Rosberg'in Yarınki Hedefi İlk 10

yazar:

kategori:

Hidrolik sorun nedeniyle yarışa 23. sıradan başlayacak olan Mercedes pilotu, elinde bulunan temiz lastiklerle birlikte strateji sayesinde öne çıkmayı planlıyor.

Rosberg: “Q1’deki piste çıkış turumda takım sorunum olduğunu söyledi ve pite dönmemi istedi.”

“Bir tur atmak için zamanında halletmeye çalıştık. Bununla birlikte hidrolik sistemleri çok karmaşık ve yeteri kadar da zaman yoktu.”

“Yarış için, elimdeki büyün yeni lastiklerimle ümit veren bir stratejim var. Ama ciddi olmak gerekirse zorlayıp ilk 10’a girmeye çalışacağım. Yarınki amacım bu olacak.”

Komiserler kurulu kararı ile hem Liuzzi hem de Rosberg yarınki yarışta yer alacak.


Yorumlar

  1. Konu dışı: Arkadaşlar aklınıza geldikçe girip oy verelim lütfen, mail adresi yazmanıza gerek yok sadece Türkiye'ye VOTE demeniz yeterli..

    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php

  2. rosberg kesin girer ilk 10 bu adam yapar

  3. bir iki araba yarış dışı kalırsa 5-6 olabilir rosberg. (gönlüm hamilton-****** ve renault'ların yarış dışı kalmasından yana). Normal şartlarda da en kötü 8. bitirebilir.

  4. Hadi bakem Shumi abin gibi en üst sıralara çıkabilecek misin bakalım?.Shumi'yi geçtim diyordum O'nun gibi marifetin varmı görücez

  5. rosberg in lastik avantajı var.bu pistteki lastik aşınmasının ciddi boyutlarda olduğunu ve bunun beraberindeki farklı stratejileri düsünürsek rosberg in doğru strateji ve lastik avantajıyla tırmanabileceğini düsünebiliriz.

  6. Daha azını hedefleyecekse piste çıkmasın zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir