon içinde hatalar yaptığını ve Hamilton’a yeteri kadar hızlı bir araç veremediğini söylüyor. Sıralamalarda Red Bull ile mücadele edemediklerini ve yarışta da önden başlamayamadıkları zaman yarış tempolarını gösteremediklerini de ekliyor.

Öte yandan da, “Geçmişte çok iyi sezonlarımı oldu. Bu sezondan çok daha iyileri. 2007 yılına bakarsanız Lewis’in her açıdan çok iyi bir sene geçirdiğini görebilirsiniz. Ancak ne yazık ki o zamandan beri o seviyeye çıkamadık. Ama sıkı çalışmaya devam ediyoruz.” diyor.


Yorumlar

  1. başkasına zarar vermesin de.. kaybedilen puanlar takımının sorunu. ****** da dert etmiyordur bence. İkinciliği rüyasında gördüğüne göre… 🙂

  2. Yaklaşımlarını koruma, savunma psikolojisi kendi tercihleridir birşey diyemeyiz. Tek bir gerçek Lewis'in bu yıl psikolojik savaşı kaybettiğidir.
    Bana göre 2007'deki hatalı yaklaşımlarını devam ettirdi bu yıl takım.

  3. takımı hala savunuyorsa bizim konuşmamız yersiz olur.zaten pist içinde yaptığı hareketlerin cezasını çekiyor.

  4. İlk senesinde 0 tecrübe ile bir çifte şampiyonu madara etti ertesi sene şampiyon olup en genç şampiyon oldu halamı soruyorsunuz kendinize ne yaptı diye size yapacağını yapmış baksanıza 2007 adeta sizi hayattan silmiş.

  5. Yavuz Balcı avatarı

    bende alonsocuların dediğini diyeyim. 2012 de dönecek :))

    Alonso 2008 den beri dönecek. mübarek konya da şebiarus törenlerine katılacak yakında döne döne :)))

  6. Glock virajı dönemedi, çünkü yağışlı havada kuru zemin lastiği ile yarışmaya çalışıyordu. Orada yapabileceği hiçbir şey yoktu. Bir önceki tur pite girip yağmur lastiği taksaydı, zaten Hamilton'u geçemeyecekti.

    Hamilton bu sene berbat bir performans sergiliyor olabilir ama önceki senelerde muhteşem yarışlarını izledik. Hakkını vermek lazım.

  7. alonzomanyaa  avatarı

    Ne yaptı ya, ben bişey görmedim 4 senedir, bikere glock kenara çekildi de bu da yalandan şampiyon oldu, onu hatırlıyorum bitek.. O gün o yamurda vetel yanından geçip şampiyonluğu kaybettiğini anlayınca araç üstü görüntülerden bile şapşallığı belli oluyordu. Glcok a dua etsin…Alo bile podyum yapmıştı dandik reno ile :)))

    Onun dışında ben bişey görmedim. Önden başladığı yarışları aracın gücüyle önde bitirdi, bu seneki vettel gibi, arkada başladığı yarışlarda da milleti katletti. Olan bu..

  8. Tek sorun Lewis'in sabırsız oluşu biraz sabırlı olmayı öğrenirse gerisi zaten gelecek hep tekrarlıyorum. Lewis'i eleştirenler tren gibi gitmeye alışkın olan pilotlar, Atak yapma yeteneğine ve cesaretine sahip olamayan dümdüz sürücüler ve onların taraftarları bunlara kulağını tıka Lewis sadece işine odaklan bu şampiyonayı rahatlıkla 2.bitirebilirsin. Sana güveniyoruz çünkü neler yapabileceğine birçok kez şahit olduk.

  9. Bizde sorun etmiyoruz, aynen devam edebilirsin Lewis, seni izlemek zevkli, ama diger pilotlara saygini duydugun surece..

  10. Burdan ne sonuç çıkarılıyor.''Hamilton Mclarende kala kala , mclrenin akıl sağlığıyla oynamış ''
    ve en iyi 3 takımda 5 tecrübeli pilot yer alırken , mcleren elinde bir çaylağı tutuyor..(ilginç)
    En çok hamiltona AGRESİF dienlere gülüyüyorum 😀
    hamilton kaza yapmadan , olaylara karışmadan kaç yarış bitirdi ??

  11. Şaşırmadım agresifliği sorun etmediklerine.Ne zaman ki başka pilotlar agresif sürer işte o zaman başlarlar homurdanmaya,demeçlere.

  12. Kesinlikle. Şu kafasını az toplarsa daha da harika yarışlar izletecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir