Force India: "Toro Rosso İle Baş Edemedik"

yazar:

kategori:

İskoç pilot, Toro Rosso’ların bugün çok güçlü olduklarını kabul etti ve 1 puan alabildiğine sevindiğini söyledi.

Di Resta: “Bir puan almak güzel ama nihayetinde bugün Toro Rosso’nun performansına ulaşamadık. Son turlarda 9. olmak için Buemi’yi tutuyorduk ama o lastiklerim 6-7 tur eskiydi ve (Buemi’yi) arkamda tutamadım”

“Lastik stratejisinde bir parça daha agresif olabilir ve yarışın başında eski olanın yerine yeni süper yumuşak hamurlarımı kullanabilirdik. Ama bu şekilde son pozisyonumuz değişir miydi emin değilim. Yine de sene sonunda her puanın önemi olacak. Sauber’e karşı 1 puan kazanmış olduk ki bu önemli”

Takım arkadaşı Adrian Sutil de Toro Rosso’nun bugün çok güçlü olduğunu ifade etti.

Sutil: “Bugün kolay bir yarış olmadı. Puanı kaçırdığım için üzgünüm. Yarışın başı iyiydi ama Schumacher ve Alguersuari çok çabuk yanıma kadar geldiler.”

“Stratejimizin iyi olduğunu düşünüyorum. İlk pitstopumu güvenlik aracı girdiğinde yaptım. Ama bugünkü asıl rakibimiz Toro Rosso idi. Onları yenecek tempomuz yoktu”

“Son 3 yarışta gerçekten sıkı bir mücadele etmemiz gerektiği ortada. Çünkü yakın rakiplerimizin yarış tempoları güçlü. 6. sırayı elimizde tutmak için puan almamız gerekecek.”


Yorumlar

  1. aslında di resta alabileceği pozisyondan daha geride bitirdiğinde sanki biraz bahaneci oluyor.yani sert demeçler veriyor rakibine yada takımına.daha mütevazi olmasında yarar var tabi

  2. ben o yüzden perez i daha çok seviom

  3. Paul di Resta biraz burnu havada birisi sanırım. Bugün yarış öncesi gösterilen röportajda TRT'nin hediyesini resmen masada bırakıp gitti. Şimdiye kadar hiç böyle yapan bi pilot görmemiştim, çok şaşırdım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir