Perez, Alonso'nun Takım Arkadaşı Olmaktan Çekinmiyor

yazar:

kategori:

Telmex destekli Maksikalı pilot, gelecek sene Ferrari motoru kullanan Sauber ile yarışmaya devam edecek; yerine aday olarak gösterildiği Felipe Massa’nın aynı sene sonunda anlaşması sona erecek.

21 yaşındaki Perez, şu anda Ferrari Pilot Akademisi’nin bir parçası ve yakın zamanda 2009 aracı ile teste çıkıp beğeni topladı.

İddialara göre Perez, 2012 bitiminde Massa’nın yerine geçmek için favoriler arasında.

AS’a konuşan Perez: “Gelecek sene için sauber ile anlaşmam var. Ferrari gibi bir takıma gitmem için çok iyi bir iş çıkarmam gerekiyor.”

“Amacım dünya şampiyonu olmak ve bunu bana mümkün kılacak takımla çalışmak, Ferrari gibi”

Mekdikalı pilot, Ferrari’de Fernando Alonso’nun takım arkadaşı olmaktan korkmadığını ifade etti.

Perez: “Hayır, motive olurum, korkmam. Bana göre Fernando (Alonso), griddeki en iyi pilot ve Formula 1’deki 3. senemde onun yanında yarışmak benim için çok iyi olacaktır”

“Ondan çok şey öğrenebilir ve bir pilot olarak çok gelişebilirim”

Kore’de Alonso, Massa ile mutlu olduğunu ama yeni bir takım arkadaşından da memnuniyet duyacağını belirtti.

Alonso: “Yanımda yeni bir takım arkadaşı olmasın beni aşırı derecede mutlu eder. Şı anda güçlü bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Gelecekte ne olur kimse bilemez”

El Pais’e konuşan Ferrari Takım Patronu Stefano Domenicali: “Felipe (Massa), onun Alonso’ya yakın olmasını istediğimizi biliyor.”

“Takım olarak bunu yapması adına ona elimizdeki her şeyi sunma gibi bir zorunluluğumuz var. (Ama her halükârda) Alonso’nun şu anda en hızlısı olduğunu, onun performansına ulaşmanın kolay olmadığını unutmayın”


Yorumlar

  1. kaç sene geçti , kaç yaşında massa ? göründüğünden daha hızlı olması bizi ilgilendirmez , değil mi ? artık bu laflar massa için değil perez için söylenebilir . massanın derhal ferrariden kovulması gerekir . algersuari bile daha iyi performans gösterdi korede massadan. kişisel düşüncem zaten şu an gridin yarısı garanti massadan iyi performans gösterir şu araçla .

  2. bana kalırsa ferrari massa ile yola devam etcek son yarışlarda alonsoyla aradaki farkı kapadı seneye 1 veye 2 galibiyet alırsa yerini sağlamlaştırır massa göründüğünden daha hızlı

  3. Aklıma Lewis geliyor bu çocuğu görünce.O da ilk başlarda bu tarz söylemlerde bulunmuştu.Devamını biliyoruz zaten.Ayrıca bu çocuğun arkasındaki güç olan Telmex in sahibi dünyanın en zengini.
    Alonso Massa hakkındaki pozitif söylemlerini arttırabilir

  4.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    Dan Wheldon

    Düzeltme:
    Konuyla alakasız ama dün pistlerde bir dünya şampiyonu hayatını kaybetti. F1'deki güvenlik seviyesinin Dünyada rakpsiz olduğunu da gördük.

  5.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    http://www.youtube.com/watch?v=2TN3JGHEWBs

    Konuyla alakasız ama dün pistlerde bir dünya şampiyonu hayatını kaybetti. F1'deki seviyesinin Dünyada rakpsiz olduğunu da gördük.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir